Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2023

Στάνκογλου: Tα πρώτα Xρόνια τα χρήματα δεν έφταναν για να Zήσεις


 Ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε μια απολαυστική συνέντευξη στην Ελένη Μενεγάκη. Ο ηθοποιός σχολίασε πως τα τελευταία δύο χρόνια έκανε τρία σίριαλ και τέσσερις παραστάσεις. «Η δουλειά που έχω κάνει είναι σαν να δούλευα 5 χρόνια. Ήταν τόσα πολλά τα σίριαλ και οι παραστάσεις» είπε χαρακτηριστικά.

«Όσο κι αν δουλεύω, ο χρόνος που μένει είναι για τα παιδιά μου. Ο εαυτός μου έρχεται δεύτερος» ανέφερε.

«Ποτέ δεν σκέφτηκα ότι θα γίνω ηθοποιός και θα με ξέρει η Ελλάδα. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό μου, ούτε όταν μπήκα στη σχολή. Είχα ακούσει φίλους μου να μιλούν για την δραματική σχολή και με είχε ιντριγκάρει. Δεν ήθελα να γίνω ηθοποιός. Η εμφάνιση δεν ξέρω αν έπαιξε ρόλο. Μου έλεγαν ότι γράφω στον φακό. Θέλει πολύ δουλειά για να γράψεις στον φακό και να παίξεις πραγματικά» περιέγραψε.

«Τα πρώτα χρόνια τα χρήματα δεν έφταναν για να ζήσεις. Ποτέ δεν σκέφτηκα να τα παρατήσω. Από τη στιγμή που μπήκα στο θέατρο, αγάπησα το θέατρο και μου πήρε κάποια χρόνια να παίξω στην τηλεόραση. Την αγάπησα και την αγαπώ την τηλεόραση. Τα τελευταία χρόνια υπάρχουν δουλειές με καλό σενάριο, όπως στις Άγριες Μέλισσες, στο Αυτή η Νύχτα Μένει, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης… Βλέπεις ότι άνθρωποι που έκαναν σινεμά ασχολούνται με την τηλεόραση. Οπότε έρχεται ένας φρέσκος αέρας» επεσήμανε ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Έχω πει στον εαυτό μου ότι του χρόνου δεν θα κάνω θέατρο. Μετά το Νησί έκανα 10 χρόνια μόνο θέατρο και τηλεόραση. Τώρα σκέφτηκα να μην κάνω θέατρο την επόμενη χρονιά, για να διαβάσω, θα κάνω ή μια σειρά ή μια ταινία» σημείωσε.

Για την σειρά “Αυτή η Νύχτα μένει” είπε πως έρχονται ανατροπές. «Οι συνάδελφοι είναι ένας και ένας. Τους εκτιμώ. Και οι δύο ρόλοι είναι καλοί, το ωραίο είναι ότι είμαστε με τον Βασίλη και περνάμε καλά».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις