Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021

Προσποιήθηκαν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ και «χτύπησαν» τέσσερις φορές σε δύο ώρες


 Τέσσερις φορές μέσα σε διάστημα μόλις δύο ωρών «χτύπησαν» οι απατεώνες που εμφανίζονται ως υπάλληλοι της ΔΕΗ και κλέβουν ηλικιωμένους.

Η συμμορία αποτελεί πια πονοκέφαλο για την ΕΛ.ΑΣ. καθώς μόνο χθες το μεσημέρι κατάφεραν να εξαπατήσουν ανυποψίαστους ηλικιωμένους που παραμένουν μέσα στα σπίτια τους λόγω του lockdown και να τους αρπάξουν όσα χρήματα έβρισκαν.

Αρχικά, «χτύπησαν» στην περιοχή της Ομόνοιας, όπου αφού προσποιήθηκαν τους υπαλλήλους της ΔΕΗ, κατάφεραν να μπουν στο σπίτι ενός 85χρονου και αφού έψαξαν τα δωμάτια του άρπαξαν όσα χρήματα είχαν μείνει από τη σύνταξη και εξαφανίστηκαν.

10 χρόνια ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Κάνε και εσυ like στην σελίδα του Oparlapipas.gr στο Facebook για να είσαι ενημερωμένος για ΟΛΑ!

Λίγη ώρα αργότερα, «χτύπησαν» στην Κυψέλη, όπου αφού είπαν στον ηλικιωμένο ότι υπάρχει κάποια βλάβη και είναι από τη ΔΕΗ για να τη διορθώσουν, μπήκαν στο διαμέρισμα και κατάφεραν φεύγοντας να πάρουν και τα χρήματα του ιδιοκτήτη.

Η δράση, όμως, των κακοποιών δεν σταμάτησε εκεί. Και πάλι προσποιούμενοι ότι είναι υπάλληλοι της ΔΕΗ, κατάφεραν να μπουν στο σπίτι μιας γυναίκας στον Άγιο Παντελεήμονα ενώ αδίστακτοι και αποφασισμένοι λίγη ώρα αργότερα «χτύπησαν» και στην Καλλιθέα όπου από το σπίτι ενός 80χρονου πήραν χρήματα και κοσμήματα.

Οι απατεώνες σε κάποιες περιπτώσεις δεν διστάζουν να φορούν ακόμη και φόρμες εργασίας για να πείθουν τα θύματά τους ενώ οι αστυνομικοί έχουν δείξει στους ηλικιωμένους φωτογραφίες από κακοποιούς μήπως και καταφέρουν να τους εντοπίσουν.

Πάντως είναι η πρώτη φορά, που με τη συγκεκριμένη μέθοδο οι απατεώνες κάνουν τόσα πολλά και απανωτά χτυπήματα μέσα σε μια μέρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις