Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Παλαιό Φάληρο: Για μένα είναι νεκρός, λέει η μητέρα του βιαστή με το τατουάζ - ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ! AYTOΣ ΕΙΝΑΙ...

 «Της έπαιρνε τα χρήματα από τη δουλειά της και την χτυπούσε. Τον περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα» είπε η Αγγελική Νικολούλη

Τις πληροφορίες που έλαβε για το σχέδιο διαφυγής του καταζητούμενου αλλοδαπού «βιαστή με το τατουάζ» αποκάλυψε η Αγγελική Νικολούλη.

Όπως είπε η γνωστή δημοσιογράφος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, μέχρι να κυκλοφορήσουν οι φωτογραφίες του 45χρονου στα ΜΜΕ, εκείνος είχε προλάβει να βρει καταφύγιο στο πατρικό του σπίτι στην Αλβανία.

«Έφυγε στις 27 Οκτωβρίου και πήγε στην Αλβανία, καθώς δεν τον αναζητούσε κανείς επίσημα εκείνη την ώρα» σημείωσε η Αγγελική Νικολούλη, τονίζοντας ότι έχει καθυστερήσει αρκετά η έκδοση του διεθνούς εντάλματος σύλληψης.


«Εκεί έχει κάποιον συγγενή που έχει αποφυλακιστεί πρόσφατα, ο οποίος τον βοήθησε, έχει και άλλους συγγενείς που πήγαινε» τόνισε η παρουσιάστρια της εκπομπής «Φως στο Τούνελ», αποκαλύπτοντας ότι Αλβανοί αστυνομικοί –σύμφωνα με τη μητέρα του 45χρονου- επισκέφθηκαν το συγκεκριμένο σπίτι.

Σύμφωνα με την Αγγελική Νικολούλη, που μίλησε με τη μητέρα του βιαστή με το τατουάζ, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν η αλβανική αστυνομία τον κρατά για κάποιο αδίκημα, μέχρι να βγει το διεθνές ένταλμα ή αν έχει καταφέρει να διαφύγει ξανά από τις Αρχές.Ζούσε ένα μαρτύριο η μητέρα του

Η Αγγελική Νικολούλη κατάφερε και μίλησε με τη μητέρα του 45χρονου βιαστή, η οποία ζούσε δύσκολα με τον ίδιο στο σπίτι της, καθώς έπεφτε και εκείνη θύμα της βίαιης συμπεριφοράς του.

«Τα τελευταία 4 χρόνια ζούσε μαζί της, της φερόταν πολύ άσχημα. Όπως μου είπε την κατέστρεψε. Της έπαιρνε τα χρήματα από τη δουλειά της, την χτυπούσε. Τον περιέγραψε με τα πιο μελανά χρώματα και αυτό δεν είναι εύκολο για μια μητέρα» συμπλήρωσε η Αγγελική Νικολούλη.«Αυτό δεν είναι το παιδί που μεγάλωσα εγώ» είπε η μητέρα του βιαστή με το τατουάζ, συμπληρώνοντας: «Εγώ δεν έχω πλέον γιο, για μένα θεωρείται νεκρός».

«Τον έχω διαγράψει και τον «κλαίω» πια σαν νεκρό» συμπλήρωσε η μητέρα του 45χρονου, που έγινε και η ίδια «στόχος» της βίαιης συμπεριφοράς του βιαστή, που ξεσπούσε συνεχώς εναντίον της.

«Ζούσε ένα μαρτύριο, αλλά έβαζε το κεφάλι κάτω και συνέχιζε» συμπλήρωσε η Αγγελική Νικολούλη για τη μητέρα του 45χρονου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις