Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου 2021

Ξέσπασε η Ιωάννα Παλιοσπύρου: “Ντρέπεσαι καθόλου; – Εδώ θα μείνω, δεν θα φύγω” είπε στην κατηγορούμενη

 Για την Τρίτη 5 Οκτωβρίου διεκόπη η δίκη για την επίθεση με βιτριόλι.

Της Άννας Κανδύλη

Λίγο πριν, σε μια διακοπή της δίκης, η Ιωάννα Παλιοσπύρου απευθύνθηκε στην κατηγορούμενη.

“Δεν θες να με κοιτάξεις να με θαυμάσεις, ξέρω δεν τα πήγες τόσο καλά όσο ήθελες, αλλά κάτι έχει γίνει” είπε στην 36χρονη η Ιωάννα.

Η δράστις της επίθεσης εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο δικαστήριο

“Ντρέπεσαι καθόλου; Μόνο να παίζεις θέατρο ξέρεις να παίζεις. Κοριτσάκι μου, όπως μου έλεγες, δεν έχεις βάλει μυαλό εδώ και έναν χρόνο που είσαι μέσα. Εδώ θα μείνω δεν θα φύγω. Ό, τι και να κάνεις έχεις ξεφτιλιστεί” ανέφερε.

Ο αδελφός της Ιωάννας τότε παρενέβη και είπε “σκ@@α, φίδι, τολμάς και την κοιτάς;”

“Όταν θα βγει θα θελήσει να με αποτελειώσει” 

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, εξερχόμενη από το δικαστήριο, σχολίασε τη στάση και τα προκλητικά λόγια της κατηγορούμενης, τονίζοντας ότι “καλό θα ήταν να σταματήσει να παίζει θέατρο η κυρία”

“Θέλω να πω, για αυτό που πληροφορήθηκα ότι δήθεν εγώ γνωρίζω το λόγο που μου επιτέθηκε, επειδή εκείνη τη στιγμή μου είχε κλείσει την οπτική ο αστυνομικός επαφή και δεν είχε καλή ακουστική η αίθουσα, ότι καλό θα ήταν να σταματήσει να παίζει θέατρο η κυρία” ανέφερε αρχικά Ιωάννα Παλιοσπύρου.

“Καλό θα ήταν να σταματήσει να υποτιμά τη νοημοσύνη τη δική μου, του δικαστηρίου και της κοινής γνώμης. Άλλωστε δεν η πρώτη φορά που βλέπουμε θύτες που προσπαθούν να διαχειριστούν τη κοινή γνώμη” συνέχισε.

“Είναι προφανές ότι ακόμη και σήμερα παίζει θέατρο, δεν υπάρχει ίχνος μεταμέλειας. Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει” τόνισε η Ιωάννα.

“Πιστεύω πως ακόμα και πέντε και δέκα χρόνια να μείνει στη φυλακή όταν θα βγει θα θελήσει να με αποτελειώσει. Η συμπεριφορά της οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα” κατέληξε η Ιωάννα Παλιοσπυρου.


ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις