Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2023

Η σέξι γιαγιά που κάνει θραύση στο OnlyFans – Την αποκαλούν «Golden GILF»


 Την αποκαλούν «Golden GILF» και έχει περισσότερους από 200.000 followers στο TikTok και 38.000 θαυμαστές στο Instagram, όπου μοιράζεται πικάντικες φωτογραφίες της.

Εμπνευσμένη από την 24χρονη κόρη της, Zoe, η οποία είναι μοντέλο του OnlyFans, η Viktoria Winslow αποφάσισε να μπει και η ίδια στην πλατφόρμα περιεχομένου για ενήλικες.

Η 57χρονη από τη Μελβούρνη βγάζει μάλιστα τις φωτογραφίες τη βοήθεια της Zoe και χαρακτηρίζει αυτή τη δραστηριότητα… «ενδυναμωτική».

«Θα συνεχίσω να φτιάχνω βίντεο για όσο καιρό έχω κοινό – ακόμη και αν είμαι 90 ετών και ζαρωμένη» δήλωσε η 54χρονη στο Jam Press εξηγώντας πως μέσω αυτής της δραστηριότητας διαπίστωσε ότι οι νεότεροι άνδρες γοητεύονται από τις μεγαλύτερες γυναίκες.

«Άνδρες ηλικίας 19 ετών έχουν κάνει συνδρομή και νομίζω ότι το να είσαι μια καυτή γιαγιά είναι μια εξειδικευμένη αγορά, πράγμα που βοηθάει» εξήγησε. «Για να είμαι ειλικρινής, εξακολουθεί πάντα να με εκπλήσσει το γεγονός ότι με θέλουν».

Η ίδια και η Zoe κάνουν ακόμη και φωτογραφίσεις μητέρας-κόρης, αλλά όπως τονίζει ξέρει πότε να βάζει όρια.

 

Πώς οδηγήθηκε στο OnlyFans

Η καριέρα της στο OnlyFans προέκυψε ύστερα από οικονομικά προβλήματα. Η κόρη της της πρότεινε να μπει στην πλατφόρμα επειδή εκείνη βγάζει ένα «αξιοπρεπές εισόδημα».

«Στην αρχή, ανησυχούσα λίγο για την ασφάλειά της, αλλά με ενθάρρυνε συνεχώς να το δοκιμάσω και σύντομα σκέφτηκα ότι θα μπορούσα να το κάνω κι εγώ» είπε η 57χρονη, η οποία είναι διαζευγμένη εξηγώντας ότι ανησυχούσε πολύ για ένα συνταξιοδοτικό κεφάλαιο. «Τώρα, το λατρεύω», λέει.

Η Winslow ανέφερε ότι περνούσε δύσκολα κάθε μήνα και τελικά αναγκάστηκε να μείνει στο σπίτι ενός φίλου της καθώς δεν μπορούσε να πληρώσει το ενοίκιό της.

«Για μένα, η ταμπέλα “γιαγιά” είναι σπουδαία και υπάρχουν πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που πιστεύουν ότι είμαστε άκρως επιθυμητές» πρόσθεσε. «Είμαι μια γιαγιά που είναι περήφανη να επιδεικνύει αυτά που έχει» σημειώνει η 57χρονη.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις