Πέμπτη 28 Ιουλίου 2022

MAXH MEXPI τελικής πτώσης στην Ουκρανία: Η Γερμανία πούλησε 100 Α/Κ πυροβόλα Pzh-2000! – Ν.Μεντβέντεφ: «Αυτή η Ουκρανία θα απομείνει»

 


Οι ρωσόφωνοι του Ντονιέτσκ ζήτησαν η Ρωσία να απελευθερώσει τις ρωσικές πόλεις της Ουκρανίας

Η μάχη για την Ουκρανία αναμένεται πλέον μέχρι τελικής νίκης. Η Δύση δεν κάνει πίσω καθώς πλέον και η Γερμανία ενέκρινε την κολοσσιαία προμήθεια των Α/Κ για τον στρατό του Κιέβου ενώ η σημερινή ανακοίνωση του προέδρου του Ντονιέτσκ, ανήμερα της απελευθέρωσης του Μπρεστ από τους Γερμανούς ναζί στου Β’ΠΠ δείχνει τις προθέσεις: “Να απελευθερωθούν όλες οι πόλεις της Ουκρανίας, είναι ρωσικές”.

Η Γερμανία σε μια εξέλιξη που αναμένεται αν υλοποιηθεί να δώσει νέα τροπή στο πεδίο της μάχης, πάτησε το “κουμπί” και επεμβαίνει ενεργά στο ουκρανικό μέτωπο μέσω της έγκρισης πώλησης 100 Α/Κ πυροβόλων PzH-2000!

Η Γερμανία ενέκρινε την πώληση 100 αυτοκινούμενων πυροβόλων PzH-2000 αξίας 1,7 δισεκατομμυρίων ευρώ στην Ουκρανία, μετέδωσε το περιοδικό Der Spiegel, επικαλούμενο εκπρόσωπο του κατασκευαστή Krauss-Maffei Wegmann (KMW).

Η KMW έχει ήδη αρχίσει να κατασκευάζει τα συστήματα, η ολοκλήρωση όμως του έργου θα ολοκληρωθεί μετά από μερικά χρόνια (στην Δύση υπολογίζουν σε μακροχρόνια ικανότητα άμυνας του Κιέβου). Δεν είναι ακόμη σαφές πότε θα παραδοθεί το πρώτο σύστημα.

Την ίδια στιγμή ο ηγέτης των ρωσόφωνων του Ντονέτσκ κάλεσε σήμερα τη Ρωσία να απελευθερώσει το μεγαλύτερο τμήμα της Ουκρανίας, συμπεριλαμβανομένου του Κιέβου, υποστηρίζοντας ότι οι μεγαλύτερες πόλεις της χώρας είναι ρωσικές.

«Σήμερα ήρθε η ώρα να απελευθερωθούν οι ρωσικές πόλεις, οι οποίες ιδρύθηκαν από Ρώσους: ΚίεβοΤσερνίχιφΠολτάβαΟδησσόςΝτνίπροΧάρκοβοΖαπορίζιαΛουτσκ», έγραψε ο Ντενίς Πουσίλιν σε μήνυμα του στο Telegram με αφορμή την επέτειο της απελευθέρωσης από τον σοβιετικό στρατό της πόλης Μπρεστ στη Λευκορωσία, μετά την κατάληψή της από τους Ναζί στον Β’ΠΠ.

Δεν είναι τυχαίοι οι χάρτες που δημοσίευσε ο πρώην πρόεδρος της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ. στο κανάλι στο Telegram, δημοσίευσε 2 χάρτες της Ουκρανίας που ταιριάζουν με τις περιοχές και πόλεις που ανέφερε ο Πουσίλιν και έγραψε:

1)Στον εγκέφαλο του προέδρου της Ουκρανίας, επηρεασμένος από ψυχοτρόπες ουσίες, εμφανίστηκε η παρακάτω εικόνα για το λαμπρό μέλλον της χώρας του

2) Οι δυτικοί αναλυτές πιστεύουν ότι αυτό θα συμβεί στην πραγματικότητα!

Δείτε τους δύο χάρτες:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις