Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021

Η Επανάσταση ξεκίνησε !!! ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΩΡΑ!

 


Ο λαός «ξύπνησε» επιτέλους…

…και είναι έτοιμος να πάρει το μέλλον του στα χέρια του !!!

Από την Ελλάδα θα ξεκινήσει το «ξήλωμα» της παγκόσμιας Νέας Τάξης !!!

 

Η εξουσία, επιλέγοντας να πατήσει «γκάζι» και όχι «φρένο» στο θέμα των εμβολιασμών, ήταν θέμα χρόνου να δημιουργήσει πρωτοφανείς εντάσεις μέσα στην κοινωνία. Για λόγους που

μάλλον έχουν σχέση με τη βούληση των πρώην «δανειστών» και νυν «θεραπευτών» μας, η Κυβέρνηση επέλεξε να επιβάλει —με έναν απολύτως φασιστικό τρόπο— έναν εξαναγκαστικό εμβολιασμό. Με μία πρωτοφανούς εντάσεως εκστρατεία τρομοκρατίας και εκβιασμών, απειλεί καθημερινά τους πολίτες …Μιλάμε για μια συμπεριφορά φασιστική και απολύτως προσβλητική για έναν λαό, ο οποίος επέλεξε ως εθνικό του ύμνο τον «Ύμνο προς την Ελευθερία» …Μια συμπεριφορά προσβλητική και απολύτως άδικη, εάν σκεφτεί κάποιος ότι μιλάμε για έναν λαό, ο οποίος για πάνω από μία δεκαετία είναι βυθισμένος στη φτώχεια των Μνημονίων …Των Μνημονίων, τα οποία τα προκάλεσαν οι ίδιοι που σήμερα τον προσβάλουν κι εξακολουθούν να τον κυβερνούν σαν «αλάθητοι» Πάπες, ενώ εκ των αποτελεσμάτων βλέπει κάποιος ότι εκτός από διεφθαρμένοι είναι και βλάκες.

Ήταν θέμα χρόνου λοιπόν αυτός ο περήφανος και ταλαιπωρημένος λαός ν’ αντιδράσει. Αυτός έστειλε ένα «μήνυμα» προς την εξουσία και είναι βέβαιον ότι αυτή το πήρε …Είναι βέβαιο ότι οι διεφθαρμένοι πολιτικοί μας, βλέποντας την πρωτοφανούς μεγέθους κινητοποίηση των πολιτών —με αφορμή την αναγκαστική εμβολιαστική πολιτική— τρομοκρατήθηκαν. Τέτοιες αυθόρμητες κινητοποιήσεις το σύστημα τις φοβάται και μάλιστα σε μια εποχή που ακόμα και οι προεκλογικές συγκεντρώσεις των απολύτως απαξιωμένων πολιτικών στελεχών του δεν γεμίζουν ούτε τηλεφωνικό θάλαμο. Τέτοιου μεγέθους συγκεντρώσεις δεν έχει ξαναδεί η εξουσία από την εποχή τού Παπανδρέου και της «Αλλαγής» …Τέτοιες χαρούμενες κι αυθόρμητες συγκεντρώσεις δεν έχει δει ποτέ η Μεταπολίτευση των «σκηνοθετών» Μπιρσίμ και των επαγγελματιών κομμουνιστών διαδηλωσάκηδων. Μία φορά δεν τρύπωσαν ανάμεσα στους πολίτες οι γνωστοί ροπαλοφόροι ΚΚΕδες —και το συνάφι τους οι ακροαριστεροί μπαχαλάκηδες— και γέμισαν οι δρόμοι από πολίτες, οι οποίοι διαδήλωναν ειρηνικά ενάντια στον φασισμό. Μία φορά δεν βγήκε το παρακρατικό κομμουνισταριό των χαφιέδων στον δρόμο και βγήκε ο λαός.

Από εδώ όμως αρχίζουν και τα επικίνδυνα …Τα επικίνδυνα γι’ αυτόν τον λαό, γιατί, όσες φορές κινήθηκε ενθουσιωδώς και αυτοβούλως, «μάτωσε» …«Μάτωσε» πολύ εύκολα, γιατί αυτοί οι οποίοι στέκονται «απέναντί» του είναι απολύτως οπλισμένοι —κυριολεκτικά και μεταφορικά—. Έχουν τα όπλα τού παρακράτους να επιχειρήσουν νέες Μαρφίν, αλλά έχουν και τις γνώσεις να ελέγξουν τα πράγματα πριν αναγκαστούν να καταφύγουν στην ωμή βία. Η πορεία των πραγμάτων σήμερα θα εξαρτηθεί από τη γνώση τού λαού στη διαχείριση της δικής του αντίδρασης …Στη διαχείριση της δικής του δύναμης …Η γνώση τού εξεγερμένου λαού θα είναι αυτή που θα κρίνει το εάν θα εμφανιστεί ή όχι κρατική και παρακρατική βία στις αντιδράσεις του. Προς το παρόν τα πράγματα είναι πολύ πρώιμα και δεν υπήρξαν τα γνωστά εκείνα «συμπτώματα» βίας, τα οποία συνήθως συνοδεύουν τις λαϊκές κινητοποιήσεις τής Μεταπολίτευσης. Όπως όλοι είδαμε, όταν ο λαός αντιδρά αυθόρμητα κι ελεύθερα, δεν υπάρχει ανάγκη «περιφρούρησης» και —όπως γνωρίζουμε— μέσα στις δυνάμεις «περιφρούρησης» κρύβονται όλα εκείνα τα βίαια στοιχεία, τα οποία προβοκατόρικα στήνουν «φασαρία» με τις Δυνάμεις Ασφαλείας και «καπελώνουν» τα πάντα.

Γι’ αυτόν τον λόγο μιλάμε για την ανάγκη ύπαρξης ΓΝΩΣΗΣ εκ μέρους αυτών που αντιδρούν. Δεν αρκεί ούτε η μαζικότητα ούτε ο ενθουσιασμός σε τέτοιες περιπτώσεις …Γνώσεις χρειάζεται ο λαός, για να μην γίνεται «λεία» των παρακρατικών «λύκων» …Να μην γίνεται ο σάκος τού μποξ πάνω στον οποίο θα δοκιμαστούν όλα τα πιθανά κι απίθανα «χτυπήματα» που γνωρίζει το παρακράτος να κάνει, προκειμένου να διαλύσει την «απειλή». Αυτή η ανάγκη προστασίας των διαδηλωτών είναι σήμερα η πρώτη προτεραιότητα, εάν θέλουμε να συνεχιστεί η αντίδραση μέχρι να φέρει το επιθυμητό για τον λαό κέρδος. Το σύστημα πήρε το «μήνυμα» του λαού, αλλά είναι θέμα χρόνου να στείλει κι αυτό το δικό του. Είναι βέβαιο ότι θα το στείλει, γιατί —όπως είπαμε— τρομοκρατήθηκε. Δεν πίστευε ότι θα υπήρχε τόσο μεγάλη συμμετοχή σε μια αυθόρμητη διαδήλωση διαμαρτυρίας, χωρίς να συμμετέχει στην οργάνωσή της και το ίδιο με τα γνωστά παρακρατικά του «εργαλεία». Ένα μεγάλο μέρος τού λαού διαδήλωσε τη θέση του τη στιγμή που το σύστημα —για πρώτη φορά— δεν είχε επιχειρήσει να «φυτέψει» ανάμεσα στους διαμαρτυρόμενους πολίτες τούς δικούς του χαφιέδες και προβοκάτορες, για να το «καπελώσουν». Δεν το είχε επιχειρήσει, γιατί δεν ήθελε ούτε καν να «σχηματοποιηθεί» μια τέτοιου είδους μαζική αντίδραση στο συγκεκριμένο θέμα. Δεν άφησε το περιθώριο ούτε στην «αριστερή» Αντιπολίτευση να το εκμεταλλευτεί —όπως κάνει συνήθως—, θέλοντας να ελέγχει τόσο τη δράση όσο και την αντίδραση μιας κατάστασης. Απαγορεύοντας στα γνωστά κομμουνιστικά «κοπρόσκυλα» της προβοκάτσιας και της βίας να «αυτοτοποθετηθούν» στην κορυφή τής αντίδρασης —όπως γίνεται συνήθως—, ήταν δεδομένο ότι δεν θα είχε ανθρώπους του ανάμεσα στους διαμαρτυρόμενους.

Μη έχοντας λοιπόν τη δυνατότητα να αλώσει εκ των «έσω» το κίνημα αυτό, το οποίο γεννήθηκε εξαιτίας μιας άσχετης υγειονομικής φύσεως αφορμής —και μπορεί να εξελιχθεί σε αντιεξουσιαστικό—, είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσει να το εξουδετερώσει με προπαγάνδα. Από τη στιγμή που δεν ήθελε ή δεν πρόλαβε να «φυτέψει» μέσα σ’ αυτό τους δικούς του «Βαρουφάκηδες» για να το «καπελώσει», είναι βέβαιο ότι θα προσπαθήσει να το χτυπήσει βρόμικα, για να το απαξιώσει. Στόχος του θα γίνει ο εξευτελισμός αυτών, οι οποίοι συμμετέχουν στις διαμαρτυρίες. Θα προσπαθήσουν να «χαρακτηρίσουν» αυτό το απολύτως ανοργάνωτο —και άρα αυθεντικό— λαϊκό κίνημα αντίδρασης απέναντι στον φασισμό και την αυθαιρεσία τής Κυβέρνησης σαν ένα κίνημα «ψεκασμένων» …«πυροβολημένων» …«ανεύθυνων»…κλπ.. Κάπου εδώ όμως τα πράγματα μπορούν να γίνουν επικίνδυνα. Αυτοί είναι έμπειροι φασίστες προβοκάτορες και όταν ο λαός που αντιδρά απέναντί τους είναι ένα τεράστιο ετερόκλητο πλήθος, που απλά διαμαρτύρεται για να προστατεύσει τα δικαιώματά του και την ελευθερία του, τότε ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.

Για να μην «καπελωθεί» το πλήθος που αντιδρά, θα πρέπει να έχει τις ΓΝΩΣΕΙΣ να ξεπεράσει όλες τις «τρικλοποδιές» των φασιστών. Εδώ είναι το όλο θέμα …ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ γιατί βγήκες στους δρόμους να διαμαρτυρηθείς και ΤΙ πρέπει ν΄ απαιτήσεις …Πρέπει να ξέρεις πότε πατάς «γκάζι» και πότε «φρένο», προκειμένου να μην βγεις από την «πορεία» σου. Είναι δεδομένο τώρα ότι στα υπόγεια των «Γκέμπελς» τής Μεταπολίτευσης σκέφτονται πώς και μέσω ποιων «καναλιών» να διοχετεύσουν στην κοινωνία την κατάλληλη επιχειρηματολογία, για να προκαλέσουν έναν εθνικό διχασμό …Ένα νέο διχασμό, ο οποίος αποτελεί για τους σύγχρονους δοσίλογους τη μόνη τους ελπίδα να σώσουν τα τομάρια τους …Για την πρόκληση αυτού του νέου διχασμού εργάζονται.

Θα χρησιμοποιήσουν τα ξεπουλημένα ΜΜΕ τής Διαπλοκής, για να βάλουν «ετικέτες» σ’ αυτούς που έχουν «απέναντί τους …Τους βολεύουν οι «ετικέτες», γιατί μπορούν να διοχετεύουν από τα δικά τους «κανάλια» την ενιαία προπαγάνδα που τους ευνοεί εις βάρος όλων εκείνων, οι οποίοι μάταια και χωρίς τα ΜΜΕ θα προσπαθούν ν’ αποδείξουν ότι δεν είναι «ελέφαντες». Τους βολεύουν τα «ευκολόπεπτα» κλισέ και τα προσβλητικά συνθήματα, τα οποία βάζουν εύκολα «φωτιά» στην κοινωνία και προκαλούν άμεσες αντιδράσεις και άρα πάθη. Έχουν τα μέσα να παρουσιάσουν τους εχθρούς τους σαν «αρνητές», «συνωμοσιολόγους», «ψεκασμένους», «πυροβολημένους», «ανεύθυνους» …Είναι δεδομένο ότι θα επιχειρήσουν να κάνουν αυτό που κάνουν πάντα, ώστε να προκαλέσουν τον διχασμό. Έχουν τα μέσα να διχάζουν τον λαό, προσβάλοντας ή εκθειάζοντας αυθαίρετα όποιους τους εχθρεύονται ή τους βολεύουν κάθε φορά. Έχουν τα μέσα να διχάζουν τον λαό, θέτοντας ανύπαρκτα ή ανυπόστατα διλήμματα. Προπάντων όμως έχουν τα βρομερά εκείνα πρόσωπα, τα οποία θα αναλάβουν οικειοθελώς κι ενθουσιωδώς τον βρόμικο αυτόν πόλεμο.

Ποιους όμως θα χρησιμοποιήσουν για να κάνουν τη βρόμικη δουλειά; …Ποιους θα βάλουν να υπερασπιστούν το «δίκιο» τού φασισμού τους; Τους αυθεντικούς φασίστες των πολιτικών άκρων …Τα συνήθη «δεκανίκια» τού παρακράτους …Αυτούς, οι οποίοι επαγγέλλονται τον φασισμό …Αυτούς, οι οποίοι εξασφαλίζουν το «παντεσπάνι» τους απ’ αυτόν …Αυτούς, οι οποίοι πλουτίζουν από τους κοινωνικούς διχασμούς …Αυτούς, οι οποίοι —ως θηρία— αντιλαμβάνονται την κοινωνία σαν αρένα, στην οποία συγκρούονται μέχρι θανάτου εχθροί που ανήκουν σε άλλα «είδη» …Αυτούς, οι οποίοι στατιστικά δεν εκφράζουν κανέναν, αλλά στον δημόσιο λόγο τους εμφανίζονται σαν «πιστοποιημένοι» εκφραστές τής κοινωνίας …Αυτούς, οι οποίοι τη διαφωνία την αντιλαμβάνονται σαν εχθρική πράξη …Αυτούς, οι οποίοι τον διαφωνούντα τον αντιλαμβάνονται σαν εχθρό.

Αυτοί θα γίνουν η «αιχμή τού δόρατος» στο νέο «πόλεμο», τον οποίο θα εξαπολύσει στο σύστημα εξουσίας απέναντι στον λαό …Αυτούς τους Αυθεντικούς Φασίστες θα χρησιμοποιήσει εναντίον τού λαού μια Φασίζουσα Κυβέρνηση, όπως αυτή που κυβερνά σήμερα την Ελλάδα …Αυθεντικούς ΝΑΖΙ Ακροδεξιούς Φασίστες, όπως ο Γεωργιάδης, που τον διαφωνούντα τον αντιλαμβάνεται σαν «άχρηστο» ή «παλαβό» …Αυθεντικούς Κομμουνιστές Φασίστες, όπως η Ακρίτα, που τον διαφωνούντα τον αντιλαμβάνεται σαν «εχθρό» …Αυτούς θα χρησιμοποιήσουν, για να κάνουν τα πρώτα διχαστικά «χτυπήματα». Θα «χτυπήσουν» άγαρμπα, όπως πάντα κάνουν οι φασίστες, ώστε να προκαλέσουν την πρώτη αντίδραση των πιο «θερμοκέφαλων» —ένθεν κι ένθεν— και από εκεί και πέρα ν’ ανοίξουν ένα «παιχνίδι» χαρακτηρισμών και ύβρεων, το οποίο θα διχάσει την κοινωνία στο σύνολό της.

Αυτοί οι φασίστες είναι που θα βγουν να χαρακτηρίσουν τους «εχθρούς», για μπορέσει η Κυβέρνηση να μετρήσει και βέβαια να «κρυφτεί» πίσω από αυτούς, τους οποίους επίσης αυθαίρετα θα «βαπτίσει» «φίλους» της. Αυτοί οι φασίστες θα πάρουν «πάνω» τους το κόστος να προσπαθήσουν να κάνουν το ακραίο, ώστε οι «μετριοπαθείς» Κυβερνώντες να εισπράξουν το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος. Εύκολο παιχνίδι γι’ αυτούς, γιατί το έχουν παίξει άπειρες φορές. Διατηρώντας πάντα γύρω τους έναν «πυρήνα» πονηρών και βολεμένων κομματόσκυλων, έχουν πάντα τη δυνατότητα να παίζουν «ομαδικά» παιχνίδια διχαστικής προπαγάνδας …Το γνωστό στους «κοινωνιολόγους» «blame game» ή στα ελληνικά «το παιχνίδι τού καταλογισμού των ευθυνών». «Ποιοι φταίνε που χρεοκοπήσαμε;» …«Ποιοι φταίνε που αρρωστήσαμε;» …«Ποιοι θα φταίνε που θα μπούμε σε νέο lockdown το χειμώνα;» …Οι ανεύθυνοι «αρνητές». Στο παιχνίδι αυτό των κατηγοριών ποντάρουν να πάρουν με το μέρος τους τούς αφελείς, τους φοβισμένους, τους ευκολόπιστους του καναπέ και των δελτίων ειδήσεων της πλύσης εγκεφάλου. Στην άγνοια και στα ένστικτα αυτών των τρομοκρατημένων ανθρώπων στηρίζονται, για να διαχειριστούν μια συλλογικότητα απέναντι σε μια γενική αντίδραση του λαού.

Αν με αυτά τα προβοκατόρικα μέσα καταφέρουν και συσπειρώσουν μια κρίσιμη κοινωνική «μάζα» γύρω τους, θα έχουν πιθανότητες να κερδίσουν σ’ αυτήν τη σύγκρουση. Άρα, κάπου εδώ πρέπει ο κόσμος που αντιδρά να έχει τη ΓΝΩΣΗ, ώστε ν’ αποφύγει τα «χτυπήματα» αυτά …Πρέπει να έχει τη ΓΝΩΣΗ, ώστε ν’ αποφύγει να τους δώσει αυτήν την κρίσιμη κοινωνική «μάζα» που έχουν ανάγκη …Πρέπει ν’ αποφύγει τον διχασμό …Πρέπει ν’ αποφύγει τη λανθασμένη ενστικτώδη αντίδραση, η οποία θα ρίξει «νερό» στον «μύλο» τού συστήματος. Πρέπει να μην επιτραπεί στο σύστημα της διαπλοκής και της διαφθοράς να πετάξει τη «μπάλα» στην κερκίδα …Να μην αφεθεί να «εξευτελίσει» ή ν’ «απαξιώσει» τους διαδηλωτές και τα αιτήματά τους, προκειμένου το ίδιο να ταυτιστεί με τους «νοικοκυραίους», την «Τάξη», την «Πρόοδο», την «Επιστήμη» κλπ. Αυτό είναι το όλο πρόβλημα και εκεί θα κριθεί το εάν θα κερδηθεί η μάχη για τον λαό ή εάν αυτή θα χαθεί.

Δεν πρέπει το σύστημα ν’ αφεθεί να ελέγξει τη συμπεριφορά τής λαϊκής αντίδρασης. Δεν πρέπει να αφεθεί να δημιουργήσει —ακόμα και εν αγνοία τους— «Βαρουφάκηδες», τους οποίους αργότερα θα τους «μεθύσει» με δημοσιότητα και βουλευτικούς «θώκους», ώστε να «καπελώσει» τον λαό, όπως έγινε με τους «Αγανακτισμένους» τού Μνημονίου, με τους διαδηλωτές τού Δημοψηφίσματος ή το Κίνημα των Ελεύθερων Διοδίων. Δεν πρέπει να αφεθεί το σύστημα να «αυτοπιστώνεται» με τους καρπούς τού πολιτισμού. Δεν πρέπει να αφήνεται αυθαίρετα να μιλάει για «δεισιδαίμονες» αντιεμβολιαστές και να πάρει με την πλευρά του την έννοια της επιστημονικής εξέλιξης και την τεράστια προσφορά της στην ανθρωπότητα. Δεν πρέπει να αφεθεί να γίνει κουβέντα για τη διαχρονική αξία των εμβολίων, τα οποία έχουν σώσει την ανθρωπότητα από φοβερές και τρομερές ασθένειες. Με αφορμή τον εμβολιασμό, η κουβέντα πρέπει να γίνεται αποκλειστικά και μόνον για να κριθεί η δημοκρατικότητα και η τιμιότητα των κρατούντων. Ο «άξονας» ΟΛΗΣ της επιχειρηματολογίας πρέπει να είναι ο Φασισμός και η Διαφθορά. Είναι φασίστες και διεφθαρμένοι αυτοί, οι οποίοι δήθεν θέλουν να μας «σώσουν» με έναν αναγκαστικό εμβολιασμό, που κάποιους απ’ αυτούς θα τους κάνει βαθύπλουτους.

Γι’ αυτόν τον λόγο απαιτείται ΓΝΩΣΗ στη σημερινή σύγκρουση …Μια σύγκρουση, της οποίας η έκβαση θα κριθεί κυρίως από τη στρατηγική και δευτερευόντως από τη δύναμη. Άρα, το πρώτο μέλημα είναι να μην δώσει ο κόσμος στο σύστημα τη δυνατότητα να του φορέσει «ετικέτα». Να μην του επιτρέψει να τον ονομάσει όπως το βολεύει, και σ’ αυτήν τη φάση σαν «κίνημα αντιεμβολιαστών». Πρέπει να πάει ΠΑΝΤΟΥ το μήνυμα ότι ο σημερινός ξεσηκωμός των Ελλήνων είναι ένα μαζικό κι αυθόρμητο κίνημα κατά τού Φασισμού αυτών που κυβερνάνε …Ένα αυθόρμητο κίνημα κατά τής Διαφθοράς αυτών που κυβερνάνε …Κατά τής ατιμωρησίας αυτών που εγκληματούν …Ένα κίνημα ενωτικό, εφόσον αφορά όλους τους Έλληνες και δεν τους διαχωρίζει σε εμβολιασμένους και μη. ΑΦΟΡΜΗ και ΟΧΙ ΑΙΤΙΑ τού Πολέμου είναι ο εμβολιασμός. Ο εμβολιασμός πρέπει ως θέμα να γίνει ενωτικός παράγοντας για ΟΛΟΥΣ τους Έλληνες και όχι διχαστικός. Ο φασιστικός τρόπος που προσπαθούν να τον επιβάλουν να γίνει το «ελατήριο» αυτό, το οποίο θα τους ξεσηκώσει όλους εναντίον των ίδιων διεφθαρμένων εξουσιαστών.

Με στόχο λοιπόν ν’ αποφευχθεί η δυνατότητα του συστήματος να «φορέσει» το επιθυμητό «κουστούμι» στους διαδηλωτές, θα πρέπει ο κόσμος, ο οποίος οργανώνει ή συμμετέχει στις διαμαρτυρίες, να υιοθετήσει ένα κοινό μοντέλο συμπεριφοράς …Να υπάρξει δηλαδή μία συναντίληψη της κατάστασης, ώστε —απολύτως οργανωμένα— να θωρακιστεί η διαμαρτυρία …Πρέπει ν’ αποφευχθεί οτιδήποτε «εξειδικεύει» με λάθος τρόπο τη διαμαρτυρία ή την κάνει «γραφική» …Πρέπει να δοθεί ο λόγος σε εμβολιασμένους συμπολίτες μας, οι οποίοι θα καταγγείλουν πολιτικά τον φασισμό τής κυβερνητικής πολιτικής και όχι σε φανατικούς ανεμβολίαστους, οι οποίοι θα υπερασπίζονται ιατρικά την προσωπική τους επιλογή και θα δίνουν το δικαίωμα στο σύστημα, μέσω αυτών, να «χαρακτηρίζει» όλους τους υπόλοιπους. Άρα; …Άρα, πρέπει ν’ αποφευχθεί η πιθανότητα ν’ αποδεχθεί ο κόσμος μια άτυπη ηγεσία, η οποία —είτε εν αγνοία της είτε εσκεμμένα— «αντιδρά» όπως βολεύει το σύστημα εξουσίας …Πρέπει ν’ αποφύγει ο λαός τη «φύτευση» της ηγεσίας του από την εξουσία …Πρέπει ν’ αποφύγει ο κόσμος να δώσει τον λόγο στους «εξειδικευμένους» …στην «εξειδίκευση», που έχει επιλέξει το σύστημα να δώσει στην αντίδραση …Γιατροί, επιδημιολόγοι και λοιμοξιολόγοι δεν πρέπει να έχουν «βήμα» σ’ αυτές τις διαμαρτυρίες, γιατί τις «χαρακτηρίζουν» και αυτό είναι ανεπιθύμητο.

Θα την «πατήσουν» αυτοί, οι οποίοι σήμερα διοργανώνουν διαδηλώσεις με διχαστικά μηνύματα κατά του εμβολιασμού …ΕΧΘΡΟΣ, που κινητοποιεί τον λαό, ΕΙΝΑΙ ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ και ΟΧΙ ο ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ, μέσω του οποίου ο φασισμός απλά εκδηλώνεται. Δεν πρέπει να γίνονται οι διαδηλώσεις κατά του εμβολιασμού …Είναι πολύ μεγαλύτερο το πρόβλημα από αυτό που απλά εκφράζει ο εμβολιασμός …Άλλωστε ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΒΛΑΚΕΙΑ να διαδηλώνει κάποιος το «δικαίωμα στον μη εμβολιασμό» —και ν’ αναζητά τη βοήθεια των γιατρών— τη στιγμή που αυτό είναι κατοχυρωμένο ανθρώπινο δικαίωμα. Επιπλέον, δεν αναζητάς λόγους που διχάζουν τον λαό …Αναζητάς ό,τι τον ενώνει. Τι μπορεί να ενώσει τον λαό σήμερα; …Η απέχθειά του προς το συγκεκριμένο προδοτικό και διεφθαρμένο πολιτικό προσωπικό και η ΓΕΝΙΚΗ πλέον απαίτηση για τιμωρία τους …ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ …Πρέπει ο κόσμος να βγει —εμβολιασμένοι κι ανεμβολίαστοι— και να απαιτήσει την αλλαγή ΟΛΩΝ εκείνων των νόμων —πρόσφατων και παλαιότερων—, οι οποίοι έχουν οδηγήσει στην έκρηξη της σημερινής διαφθοράς…

Ο πόλεμος κατά των νόμων που ενθαρρύνουν τη Διαφθορά πρέπει να γίνει το κύριο αίτημα αυτών των διαδηλώσεων …Η Προστασία τής Δημοκρατίας από τους εγκληματίες, ειδικά αυτούς, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να νομοθετούν υπέρ των εαυτών τους πρέπει να γίνει η «σημαία» των διαδηλωτών …Πρέπει ο κόσμος ν’ απαιτήσει την αλλαγή τού εγκληματικού εκείνου νόμου, ο οποίος μετέτρεψε τη Διαφθορά από κακούργημα σε πλημμέλημα …Πρέπει να απαιτήσει την αλλαγή ΟΛΩΝ εκείνων των νόμων, οι οποίοι «σφραγίζουν» συλλογικά εγκλήματα και χαρίζουν ασυλίες σε κοινωνικούς εγκληματίες …Να απαιτήσει την κατάργηση τού προσφάτως ψηφισθέντος αυθαίρετου και παράνομου εκείνου νόμου, ο οποίος εξασφαλίζει στους σημερινούς εγκληματίες τη μελλοντική ατιμωρησία τους για τη σημερινή οικονομική καταστροφή που προκάλεσαν στον ελληνικό λαό και το κράτος …Να απαιτήσει την κατάργηση του νόμου αυτού, εφόσον είναι ΚΡΑΥΓΑΛΑΙΑ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ !!!

Όπως αντιλαμβάνεται ο αναγνώστης, η σημερινή σύγκρουση είναι σύγκρουση στρατηγικής και όχι μια απλή «διελκυστίνδα», όπου μετριούνται οι δυνάμεις μεταξύ λαού και εξουσίας. Θα την «πατήσει» ο λαός εάν δεν γνωρίζει τι πρέπει να κάνει. Δεν αρκεί πάντα η δύναμη, για να ρίξεις κάτω τον αντίπαλό σου. Δεν αρκεί να είσαι πιο δυνατός και να σπρώχνεις πιο δυνατά τον απέναντί σου, για να τον ρίξεις κάτω …Αν ο αντίπαλός σου είναι πονηρός, θα σε «τραβήξει» αντί ν’ αντιδράσει με «σπρωξιά» και θα «πέσεις» μόνος σου …Αυτό είναι η στρατηγική τής σύγκρουσης …Πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλες τις κινήσεις τού αντιπάλου σου, γιατί στην αντίθετη περίπτωση κινδυνεύεις να βρεθείς στο «έδαφος», χωρίς καν να καταλάβεις τι ακριβώς έγινε. Αυτό κινδυνεύει να πάθει σήμερα ο λαός, εάν αντιδρά με μόνο όπλο τη μαζικότητα και χωρίς σαφή στρατηγικό στόχο.

Μόνον εάν γνωρίζει κάποιος ποια είναι τα χαρακτηριστικά και τα συμφέροντα των δύο αντιμαχόμενων πλευρών, μπορεί να ερμηνεύει και τις συμπεριφορές τους. Ήδη οι «μονομάχοι» έχουν αρχίσει ν’ ανοίγουν τα «χαρτιά» τους. Είναι προφανές ότι τα σκουπίδια των ΜΜΕ έχουν βάλει ως στόχο να εμφανίζουν τους διαμαρτυρόμενους ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ σαν αντιεμβολιαστές, ενώ αυτό δεν είναι το ζητούμενο γι’ αυτούς που βγήκαν στους δρόμους να διαμαρτυρηθούν. Είναι προφανές ότι στόχος των ΜΜΕ είναι να παρουσιάσουν όλο αυτό το πλήθος που αντιδρά σαν το αίτιο μιας επερχόμενης οικονομικής καταστροφής. Είναι επίσης προφανές ότι θα παρουσιάσουν το σημερινό πρόβλημα σαν ένα πρόβλημα ιατρικής φύσεως, στο οποίο υπάρχει διαφωνία των «ειδικών» στη διαχείρισή του …Ένα πρόβλημα ιατρικής φύσεως, το οποίο οι «φανατικοί» και οι «ανεύθυνοι» θα το κάνουν αιτία μεγάλης καταστροφής για το σύνολο του λαού. Με τον τρόπο αυτόν προσπαθούν να οικειοποιηθούν την επιστημοσύνη και την κοινωνική πρόοδο και να εμφανίσουν όλους τους υπόλοιπους σαν «πυροβολημένους», που, μέσα στην άγνοιά τους, απειλούν την ίδια την κοινωνία με καταστροφή, η οποία ξεφεύγει από το υγειονομικό επίπεδο. Τα ΜΜΕ το επιδιώκουν αυτό, γιατί μόνον με τον τρόπο αυτόν μπορούν να «τσουβαλιάσουν» τους «ανυπάκουους» αντιπάλους τους και να τους χτυπάνε στη συνέχεια σαν σάκο τού μποξ.

Επιπλέον, το επιδιώκουν αυτό, για να εκμεταλλευτούν τον τρόμο που προκαλούν στους «υπάκουους», μιλώντας για μελλοντικά lockdown κι αναπόφευκτες οικονομικές καταστροφές. Ποντάρουν στη βίαιη κι απροκάλυπτη επίθεση κατά των εξεγερμένων, γιατί θέλουν να προκαλέσουν κοινωνικές εξελίξεις, τις οποίες θεωρούν ότι μπορούν να εκμεταλλευτούν. Με τον τρόπο αυτόν επιδιώκουν να πάρουν αυτόματα με το «μέρος» τους όλους τους «εμβολιασμένους». Λογικό είναι αυτό. Όταν χαρακτηρίζουν σαν «ψεκασμένους», «πυροβολημένους» κι «ανεύθυνους» όλους τους μη εμβολιασμένους, εμμέσως εκθειάζουν αυτούς, οι οποίοι ήδη εμβολιάστηκαν. Αυτόματα —και χωρίς ιδιαίτερο κόπο και κόστος για τους διεφθαρμένους πολιτικούς— δίνουν τα αντίθετα χαρακτηριστικά σ’ εκείνους, οι οποίοι απλά είναι διαφορετικοί μόνον στο θέμα τού εμβολιασμού …Δίνουν στους δικούς τους υποστηρικτές τούς «αντί»-τίτλους των «νοικοκυραίων», των «υπεύθυνων», των «πολιτισμένων», των «μορφωμένων» και των «λογικών».

Γι’ αυτόν τον λόγο στις διαμαρτυρίες αυτές δεν πρέπει ποτέ η κουβέντα να φεύγει από το πολιτικό επίπεδο και άρα από το πολιτικό κόστος που συνεπάγεται για τους εξουσιαστές η σημερινή κοινωνική αντίδραση. Πρέπει η «στόχευση» να γίνεται προς τους πολιτικούς και τις αυταρχικές συμπεριφορές τους. Πρέπει η στόχευση να γίνεται στην οικονομική καταστροφή, την οποία προκάλεσε η —παγκοσμίως μοναδική σε ένταση— λανθασμένη διαχείριση της Πανδημίας. Πρέπει η στόχευση να γίνεται στο θέμα τής διαφθοράς και το χρήμα που διακινήθηκε γύρω από την υπόθεση των εμβολίων και των τεστ ανίχνευσης της νόσου. Κάποιοι προδότες απ’ αυτούς που μας κυβερνούν εξυπηρέτησαν κάποια ξένα μεγάλα συμφέροντα με την κακή διαχείριση της Πανδημίας. Οι ίδιοι στη συνέχεια τα «κονόμησαν» με επίσης «λανθασμένες» αποφάσεις γύρω από τα εμβόλια και εκεί πρέπει να δοθεί η μεγάλη μάχη για την αποκάλυψη της αλήθειας και την τιμωρία των εγκληματιών.

Γι’ αυτόν τον λόγο η επιχειρηματολογία τού «ξεσηκωμού» πρέπει να γίνεται αποκλειστικά και μόνον γύρω από το πολιτικό μέρος τής διαχείρισης της Πανδημίας …Να περιστρέφεται γύρω από το πόσο κόστισαν τα εμβόλια και όχι το πόσο αποτελεσματικά είναι …Ποιοι μπορεί ν’ αποδειχθεί ότι πλούτισαν απ’ αυτά και όχι ποιοι τα έκαναν. Κάποιοι από τους «ευαίσθητους σωτήρες» μας πρέπει να «κονόμησαν» απ’ αυτά, όπως πριν λίγα χρόνια «κονόμησαν» με τα εμβόλια τού Αβραμόπουλου και του Τσιόδρα, τα οποία στη συνέχεια καίγονταν στις υψικαμίνους τής ΔΕΗ. Δεν πρέπει ποτέ ν’ αφήνεται η κουβέντα να «κυλάει» προς την επιστημονική «πλευρά», η οποία δεν έχει κόστος για τους πολιτικούς και τους επιτρέπει να «κρύβονται» πίσω από ανώφελες επιστημονικής φύσης διαμάχες «ειδικών» επιστημόνων.

Στις διαδηλώσεις αυτές δεν πρέπει ούτε καν στο τυπικό επίπεδο να δοθεί ο λόγος στους επιστήμονες της αντίθετης άποψης απ’ αυτήν που δήθεν πρεσβεύει η Κυβέρνηση …ΔΕΝ αποτελεί αντικείμενο των διαδηλώσεων ΚΑΜΙΑ επιστημονική άποψη περί εμβολίων. Ως εκ τούτου ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ή άλλος επιστήμονας συγγενούς επιστήμης —που συνδέεται με τον εμβολιασμό— δεν πρέπει να τεθεί στην κορυφή ή πλησίον τής κορυφής τού σημερινού κινήματος. Ο λόγος είναι απλός …Η επαγγελματική και επιστημονική τους ιδιότητα τους κάνει πολύτιμους μόνον για την εξουσία …Τους κάνει απαραίτητους για την πολεμική τακτική που εξυπηρετεί την εξουσία …Και μόνον που υπάρχουν εκεί, «χρωματίζουν» την κατάσταση …Είναι θέμα χρόνου αυτή η διεφθαρμένη εξουσία να τους πλησιάσει και να τους διαφθείρει —με χρήμα ή πολιτικά αξιώματα— και άρα να τους μετατρέψει σε «αχίλλειο πτέρνα» τού κινήματος …Να τους χρησιμοποιήσει, για να «εκτονωθεί» η λαϊκή αντίδραση …Να τους χρησιμοποιήσει η ίδια εκ των υστέρων, σαν να τους είχε «φυτέψει» εκ των προτέρων.

Αυτό το κόλπο το χρήσιμων «φυτευτών» ηγετών το έχει ξανακάνει η εξουσία και, επειδή ήταν επιτυχές, μπορεί να επιχειρήσει να το επαναλάβει. Όπως οι «φυτεμένοι» δήθεν εξεγερμένοι οικονομολόγοι «καπέλωσαν» τους Αγανακτισμένους τού Μνημονίου, έτσι και οι σημερινοί εξεγερμένοι γιατροί μπορεί να γίνουν απειλή για τους νέους Αγανακτισμένους, οι οποίοι εξεγέρθηκαν κατά των δουλικών των δανειστών με την αφορμή τού αναγκαστικού Εμβολιασμού. Πριν από μία δεκαετία περίπου οι «φυτεμένοι» από το σύστημα «αρνητές» οικονομολόγοι —υπό τη μεγάλη προβολή των ίδιων εμετικών ΜΜΕ— μετέτρεψαν σε οικονομικό πρόβλημα ένα πρόβλημα καθαρά εθνικό και πολιτικό και εκεί κάπου χάθηκε η μάχη τού κόσμου. Υπό την άπλετη δημοσιότητα και «δόξα» που τους πρόσφεραν τα ΜΜΕ, είδαμε τους Βαρουφάκηδες και τους Τσακαλώτους να γίνονται υπουργοί γιατί απλούστατα βόλευαν το σύστημα και αυτή ήταν η ανταμοιβή τους.

Το ανάλογο μπορεί να δούμε να συμβαίνει και με τους σημερινούς «αρνητές» γιατρούς. Εάν σαγηνευτούν από τη «γοητεία» τής δημοσιότητας, μπορεί να μπουν στον πειρασμό να εξυπηρετήσουν αυτούς που τους κάνουν διάσημους κι αναγνωρίσιμους μέσα στην κοινωνία Υπό την προστασία των ΜΜΕ —και χωρίς κανένα ρίσκο— μπορούν να εμφανιστούν ότι με το πάθος και τη θέλησή τους «επιβάλουν» στην Κυβέρνηση κάποιες δήθεν δικές τους «δημοκρατικότερες» θέσεις στο θέμα τής εμβολιαστικής πολιτικής και με τον τρόπο αυτόν να εκτονωθεί η κατάσταση. Όπως στον καιρό των Μνημονίων αντί η τεράστια διαδήλωση των Αγανακτισμένων να στείλει ΟΛΟΥΣ τους εγκληματίες πολιτικούς και τραπεζίτες φυλακή, τελικά σύρθηκε ο λαός στην υποταγή.

Αντί με «εντολή» τού λαού να πουν όλοι ένα πολιτικό και κοινωνικό ΟΧΙ και να ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ καθόλου τα ομόλογα των τοκογλύφων —όπως έγινε στην Ισλανδία—, καθόμασταν και μελετούσαμε τις perpetual ηλιθιότητες του Βαρουφάκη, όταν στην Ελλάδα κατέφθαναν οι δανειστές. Τα ανάλογα κινδυνεύουμε να πάθουμε και τώρα με τον εγκληματικό τρόπο διαχείρισης της Πανδημίας και βέβαια του εμβολιασμού. Αντί να πούμε ένα απλό και βροντερό «ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΦΑΣΤΙΣΤΕΣ …ΚΟΦΤΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ», καθόμαστε κι «αναμασούμε» άγνωστους ιατρικούς όρους …Αντί να απαιτούμε ένα παλλαϊκό «ΝΑΙ στην τιμωρία των εγκληματιών» —που επιπλέον είναι και φασίστες—, θα αρχίσουμε να μετράμε αντισώματα και ιϊκά «φορτία».

Αυτός είναι ο κίνδυνος στον οποίο κινδυνεύουμε να βρεθούμε …Κινδυνεύουμε να χαθεί το ισχυρό πολιτικό μήνυμα της αντίδρασης και να περιοριστούμε σε ανούσιες «επιστημονικές» ασυναρτησίες. «Βούτυρο» στο ψωμί τής Κυβέρνησης είναι να μπουν επικεφαλής τής αντίδρασης κάποιοι γιατροί και μάλιστα κατά προτίμηση πολιτικά άσχετοι …Τίποτε να μην κάνουν εσκεμμένα εις βάρος τού κόσμου —και μόνον με την ύπαρξή τους—, θα μετατρέψουν ένα καθαρά πολιτικό θέμα σε ιατρικό και πάλι θα χαθεί το «παιχνίδι». Μετά θα μας δουλεύουν οι φασίστες με γύφτικα «παζάρια» …Θα υποχωρήσει δήθεν η Κυβέρνηση σε κάποιες λίγες από τις πολλές σημερινές φασιστικές της απαιτήσεις, «υιοθετώντας» υποτίθεται τις «γνωματεύσεις» των «ηρώων» —οι οποίοι μπορεί και να υπουργοποιηθούν— και θα πάρει ως «αντάλλαγμα» —και με συνοπτικές διαδικασίες— την πολυπόθητη ασυλία των μελών της.

Θα πετάξει στον «σκύλο» ένα «κόκκαλο» και θα μετατρέψει την Πανδημία σε έναν «φάκελο», ο οποίος για εθνικούς και κοινωνικούς λόγους πρέπει να «σφραγιστεί» και να μην ανοίξει ποτέ ξανά …Για το «καλό» μας …Για να μην πάμε σε εμφυλιοπολεμικής κλίμακας συγκρούσεις. Η οικονομική καταστροφή τής χώρας λόγω της Πανδημίας και τα εκατομμύρια που στη συνέχεια τσεπώθηκαν από τη «σωτηρία» μας, θα γίνουν άλλος ένας «φάκελος» επιτυχημένης και ατιμώρητης κονόμας στα «συρτάρια» τής Διαπλοκής και της Διαφθοράς …Άλλος ένας «φάκελος» όπως αυτοί του Χρηματιστηρίου, των Ολυμπιακών Αγώνων ή του Μνημονίου …Άλλος ένας «σκελετός» στη βρομερή «ντουλάπα» τής διεφθαρμένης Μεταπολίτευσης. Σε μια τέτοια περίπτωση οι «νικητές», που σήμερα εξεγέρθηκαν, θα πανηγυρίζουν την «ήττα» τους !!!

Γι’ αυτόν τον λόγο θεωρούμε βέβαιο ότι οι γιατροί με την έντονη παρουσία τους είναι πολύ επικίνδυνοι στη συγκεκριμένη κατάσταση. Στην παρούσα φάση δεν είναι αναγκαία η παρουσία ή η γνώση τους στο κύριο «μέτωπο» των συγκρούσεων, όπου οι συγκρούσεις θα πρέπει να είναι καθαρά πολιτικές. Η επιστημονική τους άποψη θα είναι χρήσιμη όταν θα πρέπει αυτή στο μέλλον να κατατεθεί σε κάποιο δικαστήριο, για να καταδικαστούν οι εγκληματίες. Μέχρι τότε όμως αυτοί οι επιστήμονες είναι επικίνδυνοι στις σημερινές διαδηλώσεις. Επιβεβαιώνουν —και άρα ενισχύουν— μόνον την άποψη του συστήματος γι’ αυτές τις διαδηλώσεις και διχάζουν τον κόσμο με «επιστημονικές διαπιστώσεις», τις οποίες τις ακούει κι ούτε μπορεί κι ούτε έχει νόημα να ελέγξει. Εξειδικεύουν μια γενική διαμαρτυρία, η οποία ΔΕΝ πρέπει να εξειδικευτεί !!!

Επίσης πρέπει να καταβληθεί μεγάλη προσπάθεια, ώστε η διαμαρτυρία να μην γίνει «γραφική» —και πάλι με τους γνωστούς για το σύστημα τρόπους—. Όπως το σύστημα έκανε γραφικές τις διαμαρτυρίες για τις «ταυτότητες» και τα «σφραγίσματα», δίνοντας δημοσιότητα σε γνωστές γραφικές προσωπικότητες της χώρας, έτσι θα επιχειρήσει να κάνει και τώρα. Ο κόσμος θα πρέπει ν’ απομονώσει τους διάφορους Παπάδες, οι οποίοι θα πάνε με τους «σταυρούς» να προστατεύσουν τον κόσμο …Θα πρέπει να απομονώσει τις διάφορες «Λουκάδες», που αναζητούν «τσιπάκια» τού Αντίχριστου μέσα στα εμβόλια …Τέλος, θα πρέπει ν’ απομονώσει και το τελευταίο «φρούτο» τής Νέας Τάξης …Αυτούς, οι οποίοι αναζητούν «ερπετόμορφους» και διάφορα άλλα φαιδρά. Αν δεν αυτοθωρακιστεί το κίνημα από την αρχή, είναι βέβαιον ότι το έμπειρο σύστημα εξουσίας των χαφιέδων και των φασιστών θα το καταστρέψει εν τη γενέση του …Θα γίνει ένα ακόμα κίνημα «Αγανακτισμένων» από αυτά που έδωσαν θρίαμβο στους χαφιέδες και τους επιτρέπει να γελάνε μέσα στα γραφεία των αφεντικών τους.

…Πρέπει ο Κόσμος να γίνει ο Εφιάλτης όλων αυτών των Διεφθαρμένων !!!

…Να Ξεσηκωθεί !!! …Να Τρομοκρατήσει τους Τρομοκράτες !!!

…Να Γίνει ο Κυρίαρχος ΛΑΟΣ απέναντι στα Τρωκτικά τού Φασισμού !!!

Αυτό είναι το δικό μας μήνυμα σε όλους αυτούς, οι οποίοι θα βγουν στους δρόμους να διαδηλώσουν και επιθυμία είναι να είναι το σύνολο του λαού …Το σύνολο ενός λαού, το οποίο προδόθηκε και μάτωσε εξαιτίας αυτών των κτηνών …Το σύνολο ενός λαού, ο οποίος φτωχοποιήθηκε στον απόλυτο βαθμό, για να πλουτίσουν οι διεφθαρμένοι πολιτικοί που τον κυβερνούν. Αυτό θα είναι το τέλος όλων των παιχνιδιών τής Μεταπολίτευσης. Πρέπει να ξέρεις πότε τρομάζουν τα τρωκτικά τού «γενιτσαρισμού» —σαν τον Γεωργιάδη ή τον Βορίδη—. Πρέπει να ξέρεις πώς να βάζεις στο «περιθώριο» φασιστικά κουμμούνια σαν τον Τσίπρα ή την Ακρίτα. Πρέπει να ξέρεις τι κάνεις, ώστε να υποσχεθείς σε κάποιους απ’ αυτούς παντοτινή φυλάκιση για Εσχάτη Προδοσία …Τρομοκρατείστε τους τρομοκράτες …Απειλείστε τους δοσίλογους …Βγείτε στους δρόμους και διαδηλώστε για την κατάργηση των νόμων που προστατεύουν τη διαφθορά …Διαδηλώστε, για να χάσουν τη νομική «προστασία» τους οι προδότες …Απαιτείστε την παραδειγματική τιμωρία αυτών, οι οποίοι δεν μπορούν να δικαιολογήσουν τον πλουτισμό τους !!! …Ο εμβολιασμός είναι η ΑΦΟΡΜΗ και ΟΧΙ η ΑΙΤΙΑ ενός πολέμου που μόλις ξεκίνησε, και τον οποίο πρέπει πάση θυσία να τον κερδίσει ο ελληνικός λαός, εάν θέλει να ελπίζει στην επιβίωσή του.

…Μόνον έτσι θα σωθεί η πατρίδα μας !!!…

…Μόνον έτσι θα πάψει ν’ αποτελεί Προτεκτοράτο και θα ξαναγίνει ελεύθερο κράτος !!!

Από τα «αιτήματα», που εκφράζονται πάνω στα Πανό, στέλνονται τα «σήματα» στους κρατούντες !!!

Αν αυτά τα «αιτήματα» δεν καταφέρνουν να ενώσουν τον λαό, τότε η «επανάσταση» έχει αποτύχει εν τη γενέση της, γιατί δίνεται μία κρίσιμη κοινωνική μάζα στους διεφθαρμένους πολιτικούς, για να τη διαχειριστούν υπέρ τους και να σώσουν τα τομάρια τους …Για το «καλό» μας …Για να μην διχαστούμε ξανά …Για να μην γίνει δήθεν ένας νέος «εμφύλιος». Θα μας υπόσχονται να μας σώσουν από τον διχασμό αυτοί, οι οποίοι μάς διχάζουν, για να σωθούν οι ίδιοι. Αυτόν τον διχασμό πρέπει να τον αποφύγει ο ελληνικός λαός !!! …Ο διχασμός, που κάποτε έγινε Εμφύλιος, κάποτε τους έσωσε, και εκεί θα ποντάρουν για να σωθούν και σήμερα !!! …Μία φορά διεφθαρμένοι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ, για πάντα ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ !!!

 

Τι προτείνουμε ως «συνθήματα-μηνύματα»;

Κατ’ αρχήν τα μηνύματα να είναι απλά και να στέλνουν ξεκάθαρο «μήνυμα» προς τους διεφθαρμένους κυβερνώντες …Να μην είναι διφορούμενα και προκαλούν σύγχυση …Να είναι ηθικά και κυρίως ελληνικά …Να στοχεύουν δηλαδή στα προβλήματα που προκλήθηκαν από τους προδότες στον ελληνικό λαό και το ελληνικό κράτος.

 

Τα ΠΑΝΟ και τα ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ των σύγχρονων επαναστατών…

  • Δεν διαδηλώνουμε για τα εμβόλια …Διαδηλώνουμε για τη Δημοκρατία.
  • To εμβόλιο —είτε το κάναμε είτε όχι— μας ενώνει, γιατί αποκάλυψε τον Φασισμό.
  • Τα εμβόλια είναι η πρόφαση, για να ξεσηκωθούμε εναντίον τής Χούντας τής ΔΕΞΙΣΤΕΡΑΣ και των δανειστών.
  • Η ΑΦΟΡΜΗ και ΟΧΙ Η ΑΙΤΙΑ είναι ο εμβολιασμός για τον σημερινό πόλεμο κατά τού Φασισμού και της Διαφθοράς.
  • Τα εμβόλια πρέπει να γίνουν αφορμή για έναν ΠΟΛΕΜΟ, που πρέπει να κερδίσει ο άνθρωπος.
  • ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΔΕΞΙΣΤΕΡΑ.
  • Θέλουμε πίσω την πατρίδα μας και τη ζωή μας.
  • Η Διαφθορά να γίνει Κακούργημα …Να ακυρωθεί ο νόμος, που δίνει ασυλία σε εγκληματίες πολιτικούς και επιστήμονες.
  • Να μαζευτούν υπογραφές, για να καταργηθεί ο νόμος περί ασυλίας.
  • ΚΑΤΩ η ΧΟΥΝΤΑ τής Μεταπολίτευσης.
  • Στη φυλακή η πολιτική «συμμορία» τής Μεταπολίτευσης.
  • ΤΕΛΟΣ στη φασιστική ΔΕΞΙΣΤΕΡΑ, που κατέστρεψε την πατρίδα μας.
  • Φυλακή στους Προδότες ΟΛΩΝ των κομμάτων, που μας οδήγησαν στα Μνημόνια και την καταστροφή.
  • Να ανοίξει ο φάκελος του Χρηματιστηρίου.
  • Να ανοίξει ο φάκελος των Ολυμπιακών Αγώνων.
  • Να ανοίξει ο φάκελος των Μνημονίων.
  • Να ανοίξει ο φάκελος του «πουλημένου» Δημοψηφίσματος.
  • Να μην κλείσει ποτέ φάκελος της Πανδημίας.
  • Να γίνει από την αρχή ένα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΘΕΣ ΕΣΧΕΣ για όλους τους πολιτικούς.
  • ΤΕΛΟΣ στην αυθαιρεσία και την ατιμωρησία.
  • ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ τής προδομένης και χρεοκοπημένης Μεταπολίτευσης.
  • Τελικά το εμβόλιο είχε απόλυτη επιτυχία …Ενεργοποίησε μέσα στην κοινωνία ΟΛΑ τα δημοκρατικά «Αντισώματα» κατά τού Φασισμού.

Όπως εύκολα καταλαβαίνει κάποιος, όλα αυτά τα διαφορετικά συνθήματα είναι διαφορετικοί «δρόμοι», οι οποίοι οδηγούν στα ΙΔΙΑ Πρόσωπα …Στους προδότες τής πατρίδας …Στους χαφιέδες τής Νέας Τάξης …Στα «κατοικίδια» της Μέρκελ και του Σόιμπλε …Στους γόνους των παλιών δωσίλογων της Κατοχής …Στα αμετανόητα κτήνη, που επιτέλους πρέπει να τιμωρηθούν για τα όσα έχουν κάνει εις βάρος των Ελλήνων.

Το Μεγάλο Reset τής ελληνικής κοινωνίας να γίνει από τον ίδιο τον λαό και όχι από τα σκουπίδια τής πολιτικής !!!

Από την Ελλάδα μπορεί να ξεκινήσει η νίκη τού ανθρώπου απέναντι στη Νέα Τάξη …Με δεδομένο ότι παντού στον Κόσμο ακολουθούνται οι ΙΔΙΕΣ απολύτως πολιτικές, η ταλαιπωρημένη αλλά πολύπειρη Ελλάδα έχει την ευκαιρία να ηγηθεί αυτής της «αντεπίθεσης» του ανθρώπου απέναντι στα κτήνη τού φασισμού και της κερδοσκοπίας. Αν δει κάποιος τι συμβαίνει αυτήν τη στιγμή στην επίσης «ξεσηκωμένη» Γαλλία, μπορεί να καταλάβει πού «οδηγείται» η κατάσταση παγκοσμίως …Μπορεί να καταλάβει πως όλοι αυτοί οι μικροί εθνικοί «χείμαρροι» διαμαρτυρίας κατά τού φασισμού των τοπικών Κυβερνήσεων μπορούν σύντομα να ενωθούν και να γίνουν ένα ορμητικό «ποτάμι», το οποίο θα πέσει με δύναμη επάνω στην υπερεθνική Νέα Τάξη και θα τη διαλύσει …«Θα την πάρει και θα τη σηκώσει», όπως έλεγαν και οι «παλιοί». Ζούμε πραγματικά κοσμοϊστορικές στιγμές και αν μη τι άλλο πρέπει να τις απολαύσουμε. Με τη δική μας νίκη δεν θα σώσουμε μόνον τους εαυτούς μας, αλλά και τις επόμενες γενιές …ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ !!!

 

Παναγιώτης Τραϊανού

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις