Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2021

Μπορεί να μην έχω πολλά να σου προσφέρω μα σίγουρα όσα σου προσφέρω είναι γεμάτα αγάπη και στοργή!


 Και στέκομαι εκεί, δίπλα σου να σε χαζεύω.. να σε ακούω ατελείωτες ώρες να μου περιγράφεις για τις πρώτες σου αγάπες, να μου λες πως περνάς την στιγμή που βρίσκεσαι στο σχολείο, η σε κάποια από τις δραστηριότητες σου πλέον σαν μικρή δεσποινίδα...εκεί που εύχομαι μεγαλώνοντας να πετύχεις ότι στόχο κι αν βάλεις στην ζωουλα σου!

  Μεγάλωσες κορούλα μου και κάθε μέρα που περνάει προσπαθώ να προσαρμοστώ σε κάθε σου νέο ξεκίνημα και σε κάθε νέα σου εμπειρία..

Θέλω να είμαι πάντα εκεί να σε ακούω να σε βλέπω να σε θαυμάζω να χτυπάει η καρδιά μου σαν τρελή γεμάτη θαυμασμό και αγάπη για το μικρό σου προσωπάκι..

  Πόσο περήφανη αισθάνομαι κάθε μέρα που ξημερώνει και πόσο ευλογημένη που έχω αυτά τα δύο μικρά χεράκια να με αγκαλιάζουν να μου φωνάζουν μανούλα σε αγαπάω.Ποσο περήφανη νιώθω που βλέπω να χτίζεις αργά και σταθερά κι εσύ έναν δικό σου ευλογημένο όμορφο καθαρό γεμάτο όνειρα δρόμο!!

  Αυτό το χαμόγελο σου είναι η δύναμη μου κάθε μέρα ώστε να παλεύω όλο και περισσότερο για εμάς και κυρίως για εσένα, να θέλω να σου στρώσω έναν κόσμο όπως θα ήθελε κι ο ίδιος ο Θεός για τα παιδιά του!

Να ήξερες πόσο πολύ σε αγαπαω τόσο φτωχή λέξη μπροστά στο χτύπημα που νιώθει η καρδιά μου η ψυχή μου όταν σε ακούω..!

  Μπορεί να μην έχω πολλά να σου προσφέρω μα σίγουρα όσα σου προσφέρω είναι γεμάτα αγάπη και στοργή!

  Μεγάλωσες κορούλα μου και θέλω να ξέρεις ότι θα βρίσκομαι πάντα δίπλα σου σε όλα σου τα δύσκολα και εύκολα να σε προστατεύω!

  Δεν μπορείς να καταλάβεις πόσο πολύ σε αγαπάω όμως σίγουρα μπορείς να καταλάβεις ότι είμαι η Μαμά σου! Η δική σου μαμά!!

  Κι αν σήμερα δακρύζω δεν είναι από πόνο, αλλά από υπερηφάνια και αγάπη μόνο για εσένα ψυχούλα μου όμορφη ♥️

Σε αγαπάω παιδί Μου!

Και μην ανησυχείς φτερά για εσένα θα Υπάρχουν Πάντα!

Ειρήνη Χρυσοβαλάντου!

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις