Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2022

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Pfizer Δρ. Michael Yeadon για την επέλαση της ψηφιοποίησης: «Μην τους αφήσετε» - Τι λέει για την UN Agenda 2030

 O Dr. Michael Yeadon, Ph.D. δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. 

Είναι γνωστός ως σφοδρός επικριτής των εμβολίων mRNA αφού προηγουμένως είχε θητεύσει σε θέσεις όπως του αντιπρόεδρου και επικεφαλής επιστήμονα για αλλεργίες

και αναπνευστικά προβλήματα στην Pfizer και είναι συνιδρυτής και πρώην διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας βιοτεχνολογίας Ziarco.

Έχει περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας στον τομέα της νέας ιατρικής έρευνας στη φαρμακευτική βιομηχανία.

Ο Αμερικανός καθηγητής σε πρόσφατη ομιλία του αναφέρει  συγκλονιστικές πληροφορίες σχετικά με την «Ατζέντα του ΟΗΕ 2030» για την μείω  ση του πληθυσμού (στην Ελλάδα βέβαια δεν έχουμε ανάγκη κάποια τέτοια ¨ατζέντα» αφού εξαφανιζόμαστε οι ίδιοι από μόνοι μας  χωρίς την ανάγκη κάποιας εξωτερικής παρέμβασης) και ποιες πιθανές απειλές αποτελεί για άτομα και οικογένειες, παγκοσμίως.

Ακόμη αναφέρεται στο ποια είναι τα  σχέδιά τους σχετικά με το νόμισμα και την άκρατη και χωρίς έλεγχο «ψηφιοποίηση», (την τελευταία μάλιστα  την προωθεί η κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη με εξαιρετικό φανατισμό) πως θα διαμορφωθούν οι μετακινήσεις στο μέλλον  με τα ψηφιακά πιστοποιητικά κάθε είδους η υγειονομική περίθαλψη, αλλά και η διατροφή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις