Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

«Για γκόμενο έγινε»: Τα χειρότερα σχόλια για τον άγριο καυγά κοριτσιών στον Βόλο

 Για όλα φταίει το Instagram και το Tik Tok ή κάποιο αγόρι; Πώς σχολιάστηκε στο YouTube ο σκληρός καυγάς των ανήλικων κοριτσιών;

Από Γιάννης Δημητρέλλος

Το περασμένο Σάββάτο στο Βόλο, έγινε ένας σκληρός καυγάς, με βρισιές και ξύλο, μεταξύ ανήλικων κοριτσιών. Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε το

thenewspaper.gr, δύο έφηβα κορίτσια μαλλιοτραβήχτηκαν, ανταλλάσσοντας μπουνιές και κλωτσιές σε κεντρική λεωφόρο της πόλης στο πεζοδρόμιο της οδού Δημητριάδος, λίγα μέτρα μακριά από τον Μητροπολιτικό ναό του Αγ. Νικολάου.

Οι διερχόμενοι περαστικοί είχαν ενεργοποιήσει τις κάμερες στα κινητά τους για να φιλμάρουν τα δύο κορίτσια κι ένα μίνι Κολοσσαίο είχε δημιουργηθεί, με απαθείς θεατές που απολάμβαναν το θέαμα.



Βγαίνοντας από δύο lockdown πολλών μηνών – και με τον εφιάλτη της καραντίνας να μην έχει φύγει τελείως – όλοι έχουμε νεύρα και αρκετές «αμυχές» στην ψυχολογία μας, ακόμα περισσότερο τα παιδιά. Κάποιοι όμως προτιμούν να τα ρίχνουν όλα στην ξενοφοβία, στην τεχνολογία ή…στους γκόμενους. Τα παρακάτω σχόλια – στο YouTube- δείχνουν πόσο – και με ποιό τρόπο – μας ενόχλησε – ένας πραγματικός αγώνας κατς ανάμεσα σε δύο κορίτσια, σε δημόσιο χώρο.

«Ας ανοίξουμε το Ινστα να δούμε πως πλακώνονται στο ξύλο» (δεν είπε ποτέ κανείς)

Παραληρήματα για τις ΗΠΑ που «ελέγχουν τα πάντα και έχουν κάνει τα παιδιά άβουλα πλάσματα»

Ξεφύγαμε από την παράδοση, γι’ αυτό δερνόμαστε στους δρόμους;

«Γειά σου φίλη μου, ας παίξουμε Street Fighter, αλλά χωρίς τα joysticks, με χέρια» ίσως είπε το ένα κορίτσι στο άλλο

«Ρε λες να φταίει «το μπόλι;» Μπαααα, όλα για έναν άντρα γίνονται» συμπέρανε κάποιος (άντρας)

ΔΕΙΤΕ (ΕΔΩ) ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!


Σου άρεσε το άρθρο που μόλις διάβασες;

Εάν ναι βοήθησε μας με το να το κοινοποιήσεις στους φίλους σου.

Σε μια εποχή που το μυαλό μας δέχεται βροχή γκρίζων και ίσως μαύρων ειδήσεων Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ είναι ΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ με χιλιάδες άρθρα ενδιαφέροντα, χρήσιμα ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ προς ανάγνωση και ενημέρωση. Κάνοντας απλώς ένα κλικ διαβάζεις κάποιο ΝΕΟ και ενδιαφέρον ΑΡΘΡΟ χωρίς να κατευθύνεσαι σε ένα λαβύρινθο παραθύρων! Απλά δοκιμάστε μας και σίγουρα θα γίνουμε καθημερινή σας συνήθεια και η ευχάριστη ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ παρέα σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις