Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Δημοσκόπηση GPO: Φθορά στη ΝΔ από τις πυρκαγιές, δεν την καρπώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ


 Εμφανής είναι η διάχυτη κοινωνική δυσαρέσκεια για τους χειρισμούς της κυβέρνησης στις καταστροφικές πυρκαγιές, που μέσα σε έναν μήνα κατέστρεψαν τουλάχιστον 1.000.000 στρέμματα.


Πάντως την δυσαρέσκεια δεν φαίνεται να καρπώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ, που στην πρόθεση ψήφου παρουσιάζει οριακή άνοδο στο 24,4% από 24,1% το Ιούνιο.

Την ίδια ώρα το Κίνημα Αλλαγής εμφανίζει πτώση καθώς συγκεντρώνει 6,4% έναντι 6,7% που συγκέντρωνε τον Ιούνιο. Ακολουθούν ΚΚΕ με 6%, Ελληνική Λύση με 4,1% και ΜέΡΑ25 με 3%.

Αναφορικά με τους πολιτικούς αρχηγούς, ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνεχίζει να διατηρεί την πρωτοκαθεδρία στην προτίμηση των πολιτών αφού συγκεντρώνει 49,8% θετικές γνώμες έναντι 31,6% του Αλέξη Τσίπρα, 27,8% του Δημήτρη Κουτσούμπα, 25,7% της Φώφης Γεννηματά, 16,1% του Γιάνη Βαρουφάκη και 11,8% του Κυριάκου Βελόπουλου.

Η διαχείριση των πυρκαγιών επίσης, φαίνεται πως για τους πολίτες δρομολογεί πολιτικές εξελίξεις αφού συνολικά το 49,4% (ναι και μάλλον ναι) πιστεύει πως ο πρωθυπουργός αναμένεται να προχωρήσει σε ανασχηματισμό της κυβέρνησης έναντι του 35,9% που δεν διαβλέπει επερχόμενες αλλαγές στο κυβερνητικό σχήμα.

Εκτός από τις πυρκαγιές, αρνητική φαίνεται πως κρίνουν οι πολίτες και τη διαχείριση της πανδημίας, τουλάχιστον την τελευταία περίοδο. Συγκεκριμένα, το 54,9% των ερωτηθέντων κρίνει αρνητικά τη διαχείριση του κορωνοϊού, ενώ το 91,4% πιστεύει πως αναμένεται να αυξηθούν τα κρούσματα κατά τη διάρκεια του Φθινοπώρου.

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις