Πέμπτη 23 Μαρτίου 2023

BOMBA Ανδρουλάκη: Ο Μητσοτάκης μου ζήτησε να διώξουμε τον Μενουδάκο.

 


Μία τεράστια αποκάλυψη- βόμβα που θα προκαλέσει σκληρές αντιπαραθέσεις μεταξύ των κομμάτων έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά τη συνέντευξή του στην ΕΡΤ. Πρόκειται για θέμα που αφορά στο σκάνδαλο των υποκλοπών. Απαντώντας στη χθεσινή επικριτική αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι δεν δέχεται να τον συναντήσει παρότι του έχει απευθύνει δύο φορές πρόσκληση ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι λίγες ημέρες προτού καταθέσει μηνυτήρια αναφορά για την απόπειρα παγίδευσης του κινητού από το Predator, ο Κυρ. Μητσοτάκης προσπάθησε να του αποσπάσει συναίνεση για να εκπαραθυρωθεί ο Κ. Μενουδάκος από την Αρχή Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, δεδομένου ότι απαιτούνται 3/5.

Συγκεκριμένα, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν έχει υπάρξει οποιαδήποτε θεσμική πρόσκληση ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής είπε ότι πρώτη φορά ο Κυρ. Μητσοτάκης τον συνάντησε στους διαδρόμους της Βουλής αμέσως μετά την εκλογή του, και ενώπιον δεκάδων δημοσιογράφων του είπε «να τα πούμε οι δυο μας κάποια στιγμή». Ο Ν. Ανδρουλάκης του απάντησε ότι θα οργάνωνε μία συνάντηση με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς ώστε να υπάρχει μια συνάντηση γνωριμίας, ωστόσο στη συνέχεια «επειδή υπήρχε μια κλιμάκωση της πανδημίας το επόμενο διάστημα αυτές οι συναντήσεις με όλους, όχι μόνο με αυτόν, δεν έγιναν».

Ήξερα δέκα μέρες πριν

Εν συνεχεία ο Ν. Ανδρουλάκης είπε ότι ξαναβρέθηκαν στον ίδιο χώρο τον περασμένο Ιούλιο στη δεξίωση για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο. Επισημαίνεται ότι αυτό έγινε δυο μέρες πριν την κατάθεση από τον Ν. Ανδρουλάκη μηνυτήριας αναφοράς στον Άρειο Πάγο για την απόπειρα παγίδευσης με το predator. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ διευκρίνισε ειδικότερα ότι ήδη δέκα μέρες πριν από την Επέτειο γνώριζε τι είχε συμβεί με το predator και πως μόλις δυο μέρες πριν από τη δεξίωση στο Προεδρικό είχε πάρει στα χέρια του επίσημα στοιχεία. Ανέφερε ότι δεν τα δημοσιοποίησε νωρίτερα σεβόμενος την Επέτειο και το έκανε αμέσως μετά.


https://eretikos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις