Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Ο Ν.Δένδιας έδιωξε Pώσο δισεκατομμυριούχο από την KPHTH κι αυτός πήγε στην Τουρκία για να ξοδέψει τα εκατομμύρια του


 Πάνω από 600 εκατομμύρια ευρώ τα απωλεσθέντα έσοδα από τους πλούσιους Ρώσους τουρίστες στους οποίους απαγορεύουν την είσοδο στην χώρα

Σε πολυτελές θέρετρο της Τουρκίας κατέληξε ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος στον οποίο δεν επέτρεψε την είσοδό του στην Ελλάδα η ελληνική κυβέρνηση λόγω των «κυρώσεων» που έχουν επιβάλλει η ΕΕ στους πάμπλουτους Ρώσους πολίτες.

Μετά από εισήγηση του Ν.Δένδια ο Ρώσος δεν έγινε δεκτός στην Ελούντα όπου επρόκειτο να καταλύσει με την οικογένειά του σε αριθμό υπερπολυτελών σουιτών και του ζήτησαν να αποχωρήσει από την Ελλάδα!

Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος πήρε το ιδιωτικό του τζετ και μαζί με την οικογένεια του κατά μια πηγή πέταξε στην πόλη της Αλικαρνασσού κατά μια δεύτερη πηγή στην Αττάλεια, δηλαδή στην Τουρκία.

Υπενθυμίζεται ότι στις προηγούμενες επισκέψεις του ο συγκεκριμένος είχε αφήσει πάνω από 5 εκατ. ευρώ σε συνάλλαγμα για διάφορες εκδηλώσεις που είχαν κάνει (πάρτι, γάμους κλπ.)

Η απόφαση του Ν.Δένδια είναι βέβαια συμβατή με τις «κυρώσεις» που έχει υπογράψει η Ελλάδα αλλά αυτά τα λεφτά των Ρώσων ποιος θα μα τα δώσει;

Η απώλεια υπολογίζεται σε 600 εκατ. ευρώ συνολικά για τους Ρώσους τουρίστες που δεν ήρθαν φέτος στην Ελλάδα.

Ενώ, δεκάδες εκατομμύρια ευρώ έχουν κοστίσει οι παροχές στους Ουρκανούς «πρόσφυγες» στα νότια προάστια και τα νησιά του Σαρωνικού των οποίων την δαπάνη καλύπτει η ΕΕ (και από το ελληνικό Δημόσιο) σε όποιο κράτος της ΕΕ βρίσκονται.

Το χρονικό της «εκδίωξης» έχει ως εξής: Χθες το απόγευμα ο Ρώσος επιχειρηματίας, η οικογένεια του και η συνοδεία του, προσγειώθηκαν με ιδιωτικό αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Νίκος Καζαντζάκης του Ηρακλείου.

Κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι τόσο ο ίδιος όσο και όλα τα μέλη της οικογένειας του συμπεριλαμβάνονται στη λίστα της ρωσικής ελίτ στην οποία έχει απαγορευτεί η είσοδος στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το αρχηγείο της Ελληνικής αστυνομίας καθώς και το υπουργείο Εξωτερικών.

Τηρώντας τις σχετικές διαδικασίες δόθηκε εντολή στο αεροσκάφος να επιστρέψει στη βάση του μεταφέροντας τόσο τον Ρώσο επιχειρηματία όσο και την οικογένεια του εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης δηλαδή στην Τουρκία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις