Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Νίκος Μηλιώτης: Πέθανε ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ και ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ από ανακοπή ο αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων, Φανατικός οπαδός Τσιόδρα / Χ@ρδ@λιά και μέλος του νεοναζιστικού καθεστώτος


 Ο Νίκος Μηλιώτης, αντιπεριφερειάρχης Ιονίων Νήσων πέθανε στην Κέρκυρα στα 62 του χρόνια. Κατέρρευσε μέσα στο σπίτι του και παρά τις προσπάθειες δεν επανήλθε…

Ο Νίκος Μηλιώτης έφυγε από τη ζωή στα 62 του χρόνια. Υπέστη ανακοπή στο σπίτι του στην Κέρκυρα και στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο ταχύτατα, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. Με την προσφορά και τη δράση του, είχε καταφέρει να γίνει γνωστός στο νησί που εκτιμούσε το ήθος του. Η είδηση σκόρπισε θλίψη στον αυτοδιοικητικό κόσμο της Κέρκυρας αλλά και στους Κερκυραίους γενικότερα.

Το απόγευμα της Πέμπτης 30 Μαρτίου του 2023, αισθάνθηκε αδιαθεσία στο σπίτι του και υπέστη λιποθυμικό επεισόδιο. Έσπευσε γείτονας γιατρός να παράσχει τις πρώτες βοήθειες και σε ελάχιστο χρόνο έφτασε ασθενοφόρο το οποίο τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Νίκος Μηλιώτης ήταν συνταξιούχος αστυνομικός, είχε διατελέσει πρόεδρος της ένωσης αξιωματικών της ΕΛΑΣ στην Κέρκυρα, πρόεδρος της Κοινότητας Άφρας αλλά και πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου επί θητείας του περιφερειάρχη Σπύρου Σπύρου.

Ο Νίκος Μηλιώτης είχε διατελέσει πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Ιονίων Νήσων επί θητείας του τότε περιφερειάρχη Σπύρου Σπύρου, ενώ στη συνέχεια συνεργαζόμενος με την Περιφερειάρχη Ρόδη Κράτσα -Τσαγκαροπούλου υπηρέτησε από τη θέση του αντιπεριφερειάρχη πολιτικής προστασίας.

Τελευταία φορά που προέβη σε δηλώσεις ήταν την Τετάρτη στο πλαίσιο της σύμβασης απομάκρυνσης των δεμάτων από τον ΧΥΤΥ Λευκίμμης και μάλιστα ήταν αυτός που πάλεψε για την εξασφάλιση της χρηματοδότησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις