Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2021

Επεισόδιο με τον Βασιλακόπουλο σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα ΤΙ ΛΕΕΙ Η ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ; Ιδιοκτητες και πελατες


 Επεισόδιο μεταξύ των ιδιοκτητών μιας ταβέρνας στην Καλαμπάκα και του καθηγητή Πνευμονολογίας Θεόδωρου Βασιλακόπουλου σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, όπως έγινε γνωστό από τον ίδιο τον καθηγητή. 

Όπως κατήγγειλε, είχε μεταβεί στην περιοχή με ομάδα πνευμονολόγων προκειμένου να λάβουν μέρος σε ένα συνέδριο. Συγκεκριμένα βρέθηκε μαζί με 20-25 πνευμονολόγους σε ταβέρνα στο Καστράκι Καλαμπάκας, όπου έγινε στόχος του ιδιοκτήτη και του γιου του επειδή ζητήθηκε να γίνει έλεγχος για πιστοποιητικά εμβολιασμού.

«Δεν είχε γίνει κανένας έλεγχος και ένας συνάδελφος τους είπε με πολύ ευγένεια ότι για λόγους δημόσιας υγείας πρέπει να κάνουν έλεγχο. Μας ζήτησαν τον λόγο, μας έδιωξαν από την ταβέρνα και μας έσπρωξαν. Στο τέλος με πέταξαν εμένα κάτω, σκίζοντάς μου και το πουκάμισο», ανέφερε σε δελτία ειδήσεων.

«Το μεγαλύτερο ποσοστό που ήταν μέσα δε θα ήταν εμβολιασμένοι. Αφού μας έβρισαν έφτασαν στο σημείο να με προπηλακίσουν. Να με απειλήσουν ότι θα έρθουν να με βρούνε στην Αθήνα, στο νοσοκομείο να με περιποιηθούν, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο», κατήγγηλε. 

Ο κ. Βασιλακόπουλος κάλεσε την αστυνομία, ήρθαν τα περιπολικά κατέγραψαν  το γεγονός, ενώ ο ίδιος έχει καταθέσει μήνυση.

Ερωτηθείς ποιος του επιτέθηκε, κατηγόρησε ξεκάθαρα τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας και τον γιο του.

Τι λέει το ρεπορτάζ της «Ζούγκλας» και τι υποστηρίζουν οι πελάτες 

Το ρεπορτάζ της «Ζούγκλας» αναφέρει πως μια φαρμακευτική εταιρεία είχε κλείσει το συγκεκριμένο τραπέζι στους πνευμονολόγους στην ταβέρνα του Ζιώγα στο Καστράκι Καλαμπάκας και μάλιστα είχε διαμηνύσει στον επιχειρηματία πως δεν χρειάζεται να ελεγθούν για πιστοποιητικά εμβολιασμού αφού όλοι τους ήταν εμβολιασμένοι.

Αυτή είναι η ταβέρνα όπου έγινε το περιστατικό
Αυτή είναι η ταβέρνα όπου έγινε το περιστατικό

Έτσι κι έγινε. Οι γιατροί μπήκαν στο εστιατόριο χωρίς να γίνει έλεγχος και κάθισαν στο τραπέζι τους.

Όπως ανέφεραν στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα πελάτες οι οποίοι βρίσκονταν εκεί, ο επιχειρηματίας ζητούσε πιστοποιητικά εμβολιασμού σε όποιον ήθελε να καθίσει σε κάποιο τραπέζι. Μόνο στη συγκεκριμένη ομάδα του Βασιλακόπουλου δεν ζήτησε αφού η εταιρεία του είχε πει πως δεν υπήρχε πρόβλημα. 

Αφού λοιπόν οι γιατροί έφαγαν, κάποιος από την παρέα του καθηγητή ζήτησε στον ιδιοκτήτη να προχωρήσει σε ελέγχους δεδομένου ότι στη δικιά του παρέα δεν είχε γίνει έλεγχος.

Μαρτυρίες πελατών αναφέρουν πως ο επιχειρηματίας τους εξήγησε πως έχει κάνει έλεγχο σε όλους όσους βρίσκονταν εντός αλλά οι γιατροί συμπεριφέρθηκαν απρεπώς με αποτέλεσμα ο κόσμος να αρχίσει να αγανακτεί. Τα αίματα δεν άργισαν να ανάψουν. Όπως λένε, «ακόμα και οι πελάτες έβριζαν τους επιστήμονες διότι είχαν άδικο και η συμπεριφορά τους ήταν κάκιστη».

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις