Τρίτη 31 Μαΐου 2022

Σοκάρει η αυτοκτονία γνωστού προπονητή στη Θεσσαλονίκη – Tο σημείωμα και τα οδυνηρά ερωτήματα


 Σοκ έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη η είδηση του θανάτου ενός γνωστού προπονητή. Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για αυτοκτονία, που εκτός από ψυχρολουσία “γεννά” και δεκάδες οδυνηρά ερωτήματα για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του thessnews.gr, τα αίτια της αυτοχειρίας φαίνεται να σχετίζονται με μία άλλη περίεργη υπόθεση που είχε απασχολήσει το Πανελλήνιο, καθώς αφορούσε σε καταγγελία για βιασμό εναντίον γόνων βαθύπλουτων οικογενειών, που όμως αποδομήθηκαν από την ελληνική Δικαιοσύνη. Όπως και με γόνους γνωστών οικογενειών που συνδέονται στενά μαζί του.

Όπως επισημαίνεται στο ρεπορτάζ, ο 40χρονος προπονητής έδωσε τέλος στη ζωή του γιατί -όπως εξηγεί στο σημείωμα που άφησε πίσω του και βρίσκεται σε γνώση της ιστοσελίδας- οδηγήθηκε στην οικονομική καταστροφή από την γυναίκα που αγάπησε με πάθος.

Αναφέρει ότι της δόθηκε ολόψυχα, αλλά, δυστυχώς, μαζί με την ψυχή του της έδωσε και τους κωδικούς της ηλεκτρονικής τραπεζικής, με αποτέλεσμα να “κάνουν φτερά” περίπου μισό εκατομμύριο ευρώ. Ο αυτόχειρας λέει ότι ενώ θα μπορούσε να αντέξει την οικονομική ζημιά ένιωθε μέρα με την ημέρα ότι λύγιζε κάτω από την ψυχολογική και συναισθηματική ζημιά από την απομάκρυνση της αγαπημένης του. Συνειδητοποίησε ότι μόλις τελείωσαν τα λεφτά του τελείωσε και το ενδιαφέρον της γι’ αυτόν.

Αυτό ήταν και το στοιχείο που φαίνεται πως λύγισε τον γυμναστή με το εντυπωσιακό παρουσιαστικό. Και λίγο πριν από το απονενοημένο διάβημα άνοιξε το στόμα του και αναφέρθηκε σε “ένοχα μυστικά για πολλούς”.

Μίλησε για “δασκαλεμένα κορίτσια” όταν πηγαίνουν σε πάρτυ με πλούσιους νεαρούς. Αποκάλυψε ότι μπροστά του η αγαπημένη του παρέδιδε μαθήματα συμπεριφοράς στην μόλις 17 ετών κόρη της με προφανείς και βρόμικους σκοπούς, όταν αυτή θα βρεθεί μαζί με βαθύπλουτους γόνους σε ένα πρωτοχρονιάτικο πάρτι που συζητήθηκε πολύ.

Έγραψε κι άλλα δυσώδη. “Για μεγαλόσχημους που αναζητούν σε βρόμικα στέκια ναρκωτικά και ανήλικα κορίτσια… Αλλά και για κυκλώματα που είναι έτοιμα να προσφέρουν αυτές τις απαγορευμένες ηδονές προκειμένου να έχουν μετά ντοκουμέντα για να εκβιάσουν.

Αυτή τη στιγμή κανείς δεν ξέρει αν η υπόθεση θα απασχολήσει τη Δικαιοσύνη, αν υπάρχει η βούληση να ψαχτούν κάποιοι υπόνομοι της κοινωνίας της Θεσσαλονίκης. Προς το παρόν η υπόθεση καταχωρείται ως μία απλή αυτοκτονία ενός άνδρα που βίωσε την ερωτική απογοήτευση…”, επισημαίνεται στο δημοσίευμα.

αυτοκτονία προπονητή στη Θεσσαλονίκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις