Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

ΗΠΑ: Βουλευτής θετικός στον κορονοϊό αφού έλαβε και τις δύο δόσεις του εμβολίου - 55 οι νεκροί μετά τον εμβολιασμό τους


 Βουλευτής των Δημοκρατικών στη Μασαχουσέτη των ΗΠΑ, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό αφού έλαβε και τις δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer.

Το γεγονός πως ο βουλευτής των Δημοκρατικών στη Μασαχουσέτη, Στέφεν Λιντς, διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό, παρά το γεγονός πως έχει λάβει και τις δύο δόσεις του εμβολίου της Pfizer, αποκάλυψε το δίκτυο Fox News, το οποίο επικαλείται την διευθύντρια επικοινωνιών του Κογκρέσου, Μόλι Ρόουζ Τάρπεϊ.

Υπενθυμίζεται πως στις ΗΠΑ έχει ξεκινήσει ο μαζικός εμβολιασμός, με τα εμβόλια των εταιρειών Moderna και Pfizer, ενώ έχουν αναφερθεί κρούσματα, παρενέργειες και ακόμη και θάνατοι σε έναν αριθμό ατόμων που έλαβαν το εμβόλιο.

Η περίπτωση του βουλευτή των Δημοκρατικών

Σύμφωνα με τη διευθύντρια επικοινωνίας του Κογκρέσου, ο Λιντς έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου πριν από λίγες εβδομάδες και αργότερα μολύνθηκε με κορονοϊό. Η Τάρπεϊ σημείωσε ότι ο βουλευτής είναι ασυμπτωματικός και πως «αισθάνεται καλά». Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καραντίνα.

Η εκστρατεία εμβολιασμού στις ΗΠΑ – Αναφορές για θανάτους

Οι ΗΠΑ χρησιμοποιούν επί του παρόντος δύο εμβόλια, ένα κατασκευασμένο από την Pfizer και το άλλο από τη Moderna, για τον μαζικό εμβολιασμό του πληθυσμού.

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Όπως προειδοποιούν οι παραγωγοί του εμβολίου της Pfizer, ο εμβολιασμός αποτρέπει την ασθένεια που προκαλείται από το SARS-Cov-2, αλλά όχι απαραίτητα την ίδια τη μόλυνση.

Σύμφωνα με τα Ομοσπονδιακά Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ, «συνήθως χρειάζονται αρκετές εβδομάδες» για να σχηματιστεί ανοσία προς τον κορωνοϊό μετά τον εμβολιασμό.

Την ίδια ώρα, όπως ανέφερε το μέσο ενημέρωσης The Epoch Times, συνολικά 55 Αμερικανοί έχασαν τη ζωή τους μετά τον εμβολιασμό τους κατά του κορωνοϊού με τα εμβόλια των Pfizer/BioNTech και της Moderna.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις