Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Τους φυγάδευσαν ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ! Πανικος στους πολιτικους... Κ.Σβαμπ (Great Reset): «Δικοί μας ο Τριντό και το μισό υπουργικό συμβούλιο του Καναδά»!


 Με τον Καναδό πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό να βρίσκεται σε άγνωστη τοποθεσία, μετά τη φυγάδευσή του από την Οττάβα, συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα ο αποκλεισμός κρατικών κτιρίων στην πρωτεύουσα του Καναδά, από χιλιάδες πολίτες, που διακηρύσσουν την αντίθεσή τους στην απόφασή της κυβέρνησης να καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό κατά του Covid-19.

Με τη συμμετοχή 50 χιλιάδων φορτηγατζήδων και επιπλέον 100.000 πολιτών στην καναδική πρωτεύουσα, ο πρωθυπουργός Τζάστιν Τριντό (από τα «αστέρια» του Great Reset) και η οικογένειά του εγκατέλειψαν άρον-άρον την Οττάβα, όπως ανέφερε εχθές το τηλεοπτικό δίκτυο CBC, όταν οι διαδηλωτές έφτασαν στο κατώφλι του πρωθυπουργικού γραφείου, ενώ τώρα πολιορκούν το κοινοβούλιο, αρνούμενοι  να εγκαταλείψουν το χώρο. 

Η κυκλοφορία, δε, ενός βίντεο που δείχνει τον Κ.Σβαμπ συγγραφέα του Great Reset να λέει ότι «Ο Τζ.Τριντό και το μισό υπουργικό του συμβούλιο είναι δικά μας παιδιά» έχει προκαλέσει σάλο στον Καναδά. 

Το γραφείο του Καναδού πρωθυπουργού ανακοίνωσε ότι «δεν σχολιάζει θέματα ασφαλείας».

O Tριντό, αναφερόμενους σε όσους αντιδρούν στην απόφασή του για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, τους αποκάλεσε «μικρή περιθωρειακή μειοψηφία» γεγονός που προκάλεσε την οργή τους.


Το κίνημα «κομβόι της Ελευθερίας» που έστειλε σε μυστικό καταφύγιο τον Τριντό και την οικογένειά του, πυροδοτήθηκε από την εντολή υποχρεωτικού εμβολιασμού για τους φορτηγατζήδες που περνούν τα σύνορα ΗΠΑ-Καναδά, η οποία εφαρμόστηκε από τη φιλελεύθερη κυβέρνηση του Καναδού πρωθυπουργού στις αρχές του μήνα.

Αναστατωμένοι με το νέο μέτρο που απαιτούσε από τους ανεμβολίαστους Καναδούς φορτηγατζήδες που περνούν τα σύνορα με τις ΗΠΑ να μπαίνουν σε καραντίνα μόλις επιστρέφουν στην πατρίδα τους, μία ομάδα οδηγών και άρχισε να οργανώνει την κίνηση που ξεκίνησε στον δυτικό Καναδά.

Στην πορεία, όμως, απέκτησε πολλούς υποστηρικτές, που ήδη αντιτίθενται στον Τριντό και την πολιτική του καθώς έχουν απογοητευτεί με τα μέτρα της πανδημίας.
Klaus Schwab-Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ: «Ο Τζ.Τριντό και το μισό υπουργικό του συμβούλιο είναι δικά μας παιδιά».

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις