Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

Καλαμπάκα: Προπηλάκισαν τον καθηγητή πνευμονολογίας Θεόδωρο Βασιλακόπουλο σε ταβέρνα AΦΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ Ο ΙΔΙΟΣ...

 

Θύμα βίαιης επίθεσης έπεσε ο καθηγητής Πνευμονολογίας Θεόδωρος Βασιλακόπουλος σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα.

Όπως ο ίδιος κατήγγειλε, μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA είχε μεταβεί στην περιοχή με ομάδα πνευμονολόγων προκειμένου να λάβουν μέρος σε ένα συνέδριο.


Όταν πήγε μαζί με τους υπόλοιπους επιστήμονες στην ταβέρνα για να δειπνήσουν, ζήτησε -όπως τόνισε- με πολύ ευγένεια το λόγο που δεν έγινε έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού από τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας, με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από τον ιδιοκτήτη και τον γιο του.

Όπως είπε ο κ. Βασιλακόπουλος, έδιωξαν βιαίως όλους τους πνευμονολόγους, ενώ τον ίδιο τον πέταξαν κάτω και σκίστηκε το πουκάμισό του.

ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΗΓΗ:

Απίστευτη καταγγελία από τον καθηγητή Πνευμονολογίας.
Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος κατήγγειλε ότι προπηλακίστηκε νωρίς το βράδυ του Σαββάτου, επειδή ζήτησε να γίνουν έλεγχοι για τα πιστοποιητικά εμβολιασμού σε ταβέρνα στην Καλαμπάκα.
Ο καθηγητής Πνευμονολογίας του ΕΚΠΑ βρέθηκε με συνάδελφούς του σε κατάστημα εστίασης στην Καλαμπάκα, καθώς βρίσκονταν στην περιοχή για συνέδριο. Ενώ βρίσκονταν στην ταβέρνα, τους έκανε εντύπωση ότι δεν τους ζητήθηκε να παρουσιάσουν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού τους.
Προχώρησαν, λοιπόν, σε μια ευγενική παρατήρηση προς τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας, Τότε, όπως κατήγγειλε ο ίδιος στον ΣΚΑΪ, του επιτέθηκαν ο ιδιοκτήτης και ο γιος του, σπρώχνοντάς τον και ρίχνοντάς τον στο πάτωμα.

«Μας έδιωξαν αφού μας έβρισαν, με προπηλάκισαν, με έριξαν κάτω, μου έσκισαν το πουκάμισο, με απείλησαν ότι θα έρθουν να με βρουν στο νοσοκομείο που δουλεύω στην Αθήνα, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο» ανέφερε ο κ. Βασιλακόπουλος.
Η υπόθεση φαίνεται πως θα πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, καθώς ο καθηγητής κάλεσε την Αστυνομία και κατέθεσε μήνυση.

Βασιλακόπουλος: «Να καταργηθούν οι μεικτοί χώροι στην εστίαση»
Νωρίτερα σήμερα, εντύπωση έκανε η δήλωση του Θεόδωρου Βασιλακόπουλου ότι πρέπει να απαγορευτούν οι μεικτοί χώροι στην εστίαση, καθώς τα μέτρα δεν τηρούνται πουθενά.
Αντίθετα, ο ίδιος δήλωσε ότι τα μαγαζιά εστίασης θα πρέπει να δέχονται μόνο εμβολιασμένους τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό τους χώρο.

Παράλληλα, σημείωσε πως θα πρέπει να γίνει επέκταση της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε ομάδες ανθρώπων που έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο
«Είναι αστείο σε ένα κατάστημα όλοι οι θαμώνες να πρέπει να είναι εμβολιασμένοι και εργαζόμενοι να μπορούν να είναι ανεμβολίαστοι», ανέφερε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.
Για την επόμενη μέρα της πανδημίας τόνισε, πως θα σημειωθεί αύξηση κρουσμάτων ωστόσο δεν θέλησε να κάνει ακριβή πρόβλεψη, διότι όπως είπε, «χάνεται η εμπιστοσύνη του κόσμου στην επιστήμη» αν δεν επαληθευτεί

ΚΛΙΚΑΡΕ (ΕΔΩ) ΤΩΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις