Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Δημήτρης Kατσιμάνης: Kινδυνεύει να μείνει στον δρόμο ο ηθοποιός

 


Τον εφιάλτη της έξωσης από το πατρικό του σπίτι βίωσε ξανά ο ηθοποιός Δημήτρης Κατσιμάνης μαζί με τον αδελφό του. Αφορμή στάθηκε η δικαστική διαμάχη που έχει ξεσπάσει με την αδελφή του Ελένη, η οποία ζει στην Λάρισα και διεκδικεί το συγκεκριμένο ακίνητο. 

Η μικρή μονοκατοικία στην Αργυρούπολη είναι και το μοναδικό περιουσιακό στοιχείο που έχει ο ηθοποιός στο όνομά του. Όλα άρχισαν πριν από περίπου δύο δεκαετίες όταν ο πατέρας του ηθοποιού άφησε ως μοναδικό κληρονόμο εκείνον στο πατρικό τους σπίτι. Τότε η αδελφή του, όπως αναφέρει η Espresso, είχε κάνει για πρώτη φορά έξωση στον ηθοποιό, ο οποίος για μερικά 24ωρα κοιμόταν στα παγκάκια.

“Η υπόθεση με την αδελφή μου είναι 22 ολόκληρα χρόνια. Δυστυχώς είναι θλιβερό αυτό που θα πω, αλλά η ίδια μου η αδελφή άρχισε αυτή την θλιβερή ιστορία να με τρέχει στα δικαστήρια για το πατρικό μου σπίτι, το οποίο κατέχω με γονική παροχή από τον πατέρα μου” περιγράφει στην εφημερίδα ο ηθοποιός.

“Πρόκειται για ένα ισόγειο σπιτάκι, μονοκατοικία, το οποίο έχει χτιστεί πριν το 1965 από τους γονείς μου. Δυστυχώς όμως την αδελφή μου δεν την ενδιαφέρει τι θα κάνουμε εγώ και ο ανάπηρος αδελφός μας, τον οποίον συντηρώ εγώ και έχει νοητική υστέρηση και σχιζοφρένεια. Ζω ένα δράμα, αλλά δεν ξέρω πού να τα πω” προσθέτει ο ηθοποιός κλαίγοντας.

“Πρότεινα στην αδελφή μας να μας αφήσει να μείνουμε όσο ζούμε σε αυτό το σπίτι και μετά ας το πάρει για τα παιδιά της. Τα ίδια είπε και ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας, που ήρθε και κατέθεσε ως μάρτυρας. Είναι θλιβερή αυτή η ιστορία για εμένα και τον αδελφό μου. Ξέρετε τι είναι να πηγαίνω κάθε εβδομάδα στα δικαστήρια εδώ και 22 ολόκληρα χρόνια από την ίδια μου την αδελφή;” αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες κινηματογραφικές παραγωγές όπως το “1922” του Νίκου Κούνδουρου, το “17 σφαίρες για έναν άγγελο” των Νίκου Φώσκολου και Τάκη Σιμονετάτου, το “Κόκκινος Δράκος” του Μανούσου Μανουσάκη και άλλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις