Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2022

Συνεχίζεται ο πόλεμος ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για τα βίντεο Προγεννητικής Αγωγής: Η απάντηση της Κεραμέως

 


Ο πόλεμος Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με τα βίντεο Προγεννητικής Αγωγής που είχαν σταλεί στα Γυμνάσια συνεχίζεται με την Νίκη Κεραμέως να δίνει την δική της απάντηση για το θέμα.

Η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων αφήνει αιχμές για τις σχέσεις της κυβέρνησης Τσίπρα με τη συγκεκριμένη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία, τονίζοντας ότι επί των ημερών του ΣΥΡΙΖΑ χρηματοδοτήθηκε με ποσά άνω των 100.000 ευρώ.

Ολόκληρη η δήλωση της Νίκης Κεραμέως:

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, μετά από παρέμβασή μου, επανεξέτασε και ανακάλεσε την έγκριση που είχε δώσει για το πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Προγεννητικής Αγωγής. Αποτελούσε μία από τις περίπου 1000 εγκρίσεις που δίνονται κάθε χρόνο από το ΙΕΠ για δράσεις ΕΚΤΟΣ του υποχρεωτικού σχολικού προγράμματος.

Αντιθέτως, ΕΝΤΟΣ του υποχρεωτικού σχολικού προγράμματος η Κυβέρνησή μας είναι η πρώτη που ενέταξε ολοκληρωμένο πρόγραμμα σεξουαλικής αγωγής στο Δημοτικό και το Γυμνάσιο. Δεν νομιμοποιείται λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ να μας εγκαλεί για σκοταδισμό, πολύ περισσότερο που όχι μόνο ως Κυβέρνηση δεν έκανε τίποτα για τον εκσυγχρονισμό της παιδείας, αλλά εξακολουθεί να αρνείται κάθε τι σύγχρονο και μεταρρυθμιστικό. Και που βεβαίως δεν τόλμησε να εντάξει τη σεξουαλική αγωγή σε οριζόντια βάση στο υποχρεωτικό ωρολόγιο πρόγραμμα (αρκέστηκε σε μια απλή θεματική εβδομάδα…).

Από ότι φαίνεται η συγκεκριμένη Μη Κερδοσκοπική αυτή Εταιρεία έχει μακρά ιστορία με το Ελληνικό Δημόσιο. Και θα την διερευνήσουμε. Αυτό όμως που πρέπει επίσης να διερευνηθεί είναι γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ που σήμερα καταγγέλλει το πρόγραμμα της εταιρείας αυτής, επί της διακυβέρνησής του την χρηματοδοτούσε με ποσά άνω των 100.000 ευρώ…

Ακολουθήστε τον www.oparlapipas.gr στο (facebook) και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις