Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2022

Φρίκη στην Γαλλία: Nεκρή εντοπίστηκε Oικογένεια – Ο πατέρας πίσω από την δηλητηρίαση;

 Νεκρή εντοπίστηκε μια οικογένεια 4 ατόμων στην περιοχή Φινιστέρ της Γαλλίας.

της Μαρίας Δεναξά

Πρόκειται για δύο ενήλικες και δύο μικρά κοριτσάκια.

Την δηλητηρίαση μάλλον προκάλεσε ο πατέρας, ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Το ζευγάρι θα χώριζε, όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ.

Έχει ήδη ανοίξει έρευνα για ανθρωποκτονίες από πρόθεση, ανακοίνωσε η εισαγγελία. Οι αξιωματούχοι σχολίασαν ότι η τραγωδία «φαίνεται να εντάσσεται στο πλαίσιο χωρισμού του ζευγαριού».

Κανένα από τα θύματα δεν έφερε ίχνος εξωτερικής πληγής ή πυροβόλου όπλου.

 


Οι αστυνομικοί έφτασαν επί τόπου λίγο μετά τις 10 το πρωί μετά από κλήση της μητέρας της γυναίκας, επειδή δεν μπορούσε να την βρει στο τηλέφωνο. Ανακάλυψαν αρχικά το σώμα του πατέρα, ηλικίας 41 ετών, κρεμασμένο στο ισόγειο του σπιτιού. Στη συνέχεια βρήκαν τα πτώματα των δύο κοριτσιών, ηλικίας 8 και 11 ετών, «η καθεμία στο κρεβάτι της και στο δωμάτιό της στον πρώτο όροφο». Η σορός της 38χρονης μητέρας βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού.

Άγνωστη η αιτία θανάτου μητέρας και των παιδιών

Τα πρώτα ευρήματα «δεν αποκάλυψαν ίχνος εξωτερικού τραυματισμού, ούτε χρήση όπλου σε κανένα από τα θύματα», σημειώνει η εισαγγελία. «Το σπίτι δεν παρουσίαζε ευρήματα για ληστεία, ούτε ήταν αναστατωμένο» τονίζεται.

Η νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου της μητέρας και των δύο νεαρών κοριτσιών, διευκρινίζει το δελτίο Τύπου. Νεκρός βρέθηκε και ο σκύλος, που προφανώς ανήκε στην οικογένεια.

Σύμφωνα με την καθημερινή Télégramme , με έδρα το Morlaix, όχι μακριά από το Carentec, ο άνδρας εργαζόταν σε ένα εργοστάσιο μαρμάρου στην περιοχή και η σύζυγός του εργαζόταν ως αντιπρόσωπος πωλήσεων σε έναν οίκο ευγηρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις