Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022

Τεράστιο σκάνδαλο ετοιμάζεται να ξεσπάσει για την Παιδεραστία και την εμπορία ανθρώπων


 Τεράστιο σκάνδαλο ετοιμάζεται να ξεσπάσει για την Παιδεραστία και την εμπορία ανθρώπων.. 

Και αυτό θα έρθει από τις ΗΠΑ, συμπεριλαμβανόμενης βέβαια και της Ευρώπης στα στοιχεία που θα βγουν και τα οποία πρόκειτε να βγάλει στον αέρα το Project Veritas μέσω του Τουίτερ..

Οι συγκεκριμένοι “συνωμοσιολόγοι” ήταν αποκλεισμένοι από την δημοφιλή εφαρμογή των σόσιαλ μίντια μέχρι πρόσφατα, όπου ο Έλον Μασκ τους επανέφερε, ανοίγοντας και πάλι το προφίλ τους.. Και οι Project Veritas έδειξαν με τις πρώτες ανακοινώσεις τους ότι δεν ..κρατιούνται να βγάλουν τα άπλυτα των παιδεραστών και εμπόρων ανθρώπων και παιδιών στην φόρα..

Το γνωστό αμερικανικό σάιτ “Ρroject Veritas” επίσημα αποκαταστάθηκε και πάλι στο Twitter και ετοιμάζει αποκαλύψεις που καίνε για τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν.

«Ο Έλον Μασκ, μας βάζει και πάλι στο Twitter.  Και όχι μόνο επιστρέφουμε, ερχόμαστε πίσω   εκδικητικά.

Θα δείτε έναν νέο ομοσπονδιακό πληροφοριοδότη που εκθέτει το πως εκμεταλλεύεται τα ασυνόδευτα παιδιά στα  σύνορα η κυβέρνηση των Ηνωμένων  Πολιτειών.

Υπήρξε ποτέ έρευνα για το τι συμβαίνει με τα παιδιά, που αποστέλλονται σε αυτές τις διευθύνσεις, οι οποίες δεν υπάρχουν στο YouTube;

Το «”H.H.S”.-“Υπουργείο Υγείας και Ανθρωπίνων Υπηρεσιών”» μόλις παραδώσει το παιδί, δεν είναι  πλέον νομικά υπεύθυνο.

Όποιος κάνει στρατολόγηση και διακινεί μικρά παιδιά με σκοπό την δουλειά, αυτό είναι “εμπορία”».

Τα ίδια προφανώς συμβαίνουν σε Ελλάδα και Ευρώπη… Και ξεκίνησαν ήδη από εχθές να βγάζουν αυτά που υποσχέθηκαν, όπως θα δείτε στην παρακάτω ανάρτηση τους…

BREAKING: Έρευνα 9 μηνών σχετικά με την @HHSGov
Whistleblower στοιχεία για την εμπορία παιδιών αποκαλύπτει ότι ο “χορηγός” της 16χρονης ασυνόδευτης μετανάστριας την “εξέδιδε” σε άνδρες για να αποπληρώσει “χρέος” άνω των 10.000 δολαρίων για να περάσει τα σύνορα…

HHS Whistleblower: “Δεν μας κάνουν μήνυση οι διακινητές [παιδιών]”.“Ο ανάδοχος μπορεί να κρατάει μια “εντολή απέλασης” σε ένα παιδί [μετανάστη] και να λέει: “Αυτή είναι η εντολή απέλασής σου. Αν δεν κάνεις αυτό που σου λέω, όταν σου το λέω, θα καλέσω εγώ ο ίδιος το ICE να σε συλλάβει’. Πληρώνουμε για να δώσουμε τα παιδιά στα χέρια εγκληματιών”.

Επίσης καλούν τους ανθρώπους να συνεργαστούν μαζί τους αν έχουν στοιχεία για sex trafficking..

“Εργάζεστε μέσα στην κυβέρνηση; Έχετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την εμπορία παιδιών που πρέπει να εκτεθούν;

Επικοινωνήστε μαζί μας στο VeritasTips@protonmail.com ή στο Signal 914-653-3110. Οι δημοσιογράφοι μας είναι έτοιμοι να συνεργαστούν μαζί σας. Θα σας προστατεύσουμε.”

lumi-news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις