Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023

Τα παρανοϊκά σημεία των καιρών: Tpανς άτομα γδύθηκαν σε ολλανδική εκπομπή για να δουν τα παιδιά «πόσο normal είναι να είσαι διεμφυλικός»-» Στο «στόχαστρο» τα μικρά παιδιά και οι παραδοσιακές αξίες


 Σοκ έχει προκαλέσει ένα ολλανδικό show όπου εμφανίστηκαν γυμνές τρανς στην σκηνή για να δείξουν στα παιδιά «πόσο κανονικό είναι να είσαι διεμφυλικός»!

Στο επεισόδιο του «Simply Naked», παιδιά ηλικίας 10-12 ετών παρακολούθησαν πέντε τρανς άτομα που γδύθηκαν μπροστά τους και είπαν τις ιστορίες τους!

Γενικώς τα παιδιά έχουν μπει στο «στόχαστρο» κάποιων διεθνιστικών κύκλων που θέλουν με κάθε τρόπο και μέσον να πάψουν να υπάρχουν οι οικογένειες και οι παραδοσιακοί θεσμοί.

Nα θυμίσουμε ότι πρόσφατα στην Ελλάδα ένας άλλος τραβεστί ζητούσε να κάνουν σεξ οι gay γονείς στα παιδιά που υιοθετούν ή στα παιδιά που αποκτούν με τεχνητή γονιμοποίηση, αρκεί…  αυτά να είναι ευτυχισμένα!

Και ο τραβεστί που καλεί να κάνουν σεξ στα παιδιά τους τα gay ζευγάρια διαπράττοντας βαρύ ποινικό αδίκημα, κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος!

«Ειδικά με όλα αυτά που γίνονται εδώ πέρα στην Ελλάδα θυμήθηκα ότι στο εξωτερικό και τετράχρονα μπορούνε να πάνε σε γκέι-μπαρ και τρίχρονα μπορούνε να πάνε σε γκέι-μπαρ, τελικά ότι θες να κάνεις μπορείς να κάνεις στο εξωτερικό.

Εδώ δεν έχουν τέτοια πρόοδο γι’ αυτό το παρεξηγούν.

Τώρα αν θέλει ο πατέρας να τα κάνει και σεξ να τα κάνει.

Όταν το έχει στην δικαιοδοσία του ο κάθε πατέρας χωρισμένος ή που το μεγαλώνουν μαζί πατεράδες, θα το κάνουν ότι θέλουν. Το θέμα είναι, είναι ευτυχισμένο το παιδί, από τη στιγμή που είναι… τέλος.

… Ή μικρός φάει το καρότο είτε μεγάλος το φάει το καρότο στο τέλος θα το φάει το καρότο, από εκεί και πέρα θα τον περιμένει και ο κουμπάρος, ο ξάδερφος, ο θείος, θα τον περιμένει και ο πατέρας του ο ίδιος».

Παιδιά που βρίσκονται σε μία ηλικία, εύθραυστη και στην οποία ακόμα σχηματίζεται η προσωπικότητά δέχονται πλέον πανταχόθεν μία συγκεκριμένου τύπου προπαγάνδα ώστε να… εξαναγκαστούν να επιλέξουν έναν «εναλλακτικό» τρόπο ζωής…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις