Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Πτήση μαχητικού F-4: Συγκλονίζει ο πατέρας του νεκρού πιλότου – «Μου ‘λεγε δεν μ’ ενδιαφέρει αν θα πεθάνω» «Το όνειρό του ήταν μόνο η πατρίδα, δεν τον ενδιέφεραν ούτε τα χρήματα, ούτε τίποτα»


 Συντετριμμένος από τον θάνατο του γιου του, υποσμηναγού Μάριου – Μιχαήλ Τουρούτσικα, του ενός πιλότου του μαχητικού αεροσκάφους που κατέπεσε στην Ανδραβίδα, είναι ο πατέρας του, ο οποίος μίλησε για το ήθος και την αγάπη του γιου του για την πατρίδα και τη δουλειά του.

«Το παιδί αγαπούσε πολύ τη δουλειά του. Τελευταία ημέρα που τον είδα – είχα να τον δω πέντε μήνες – μου λέει “όλα καλά”, του λέω “πρόσεξε γιατί ο Ερντογάν είναι ύπουλος”. Όχι μου λέει, “έχουμε σχέδιο να αντιμετωπίσουμε τα πάντα”. Μου είχε επαναλάβει πολλές φορές ότι δεν τον ενδιέφερε αν ζήσει ή αν πεθάνει» είπε βουρκωμένος μιλώντας στο Action24 ο πατέρας του, Κώστας Τουρουτσίκας.


Όπως λέει ο πατέρας του 29χρονου υποσμηναγού «το όνειρό του ήταν μόνο η πατρίδα, δεν τον ενδιέφεραν, ούτε τα χρήματα, ούτε τίποτα. Αγαπούσε πολύ την πατρίδα. Ήταν ταμένος στο να γίνει πιλότος».

Η οικογένεια βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Τόσο ο πατέρας όσο και η μητέρα και τα δυο αδέρφια του νεκρού πιλότου δεν μπορούν να πιστέψουν την τραγωδία. «Η μητέρα του δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον. Τα αδέρφια του είναι σε κατάσταση σοκ. Ήταν πολύ αγαπημένα» λέει χαρακτηριστικά ο πατέρας του 29χρονου πιλότου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις