Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Hνωμένο Bασίλειο: Σοβαρά οφθαλμολογικά προβλήματα σχετίζονται με τους εμβολιασμούς


Έχουμε ακούσει τα πάντα για τα πολλά περιστατικά μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας μετά την ένεση, καθώς και για λήπτες που επανειλημμένα έκαναν «θετικά» τεστ για τον ιό, ακόμη και αφού έκαναν την πράξη. Αλλά υπάρχει μια άλλη ανησυχητική παρενέργεια που εμφανίζεται στον «πλήρως εμβολιασμένο» για τον κοροναϊό της Γουχάν (COVID-19) που σπάνια αναφέρεται: η τύφλωση.

Τα πιο πρόσφατα στοιχεία από το Ηνωμένο Βασίλειο υποδηλώνουν ότι ένας αυξανόμενος αριθμός ατόμων με πλήρη τρύπημα χάνουν την όρασή τους.

Το σύστημα κίτρινης κάρτας του Ρυθμιστικού Οργανισμού Φαρμάκων και Προϊόντων Υγείας (MHRA) δείχνει επί του παρόντος 163 περιπτώσεις ολικής τύφλωσης μεταξύ ατόμων που δέχθηκαν τρύπημα με τη βελόνα Pfizer-BioNTech, μαζί με επιπλέον έξι περιπτώσεις απώλειας κεντρικής όρασης και τέσσερις περιπτώσεις ξαφνικής απώλειας όρασης.

Είκοσι ένα άτομα φέρεται επίσης να υποφέρουν τώρα από «παροδική τύφλωση» που προκαλείται ειδικά από την ένεση Pfizer. Αυτή η ανεπιθύμητη ενέργεια περιλαμβάνει διαταραχή της όρασης ή απώλεια της όρασης στο ένα μάτι για λίγα δευτερόλεπτα ή και λεπτά τη φορά.

Στην Ευρώπη αναφέρθηκαν 19.916 «οφθαλμικές διαταραχές» συμπεριλαμβανομένης της τύφλωσης μετά από εμβόλιο για τον COVID.

Άλλα 20 άτομα πέρα ​​από αυτό αναφέρεται ότι υπέφεραν από μια αντίδραση που ονομάζεται «μονόπλευρη τύφλωση», η οποία είναι όταν ένα άτομο είχε τυφλό ή θολή όραση μόνο στο ένα μάτι.

«Συνολικά, έχουν αναφερθεί 8.016 οφθαλμικές διαταραχές ως ανεπιθύμητες ενέργειες στο jab Pfizer έως τις 6 Απριλίου 2022», ανέφερε η Daily Exposé.

Η ένεση AstraZeneca, η οποία είναι ένα από τα εμβόλια για τον COVID που διατίθενται επί του παρόντος στο Ηνωμένο Βασίλειο, συνδέεται επίσης με περιπτώσεις τύφλωσης.

Από τις 6 Απριλίου, το MHRA έλαβε 324 αναφορές τύφλωσης, τρεις αναφορές απώλειας κεντρικής όρασης, πέντε αναφορές αιφνίδιας απώλειας όρασης και 29 αναφορές τύφλωσης παροδικής μεταξύ 14.895 οφθαλμικών διαταραχών, όλες ειδικά συνδεδεμένες με τη βελόνα AstraZeneca.

 


Η Moderna αναφέρεται επίσης από ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο, αν και σε πολύ μικρότερο ποσοστό από τις προαναφερθείσες εταιρείες.

Το MHRA δείχνει ότι σε συνδυασμό με την ένεση Moderna, υπήρξαν 34 αναφορές τύφλωσης και 56 αναφορές όρασης. Συνολικά, έχουν αναφερθεί 1.519 οφθαλμικές διαταραχές ως ανεπιθύμητες ενέργειες στο εμβόλιο Moderna.

«Συνολικά, όταν συμπεριλαμβάνονται οι ανεπιθύμητες ενέργειες που αναφέρθηκαν όπου δεν προσδιορίστηκε η μάρκα του εμβολίου, έχουν αναφερθεί 24.516 οφθαλμικές διαταραχές ως ανεπιθύμητες ενέργειες στις ενέσεις Covid-19, με 525 από αυτές τις αντιδράσεις να είναι πλήρης τύφλωση», ανέφερε η Exposé.

«Οι «ελεγκτές δεδομένων» μαζί με τις αρχές έχουν ασχοληθεί με την υπόθεση για να σκουπίσουν αυτά τα δεδομένα κάτω από το χαλί και τα έχουν χαρακτηρίσει ως αναξιόπιστα. Το σκεπτικό τους είναι ότι «ακριβώς επειδή κάποιος αναφέρει το συμβάν μετά το εμβόλιο, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι οφείλεται στο εμβόλιο».

Με πληροφορίες από www.globalresearch.ca

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις