Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Πως θα κανουν το εμβόλιο Υποχρεωτικό..Το σχεδιο υποδούλωσης της ανθρωπότητας.


 Χωρίς καμιά διάθεση, να βλογήσω τα γένια μου, οφείλω, να υπενθυμίσω, ότι ήμουν από τους πρώτους (αν όχι η πρώτη) που από τον Αύγουστο του 2020 είχα κάνει λόγο για ΣΧΕΔΙΟ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟΥ ενώ επίσης είχα διακρίνει από τότε, ότι ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ ΤΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΠΛΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΘΑ ΕΠΕΔΙΩΚΑΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ.

Και τώρα, ένα χρόνο μετά, οι δικές μου τότε “συνωμοσιολογικές”, “ψεκασμένες” απόψεις ακούγονται από τα πλέον επίσημα χείλη και όλο και περισσότεροι άνθρωποι ξυπνούν και βλέπουν ολοκάθαρα μπροστά τους τη ζοφερή πραγματικότητα. Οπότε επανέρχομαι στο φλέγον ζήτημα του εμβολίου, για να εξηγήσω, με ποιο τρόπο σκοπεύουν, να παρακάμψουν όλο το Διεθνές και εγχώριο Δίκαιο και να καταστήσουν το εμβόλιο υποχρεωτικό, ειδάλλως όποιος δεν το έχει δε θα μπορεί, να αγοράζει, να πουλάει κλπ., κλπ.

Και δεν πάνε, να εξανίστανται on air οι φουφουτίνες (Θάνου και πρόεδρος εισαγγελέων) για την αντισυνταγματικότητα της υποχρεωτικότητας και δεν πάνε, να ετοιμάζουν τη Νυρεμβέργη 2 ο Fuellmich και η παρέα του, το αυτί των Εωσφοριστών δε φαίνεται, να ιδρώνει και ο κόσμος τό ‘χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμάρι, ότι όχι μόνο μας σκοτώνουν αλλά θα προχωρήσουν ακάθεκτοι και προς την υποδούλωσή μας, γιατί απλούστατα έτσι γουστάρουν και αυτές τις εντολές του πατέρα τους του ΔΙΑΒΟΛΟΥ έχουν, να φέρουν εις πέρας!

Και πάμε στο δια ταύτα:
1) Πώς θα μπορέσουν, να καταστήσουν το εμβόλιο “υποχρεωτικό” δια της πλαγίας και εμμέσου οδού;
ΑΠΑΝΤΗΣΗ: ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΑΧΡΗΜΑΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ…

Ε, καλά τώρα! Αυτά τα πράγματα μπορεί να συμβούν κάποτε στο πολύ μακρινό μέλλον, επομένως για τώρα μπορούμε, να κοιμόμαστε ήσυχοι! Oh no! Καμία σχέση! Πρόκειται για σχέδιο που εφαρμόζεται με γοργούς ρυθμούς, αν λάβουμε υπόψιν τα εξής:

ι) Η Κριστίν Λαγκάρντ έχει τοποθετήσει την πλήρη κατάργηση του μετρητού σε ένα – ενάμισυ χρόνο από τώρα.

ιι) Η Κάθριν ΄Ωστιν Φιτς, οικονομολόγος και πρώην Υπουργός Στέγασης στις ΗΠΑ μας ενημερώνει, ότι στα σκαριά είναι η πλήρης κατάργηση των νομισμάτων και η εισαγωγή ενός νέου συστήματος συναλλαγών, το οποίο θα είναι απολύτως ψηφιακό.


PLANET-LOCKDOWN-ΚΑΘΡΙΝ-ΟΣΤΙΝ-ΦΙΤΣ-1

iii) H Kίνα καθιερώνει ένα κρυπτονόμισμα ως το επίσημο νόμισμά της.
Συμπέρασμα: Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

2) Πρόκειται για ένα ολοκαίνουργιο σχέδιο, του κουτιού;
΄Οχι βέβαια! Πρόκειται για ένα αρκετά παλιό σχέδιο των συνήθων υπόπτων, το οποίο όμως δεν τους έκατσε, γιατί κάποια πουλάκια μίλησαν και προειδοποίησαν την ανθρωπότητα, η οποία σε μεγάλο βαθμό αφυπνίστηκε:

Το πουλάκι που μίλησε τότε ήταν ο γνωστός Εβραίος σκηνοθέτης ΄Ααρον Ρούσσο, ο οποίος ξεμπρόστιασε το Νικ Ροκφέλλερ και το σχέδιο της ελίτ να δημιουργήσει μια παγκόσμια κυβέρνηση, να καταργήσει το μετρητό και να εμφυτεύσει σε όλους ένα RFID chip, μέσω του οποίου θα μπορούσαν, να κάνουν όλες τις συναλλαγές και ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΟ ΤΣΙΠ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ, ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ, ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΚΛΠ. Και βέβαια το πλήρωσε με τη ζωή του.

3) Οπότε επειδή το τσιπάκι παρασυζητήθηκε και όλοι αντελήφθηκαν το σατανικό εκείνο σχέδιο για την υποδούλωση της ανθρωπότητας, οι σ@τ@νιστές νεοταξίτες είπαν, να του κάνουν ένα ρετούς, να το καμουφλάρουν και να το επαναφέρουν με νέο αμπαλάζ, πιο ελκυστικό και αθώο αυτήν τη φορά προσποιούμενοι, ότι φροντίζουν για την υγεία μας και το καλό μας βεβαίως βεβαίως…
Και έτσι ήρθε το πρόβλημα “πανδημία” και η λύση “εμβόλιο”, το οποίο ο εντιμότατος κος Τσιόδρας έσπευσε, να μας διαβεβαιώσει, ότι δεν έχει τσιπάκι και τα ποντικάκια μπαίνουν μια χαρά στη φάκα, για να φάνε το τυράκι που φέρει το βαρύγδουπο όνομα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”.

4) Ναι αλλά σαν να μη μας τα λες καλά! Τι σχέση έχει η αχρήματη κοινωνία με το εμβόλιο και πώς αυτό θα καταστεί υποχρεωτικό;
Απλούστατο! Ερευνητές που έχουν μελετήσει αυτό το διαβόητο εμβόλιο μας έχουν δώσει πολλά στοιχεία γι’ αυτό, μεταξύ των οποίων τα εξής:

Το εμβόλιο:
ι) ΄Οχι μόνο θα αλλάξει το DNA του ανθρώπου…

ιι) ΄Οχι μόνο θα περιέχει λουσιφεράση, ώστε να σκανάρεται και να είναι εμφανές ποιος έχει εμβολιαστεί και ποιος όχι…

ιιι) ΄Οχι μόνο θα περιέχει μικρά ρομποτάκια / νανοσωματίδια, που θα συλλέγουν τις βιομετρικές πληροφορίες του εμβολιασμένου, οι οποίες θα αποθηκεύονται στο cloud…

Αλλά…
Το ίδρυμα Bill & Melinda Gates στις 26/3/2020 έκανε αίτηση για πατέντα με αριθμό 060606, για να παίρνει αυτά τα δεδομένα και να δίνει στον εμβολιασμένο ένα γραμμωτό κώδικα, ώστε ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΡΥΠΤΟΝΟΜΙΣΜΑ.

Bingo! Με ένα σμπάρο πολλά τρυγόνια! Δε μου θέλετε σήμερα το εμβόλιο, σου λέει ο αρχισ@τ@νιστής που σέβεται τον εαυτό του και μου τσαμπουνάτε Συντάγματα, Διεθνείς Συμβάσεις και ανθρώπινα δικαιώματα; Για να σας δω, όταν τα όποια χρήματα έχετε σε τράπεζες ή στρώματα θα αποτελούν πλέον ένα απλό κ@λόχαρτο, πόσα απίδια θα πιάνει ο σάκος! Γιατί τι θα κάνετε τότε; Θα μείνετε εκτός συστήματος και θα χάσετε ακόμα και αυτό το στοιχειώδες δικαίωμα του αγοράζειν και πωλείν ή θα μου καθήσετε κοτούλες, να σας βάλω το μπόλι μη έχοντας άλλη εναλλακτική; Οέο;

Κάπως έτσι τα έχουν κατά νου οι σατανοφούφουτοι και το τρέχουν το project με την αγαστή συνεργασία των απανταχού τσιρακίων τους, τα οποία καθώς φαίνεται πληρώνονται αδρά, για να σπρώχνουν ψυχές στην απώλεια. Και αν δε βάλει ο Μεγαλοδύναμος το χεράκι Του, τα πράγματα θα δυσκολέψουν κατά πολύ για όλους εμάς, που ελπίζω, να μείνουμε σταθεροί στις επάλξεις και να βροντοφωνάξουμε…ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ


Γένοιτο… Αμήν

ΑΝΝΑ ΠΑΓΚΡΑΤΗ
annapan1966@hotmail.com

MIA SKEPTOMENH ELLHNIDA

http://sinomosiologos.blogspot.com/2021/05/6-ago.html

Είπαν την αλήθεια για τα εμβόλια και τα παιδιά – Κρατήστε τα λόγια τους (vid)

Μετά θα λένε άλλα;;;

Όπως διευκρίνισε απόψε κατά την ενημέρωση η πρόεδρος της Μ. Θεοδωρίδου: «η σύσταση για εμβολιασμό μπορεί να αφορά σε παιδιά με αυξημένο κίνδυνο και όχι σε όλα τα παιδιά».

Όπως τόνισε εμφατικά, ο εμβολιασμός παιδιών ακόμα κι αν αποφασιστεί και όποτε αποφασιστεί «δεν θα έχει υποχρεωτικό χαρακτήρα». Ανέφερε ότι η κάθε χώρα λαμβάνει τις δικές της αποφάσεις, όσον αφορά το ζήτημα αυτό, μετά την θετική γνωμοδότηση του ΕΜΑ για τα εμβόλια mRNA σε παιδιά 12-15 ετών, πριν από τρεις ημέρες.

Η κυρία Θεοδωρίδου τόνισε ότι ήδη Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και Καναδάς εμβολιάζουν τα παιδιά με τα εμβόλια αυτά, η αποτελεσματικότητα των οποίων αγγίζει το 100% όπως δείχνει πρόσφατη μελέτη. Τα παιδιά παρουσίασαν ήπιες, συνήθεις ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως ξέρουμε από τα παιδικά εμβόλια. Από τα 1.005 παιδιά που εμβολιάστηκαν στο πλαίσιο αυτής της μελέτης, κανένα δεν ανέπτυξε νόσο. Η επιτροπή σημειώνει ότι ο περιορισμένος αριθμός παιδιών που συμπεριλαμβάνει η μελέτη δεν θα μπορούσε να ανιχνεύσει σπάνιες ανεπιθύμητες ενέργειες. Η επιτροπή φαρμακοεπαγρύπνησης ερευνά τις περιπτώσεις μυοκαρδιτιδας και περικαρδίτιδας που έχουν καταγραφεί από το εμβόλιο της pfizer κι έχουν αναφερθεί σε ηλικίες μικρότερες των 30 ετών χωρίς όμως να έχει επιβεβαιωθεί η σχέση με το εμβόλιο.

Το ερώτημα που τίθεται είναι το εξής: Θα εμείνουν στην άποψη πως ο εμβολιασμός δεν θα είναι υποχρεωτικός  και ότι πιθανές παρενέργειες  δεν μπορούν να προβλεφθούν ή θα υπάρχει διαφορετική αντιμετώπιση των ανεμβολίαστων παιδιών από την σχολική κοινότητα;;;

Αναφερόμενη στους παράγοντες που πρέπει να λαμβάνει κάποιος υπόψην, προκειμένου να εμβολιάσει τα παιδιά, η κα Θεοδωρίδου είπε ότι είναι, η νόσος -η οποία είναι ήπια για τα παιδιά- η διασπορά του ιού και πόσο συμβάλουν τα παιδιά σε αυτή, τα… πλεονεκτήματα από τον εμβολιασμό, η… ασφάλεια τού εμβολίου και η αποδοχή που έχει ο εμβολιασμός στους γονείς, καθώς μόνο με την δική τους συναίνεση θα μπορεί να γίνεται το εμβόλιο στα παιδιά τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μαρία Θεοδωρίδου άρχισε την ενημέρωση εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους της 44χρονης Γλυκερίας από την Κρήτη, η οποία κατέληξε μετά από θρόμβωση που υπέστη αφού είχε εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού με το εμβόλιο της AstraZeneka.

Δείτε τι ανέφερε σχετικά η κ. Μ. Θεοδωρίδου για τον εμβολιασμό των παιδιών:

el.gr

www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις