Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο "Αγάπη Μόνο" - Το βίντεο που προκάλεσε σάλο και η απάντησή του


 Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο Τάσος Ποτσέπης, ο οποίος από το 2019 ήταν συνοριοφύλακας στη Χίο. Ο Ποτσέπης, ο οποίος έγινε γνωστός ως "Αγάπη Μόνο" από τη συμμετοχή του σε τηλεοπτικές εκπομπές, είχε ανεβάσει ένα βίντεο όπου μιλούσε με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς τύπου "γκαντεμόσαυρα", "γουρλομάτη" χωρίς να αναφέρει όνομα, όμως, θεωρήθηκε ότι καταφερόταν εναντίον του Πρωθυπουργού. Το βίντεο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις και τελικά όπως έγινε γνωστό τέθηκε σε διαθεσιμότητα.


Ο ίδιος έδωσε απάντηση για την εξέλιξη αυτή μέσω ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Facebook. Ανέφερε μεταξύ άλλων ότι "άνευ λόγου και αιτίας τέθηκα σε διαθεσιμότητα, ποτέ δεν είχα σκοπό να προσβάλω κανέναν» ενώ, όσον αφορά στους χαρακτηρισμούς του κατηγορεί τα media για fake news και διασυρμό και διευκρινίσει ότι σε καμία περίπτωση δεν αναφερόταν στον Πρωθυπουργό, αλλά σε έναν παλιό κολλητό φίλο του με τον οποίο έχει προσωπικές διαφορές. Ο «Αγάπη Μόνο» τονίζει ότι έχει κινηθεί νομικά κατά παντός υπευθύνου.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις