Τρίτη 30 Αυγούστου 2022

Σύμβουλος P.T.Eρντογάν: «Να καταρρίψουμε ένα ελληνικό μαχητικό της ΠΑ για να ρίξουμε χαστούκι στην Ελλάδα» «Να τοποθετήσουμε τους S-400 σε κατάλληλες περιοχές του Αιγαίου»

 


Oι Τούρκοι επιχειρούν να δημιουργήσουν ένα αφήγημα ότι η Πολεμική Αεροπορία παρενοχλεί τα τουρκικά F-16 όταν αυτά παραβιάζουν τον…. ελληνικό εναέριο χώρο.

Οι αναλυτές και οι σύμβουλοι του Τούρκου προέδρου Ρ.Τ.Ερντογάν προτείνουν μάλιστα ότι ίσως χρειαστεί να καταρρίψουν ένα ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος για να δεχτεί η Ελλάδα ένα χαστούκι.

Δηλαδή αυτό που θα έπρεπε να κάνει η Ελλάδα εδώ και πολλά χρόνια για να θέσει τέλος στις τουρκικές παραβιάσεις, θέλουν να το κάνουν οι Τούρκοι για να συνεχίσουν να τις διαπράττουν ανενόχλητοι.

Φυσικά η εθύνη είναι της Αθήνας που επέτρεψε να αναπτυχθεί το τουρκικό θράσος. Το ζήτημα δεν είναι πόσα όπλα διαθέτουμε αλλά αν είμαστε διαθέσιμοι να τα χρησιμοποιήσουμε.

Ο απόστρατος αναλυτής Ιχσάν Σεφά, είπε τα εξής :

«Η Αμερική αυτή την στιγμή δεν μπορεί να πολεμήσει στην Τουρκία.

Αλλά προσπαθεί να χρησιμοποιήσει με αυτό τον τρόπο την Ελλάδα κι εμείς αυτούς τους χαστουκίζουμε.

Πρέπει να κάνουμε το εξής :  Να τοποθετήσουμε τους S-400 σε κατάλληλες περιοχές στο Αιγαίο, κάτι που ήδη μπορεί να έγινε καθώς αυτά είναι απόρρητα και αν χρειαστεί μάλιστα,  να καταρριφθεί ένα ελληνικό αεροσκάφος.

Αν χρειαστεί ιδιαίτερα, χτυπάς ένα ελληνικό αεροσκάφος και ρίχνεις έτσι ένα χαστούκι στην Ελλάδα. Η Ελλάδα το δικαιούται αυτό το χαστούκι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις