Τρίτη 27 Ιουλίου 2021

Τεράστια αύξηση των λαθρομεταναστευτικών ροών καθημερινά στον Έβρο…Χτύπησαν & Αστυνομικό οι λαθροδιακινητές

 


Ξέσπασμα Προέδρου Συνοριοφυλάκων Έβρου: Τεράστια αύξηση των ροών καθημερινά. Να παρθούν τολμηρές αποφάσεις

Οι καθημερινές σχεδόν συλλήψεις λαθρομεταναστών και η συνεχής ροή λαθρομεταναστών από την Τουρκία μέσω του ποταμού Έβρου, αλλά και από την Βουλγαρία μέσω των ελληνοβουλγαρικών συνόρων, είναι δεδομένες.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Συνοριοφυλάκων Έβρου, που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή μια και υπηρετεί στην περιοχή του Τυχερού και γνωρίζει πολύ καλά την κατάσταση και το σοβαρό πρόβλημα, δεν… μασάει τα λόγια του και κρούει τον κώδωνα του κινδύνου.

Με ανάρτηση του λοιπόν ζητάει τολμηρές αποφάσεις για να σταματήσουν οι ροές και επισημαίνει πως μερικοί έχουν μείνει στο… Έπος των Καστανεών:

“Χωρίς σταματημό, τεράστια αύξηση των ροών καθημερινά πλέον. Οι συλλήψεις συνεχίζονται, ο αγώνας μας γίνεται με πολύ μεγάλο κόπο αλλά δυστυχώς μερικοί έχουν μείνει στο Έπος των Καστανιών…

Σοβαρά τραυματίστηκε ένας 39χρονος αστυνομικός από την Αλεξανδρούπολη ο οποίος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο λαθροδιακινητή στο οποίο έκανε σήμα στάσης προκειμένου να το ελέγξει.

Ειδικότερα σήμερα το πρωί σε αγροτική περιοχή κοντά στα Δίκελλα δυο αστυνομικοί οι οποίοι βρισκόταν εν ώρα υπηρεσίας εντόπισαν ένα μαύρο VW το οποίο ήταν σταθμευμένο και αμέσως κίνησε τις υποψίες τους.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών και ενώ του έκαναν σήμα να περιμένει μέσα στο όχημα για να προβούν σε έλεγχο, έθεσε το όχημα σε λειτουργία με σκοπό να διαφύγει και παρέσυρε τον έναν αστυνομικό τραυματίζοντάς τον.

Στη συνέχεια ο δράστης αφού χτύπησε τον αστυνόμο, απομακρύνθηκε από το σημείο προς άγνωστη κατεύθυνση με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη. Αστυνομικοί που βρισκόταν δύο χιλιόμετρα μετά από το αρχικό σημείο στη προσπάθειά τους να ακινητοποιήσουν το όχημα του έκλεισαν το δρόμο με αποτέλεσμα να «καρφωθεί» σε ένα από τα περιπολικά προκαλώντας μεγάλες υλικές ζημιές.

Παρά τη σύγκρουση το όχημα δεν ακινητοποιήθηκε και συνέχισε την πορεία του με κατεύθυνση την Αλεξανδρούπολη. Αργότερα ο δράστης εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή πεζός προσπαθώντας να διαφύγει. Παρόλο που προέβαλλε σθεναρή αντίσταση, τελικά συνελήφθη.

Ο 43χρονος γεωργιανός δράστης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονία με δόλο και κρατείται στο ΑΤ Αλεξανδρούπολης ενώ πιθανόν αύριο να παρουσιαστεί τον Εισαγγελέα.

Το διαβάσαμε εδώ

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις