Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Τεντόγλου: H επική ATAKA για το γούρι του – Κύκλωσε τα 8,50 μέτρα και υποσχέθηκε να γυρίσει με το χρυσό από την Πόλη [video]


Τεντόγλου: Ο Μίλτος Τεντόγλου μίλησε για τους στόχους του, την τακτική του, τα… παπούτσια του και αποκάλυψε το γούρι του κατά την αναχώρηση της ελληνικής αποστολής για την Κωνσταντινούπολη, όπου θα διεξαχθεί το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.

Λίγο πριν μπει στο αεροπλάνο, ο Μίλτος Τεντόγλου, μίλησε στους δημοσιογράφους και τόνισε ότι στόχος του είναι το τρίτο χρυσό.

Αρχικά εξέφρασε την ανησυχία του για το γεγονός ότι ο τελικός θα διεξαχθεί πρωί, χωρίς ωστόσο να… κάμπτει την πίστη του ότι θα κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο. «Έχω συνηθίσει να κάνω αγώνες το πρωί γιατί οι προκριματικοί είναι πάντα το πρωί, απλά το σπαστικό τώρα είναι ότι είναι και ο τελικός το πρωί. Είναι κάτι που με ενοχλεί αλλά εννοείται θα είμαι καλά και θα το παλέψω. Το χρυσό είναι ο στόχος μου, θα είναι το τρίτο μου. Νιώθω πολύ δυνατός, νιώθω ότι θα τα καταφέρω» τονίζει ο Μίλτος Τεντόγλου.

Στόχος του είναι το 8.50. Όπως ο ίδιος είπε είναι ο τρίτος όλων των εποχών στην Ευρώπη και ο δεύτερος έχει ένα μόνο εκατοστό παραπάνω. Το ρεκόρ δεν είναι αυτοσκοπός αλλά θα δώσει τα πάντα για να το πετύχει.

«Έχω γούρι και είναι αυτό εδώ το βραχιόλι. Μου το έφτιαξε μία παλιά αθλήτρια. Είναι λίγο γυναικείο αλλά εμένα μου αρέσει. Έχει και κάτι κουδουνάκια πάνω.» είπε ο πρωταθλητής μας και χάρισε στιγμές γέλιου για ακόμη μία φορά στους δημοσιογράφους.

Τεντόγλου: «Δεν παίρνω εκφράσεις γιατί τρομάζουν οι αντίπαλοι»

«Αυτή τη φορά πρόσεξα περισσότερο τα παπούτσια. Έχω πάρει δύο ζευγάρια διαφορετικά, είμαι οκ» είπε στη συνέχεια μετά τον σάλο με την ακύρωση του άλματός του στο μίτινγκ του Λίεβεν λόγω παπουτσιών.

«Όταν κάνω καλό άλμα δεν παίρνω εκφράσεις γιατί τρομάζουν οι αντίπαλοι» είπε στη συνέχεια ο Μίλτος Τεντόγλου σε ερώτηση δημοσιογράφων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις