Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2023

Τα ζώδια την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου


 Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας σήμερα.

Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπουν τα ζώδια;


ΚΡΙΟΣ


Πεπειραμένοι άνθρωποι σας βοηθούν να περιορίσετε τον παρορμητισμό σας και να χαμηλώσετε αρκετά τους τόνους, βάζοντας σε τάξη την καθημερινότητά σας. Διευρύνoνται με αυτόν τον τρόπο η συνειδητότητά σας αλλά και οι ορίζοντές σας.


ΤΑΥΡΟΣ


Μια επαναστατική διάθεση αυτό το διάστημα, σας καθιστά έτοιμους να ανατρέψετε κάθε τι δεδομένο και να απελευθερωθείτε από κάθε τι που σας δεσμεύει και περιορίζει τη δράση σας. Ευχάριστες εκπλήξεις από το κοινωνικό σας περιβάλλον.


ΔΙΔΥΜΟΙ


Η κοινωνική σας επέκταση συνεχίζεται. Νέα πρόσωπα παρουσιάζονται ανοίγοντας καινούργιους ορίζοντες, φέρνοντας στη ζωή σας αισιοδοξία, νέα όνειρα και σχέδια ζωής. Στις αρχές της εβδομάδας μπορεί να είστε νευρικοί, αλλά αρκετά εύστροφοι για να διαχειριστείτε τα θέματά σας.


ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γενικά ξεκαθαρίσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σας, καθώς δεν είστε διατεθειμένοι να κάνετε κανενός είδους υποχώρηση πλέον για κανέναν και για τίποτα. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στη ζωή σας για να την κάνουν πιο συναρπαστική και πιο ενδιαφέρουσα.


ΛΕΩΝ


Εχετε αποκτήσει περίεργες και ασυνήθιστες συνήθειες και ενδιαφέροντα, κάτι που δεν περνά απαρατήρητο από το περιβάλλον σας. Δεν θα καταφέρετε να κρατήσετε την ψυχραιμία σας, σε πολλές περιπτώσεις που θα σας κάνουν λόγο γι’ αυτές σας τις συνήθειες.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ


Θα δέσετε αρμονικά με το περιβάλλον σας αυτή την περίοδο. Θα είστε πολύ υπομονετικοί, πολύ ήρεμοι και καθόλου μα καθόλου επικριτικοί. Αυτό το τελευταίο θα κάνει εντύπωση σε όσους σας ξέρουν, αλλά είναι στο πλαίσιο των αλλαγών που έχετε κατά νου, να κάνετε στη ζωή σας.


ΖΥΓΟΣ


Πλούσια η κοινωνική ζωή, αλλά οι γνωριμίες είναι επιπόλαιες, καθώς τα άτομα που έρχονται σε επαφή μαζί σας, υπόσχονται αλλά δεν κρατούν τις υποσχέσεις τους. Να αποφύγετε να είστε απαθείς και παθητικοί. Ενεργοποιηθείτε και φέρτε τις συνθήκες στα μέτρα σας.


ΣΚΟΡΠΙΟΣ


Με ευρηματικότητα φέρνετε στο περιβάλλον σας νέες ιδέες, χωρίς τα εγωιστικά περιτυλίγματα μιας κραυγαλέας εκκεντρικότητας, που αναζητά την προσοχή των άλλων. Αυτή την περίοδο, θα πειραματιστείτε με τις ανθρώπινες σχέσεις και τις αξίες που τις διέπουν.


ΤΟΞΟΤΗΣ


Αυξημένες οι μετακινήσεις σας αυτό το διάστημα, που σας θέλει επί ποδός, χωρίς να μπορείτε να βρείτε ξεκούραση πουθενά. Θα έρθετε σε επαφή με πρόσωπα που φέρουν καλό όνομα στην κοινωνία, κάτι που θα πλασάρει το έργο σας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ


Μια παλαιότερη απώλεια, εντός προσφιλούς σας προσώπου, ξανάρχεται στο μυαλό σας και σας αναστατώνει με πολύ στενάχωρο τρόπο. Να είστε προσεκτικοί αυτό το διάστημα μια και υπάρχει περίπτωση, λόγω έντονου στρες, να σας βγουν κάποια ψυχοσωματικά θέματα υγείας, που δύσκολα αντιμετωπίζονται.


ΥΔΡΟΧΟΟΣ


Επαναστάτες, με ή χωρίς αιτία, σας βρίσκει αυτό το διάστημα, με τάσεις ανεξαρτησίας, αλλαγές, και αναθεωρήσεις ακόμα και της ίδιας σας της ιδεολογίας. Αυτό μπορεί να σας φέρει σε κόντρα με όσους σας ήξεραν πιο συγκαταβατικούς.


ΙΧΘΥΕΣ


Θα προτιμήσετε να κρατήσετε στη ζωή σας φίλους, που είτε είναι εμπειρότεροι σε θέματα ζωής είτε μεγαλύτεροι στην ηλικία. Η σοφία που προσλαμβάνετε από αυτούς είναι οδηγός για τα βήματά σας και θέλετε να προχωράτε προφυλαγμένοι από κακοτοπιές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις