Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Να προσπαθεις , να ξανα προσπαθεις και να Mην θελουν να Kαταλαβουν…

 


Να το φερνεις ετσι , μετα απο την αλλη , μετα να το δειχνεις λιγο ..μετα να τους λες ρε αφου σας εχουμε δει , ρε δεν ειστε κρυμενοι ..τιποτα !

Μετα να λες …να τους το παραπαπαμ που τους εκανε ; Οχι .. δεν πρεπει προσπαθησε και αλλο , γιατι εχεις αυτη την πετρια μεσα σου να θες ολους να τους κανεις καλα; Πετρια λογω κληρονομιας , λογω προελευσης ..αναγκαστικο μεσα στο αιμα και στον κωδικα τιμης που φορας μεσω αυτου!

Ξανα ξεκινας ..τους το ξανα δινεις , το ξανα δειχνεις …σιγουρα ψαχνονται αλλα τους κατατρωει ο εγωισμος , οχι απλα συμπτωσεις …απλα κατι κανουν και βλεπουν λιγο πιο μπροστα …εμεις ειμαστε οι κυριαρχοι !

Ρε δεν φτανει η υλη σας , δεν φτανει η τεχνολογια σας …θα καειτε με το στανιο οπως το πατε!..Τιποτα εγωισμος και καμαρι !

Μιλας με τον απο πανω , κυριε δεν μαζευονται αυτα να τους λιωσουμε να παμε παρακατω ;… Οχι η αποστολη σας δεν ειναι αυτη !

Μα εχουμε τωρα τα βλαμενα να κανουν εναν κοσμο τουμπα και εμεις να τα κοιταμε ;; Οχι ειπα !

Οχια και ξερο παξιμαδι σκεφτεσε και το βουλωνεις !

Αντε παμε παλι απο την αρχη … ρε αμα στοχευτεις θα γινεις αστεροσκονη κοψε την μαλακια ;Οχι … εμεις ειμαστε οι ιδιοκτητες , ειναι δικη μας κληρονομια εδω !

Ρε δεν θα σου μεινει ουτε πατουσακι τι κληρονομια λες ;…Εμεις θα νικησουμε ειμαστε οι εκλεκτοι!

Να σου χεσω για μουρλα ! Μιλας σε εναν συναδελφο … Μου εχουν γινει τσουρεκια αδερφε δεν ξερω πως κρατιεμαι και ο Μεγαλος …Οχι στο Οχι ειναι νισαφι θα τα μπουμπουνησω τα μαλακισμενα !

Μην τρελενεσαι κανε αμυνα ..ολοι ειμαστε ετσι αλλα χωρις τον Μεγαλο δουλεια δεν πρεπει να γινει ! Κανε οτι δεν βλεπεις !

ΡΕ φιλε δεν αντεχω αλλο το σκηνικο να βλεπω της  μουνοψειρες να κανουν τσαμπουκαδες στο φλιτ …μια ψεκασια και παμε για αλλου !

Σου ειπα ειμαστε ολοι τρελαμενοι αλλα πρεπει να παμε κατα γραμμα !

Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο το θεατρο πραγματικα , να αφηνεις τους τιποτα να ελεγχουν , να τρομαζουν , να διοικουν και να απειλουν… και εμεις να κοιταμε απλα σαν παραρηρητες …τι αλλα στοιχεια θελει ο μπος δηλαδη ;;..Τι αλλο θελει να δει ;;;

Θελει να καταλαβουν οι θεατες του θεατρου ποσο σημαντικοι ειναι , να καταλαβουν οτι αν δεν υπηρχαν αυτοι δεν θα υπηρχε και θεατρο, δεν θα υπηρχε σεναριο , δεν θα υπηρχαν ηθοποιοι, δεν θα υπηρχε θριλερ,…θελει να θυμηθουν οτι επελεξαν αυτο το σεναριο της ληθης τους για να περασουν σε πολυ βαθυ και βαρυ επιπεδο και εκει να εκπαιδευτουν και να βρουν την δυναμη να σπασουν την ληθη … ξεχασες οτι ειναι εκπαιδευση τους ;;..

Δεν το ξεχασα απλα θα ηθελα για να μην μου σπανε τα νευρα να ειχε το θριλερ της εκπαιδευσης κανα σοβαρο αντιπαλο …βαλε δρακους , βαλε κατι με δυναμη οχι της ψειρες , τους νομους σε παλιοχαρτα , κοινωνικους ιστους για γελια και ολη αυτη την αηδεια … βαλε συγκρουση πολεμο δυνατους παικτες οχι τα υποκειμενα αυτα !

Χαχαχα Την εχεις ακουσει δεν πειραζει ολοι το εχουμε περασει , βρες κατι να ξεχαστεις και θα Ηρεμησεις !

Τι να βρω, ολο μουχλα ειναι παντου !

Στοχευσε κανα σεισμουλη να τρομαξεις της ψειρες , παιξε και εσυ χωρις μεγαλες επιβολες ομως ,δημιουργησε καμια νεα συγχρονικοτητα ,παιξε με τον χρονο τους , απλα για να σφιγγουν και οι κωλοι τους , να μην νομιζουν οτι το θεατρο αυτο το ελεγχουν και απολυτα , βαλτους ξανα να αναρωτηθουν …εχουν πλακα οταν αναρωτιουνται αν εχουν κανει λαθος η οχι ..!

Και ο Μεγαλος τι θα πει ;…

Γνωριζει και αυτος και καμια φορα κανει οτι κοιματε …!

Με ηφαιστειο ;;…. να εχει και ντορο;; η με ατομο συγκεκριμενο ;

Κανε οτι θες αλλα με ελαφρο χερι…σαν μικρο αερακι που πεταει πανω απο τον ποταμο των σκιων !

Καλο , θα μπλεξω της λεξεις με τα τοπια , τα ονοματα με τους τοπους ..αυτοι θα τα συνδεσουν και μετα θα αναρωτηθουν …  τοτε θα γινει ! Ευχαριστω συναδελφε ..!..Των σκιων η τον μαυρο ποταμο ;;…

Μην με ρωτας , μην μου λες δεν πρεπει να γνωριζω …Γιατι ισως να χρειαστει και να σε σταματησω !


Stranger ..

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις