Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Ανδρέας Μικρούτσικος: Παραμένει στην Eντατική – Αναβλήθηκε η αποσωλήνωσή του...


 Ανδρέας Μικρούτσικος: Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας παραμένει με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού από το βράδυ της Πέμπτης 23/2 ο τραγουδιστής και παρουσιαστής Ανδρέας Μικρούτσικος δίνοντας μάχη για να  κρατηθεί στη ζωή.

Σε επικοινωνία που είχε το TLIFE τις προηγούμενες ημέρες με την σύντροφό του Έλενα Μαστραγγελή, σήμερα οι γιατροί είχαν προγραμματίσει  να τον  ξυπνήσουν,  κάτι που τελικά αποφάνθηκαν οι γιατροί στο Υγεία ότι έπρεπε να αναβληθεί.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε η Έλενα Μαστραγγελή σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία με το TLIFE, η διαδικασία αποσωλήνωσης του Ανδρέα Μικρούτσικου δεν έγινε τελικά σήμερα αλλά, όπως όλα δείχνουν θα γίνει αύριο Τετάρτη.

«Δεν έγινε τελικά σήμερα η αποσωλήνωσή του. Αύριο θα γίνει αλλά δεν έχουμε κάποιο νεότερο. Η κατάστασή του παραμένει σταθερή» είπε η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου στο TLIFE, που από την πρώτη στιγμή βρίσκεται στο πλευρό του σαν φύλακας – άγγελος μαζί με τον γιο του Στέργιο.

Να υπενθυμίσουμε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχε νοσηλευτεί ξανά πριν από ένα χρόνο, επί τρεις συνεχόμενους μήνες. Είχε αντιμετωπίσει και πάλι ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που τον οδήγησε να διασωληνωθεί στην εντατική, καθώς εμφάνισε μία επιπλοκή και έπαθε λοίμωξη από ενδονοσοκομειακό μικρόβιο.

Έλενα Μαστραγγελή: Τι είχε δηλώσει για το μικρόβιο γρίπης στον πνεύμονα του Μικρούτσικου

«Είναι σε σταθερή κατάσταση, είχε ένα μικρόβιο γρίπης στον πνεύμονα, και τώρα περιμένουμε να ανταποκριθεί στην αντιβίωση. Βρέθηκε χθες το μικρόβιο. Είχε ξεκινήσει από την Κυριακή είχε έναν πυρετό, αλλά δεν ήταν σοβαρά. Την Πέμπτη (23/2) το πρωί επιδεινώθηκε πολύ η αναπνοή του και τότε πήγαμε στο νοσοκομείο», είχε αναφέρει αρχικά η σύντροφός του στην εκπομπή  «Χαμογέλα και Πάλι!» στις 25/2.

«Είναι στην εντατική ακόμα, δεν έχω επαφή μαζί του, μιλάω μόνο με τους ιατρούς. Οι γιατροί είναι καθησυχαστικοί γιατί βρέθηκε το μικρόβιο και εικάζουν ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί», είχε αναφέρει στη συνέχεια η κα Μαστραγγέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις