Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Καταιγιστικός ο καθηγητής Δ.Κούβελας: «Το mRNA δημιουργεί ακίδες που προκαλούν καρδιοπάθειες και θρομβώσεις»

 Κατά του εμβολιασμού όλων όσων νόσησαν και ιάθηκαν από τον κορωνοϊό τάχθηκε για ακόμη μία φορά ο Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ. Δημήτρης Κούβελας.

«Το mRNA ξέρουμε ότι δημιουργεί ακίδα. Δυστυχώς από την αρχή δεν τα ξέραμε όλα. Η ίδια η ακίδα μας δημιουργεί βλάβες ανάλογες με αυτές που κάνει ο διαβήτης και το τσιγάρο, κάνει θρομβώσεις και κάνει και μία μορφής καρδιοπάθεια. Επίσης έχουν εμφανιστεί περιστατικά με κίρωση, έχει καταστραφεί το συκώτι».

Ο ίδιος μιλώντας στον ρ/σ «Flash 99.4» ξεκαθάρισε πως ένα άτομο που πέρασε κορωνοϊό με φυσικό τρόπο προστατεύεται έως και δύο χρόνια, παρά το ότι συστήνετα από τους ειδικούς να κάνει τουλάχιστον τη μία δόση του εμβολίου.

«Αν τη μια φορά είχες περάσει καλά τον κορωνοϊό, δηλαδή ο οργανισμός σου αντέδρασε καλά, γιατί χρειάζεται να το επαναλάβεις; Πραγματικά δεν πιστεύω ότι υπάρχει λόγος εμβολιασμού των ασθενών που έχουν νοσήσει και ιαθεί».

Παράλληλα, ερωτώμενος για το λεγόμενο «τείχος ανοσίας», υπογράμμισε πως κάτι τέτοιο δεν υφίσταται:

«Δεν περιμένουμε τείχος ανοσίας με αυτά τα εμβόλια και αυτόν τον ιό. Περιμένουμε 6-8 μήνες για την ανοσία, επομένως όταν θα γίνει αυτή η κατάσταση οι πρώτοι που εμβολιάστηκαν τον Ιανουάριο θα πρέπει να εμβολιαστούν ξανά. Μέχρι να εμβολιαστούν πάλι θα πρέπει να ξαναεμβολιάσουμε τους επόμενους, άρα ποτέ δεν περιμένουμε τείχος ανοσίας με την κλασική έννοια του όρου».

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Όσον αφορά τις μάσκες δήλωσε:

ω«Δεν μας προστατεύουμε τα εμβόλια από τη μη νόσηση, μας προστατεύουν από τη βαριά νόσηση. Επομένως δεν προστατεύουν από τη μετάδοση και από τη στιγμή που γίνεται αυτό φόρα λοιπόν τη μάσκα για να μην κολλήσεις άλλους ανθρώπους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις