Κυριακή 30 Απριλίου 2023

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ BINTEO: Αυτό συμβαίνει όταν το ανθρώπινο αίμα εκτίθεται στην γονιδιακή μετάλλαξη

 


ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ: Αυτό συμβαίνει όταν το ανθρώπινο αίμα εκτίθεται στην γονιδιακή μετάλλαξη

Ο γιατρός Ρίτσαρντ Φλέμινγκ δημοσίευσε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στο οποίο δείχνει με τη βοήθεια μικροσκοπίου τι συμβαίνει όταν η γονιδιακή θεραπεία χορηγείται στο ανθρώπινο αίμα.

Λέει στο βίντεο ότι μπορείτε να δείτε ότι τα κύτταρα αρχίζουν να συσσωρεύονται μεταξύ τους. Σχηματίζουν επίσης σφουγγάρια. Ο Fleming προσθέτει ότι ο Janssen ήταν ο πρώτος που ανέφερε ότι το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού μπορεί να προκαλέσει θρόμβωση, μεταξύ άλλων.

Η νόσος των τρελών αγελάδων

Ήδη από το 2021, ο γιατρός προειδοποίησε ότι το εμβόλιο οδηγεί σε φλεγμονή, θρόμβους αίματος και τελικά σε θάνατο. Φυσικά χλεύαστικε όπως και εμείς απο τους βλαμμένους ως συνωμοσιολόγος και ως αντιεμβολιαστής.

Μετά τον εμβολιασμό, η πρωτεΐνη ακίδας διασχίζει τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό και γνωρίζουμε ότι προκαλεί σπογγώδη εγκεφαλοπάθεια ή νόσο των τρελών αγελάδων σε εξανθρωπισμένα ποντίκια, είπε ο γιατρός. Στους μακάκους Rhesus, παρήγαγε σώματα Lewy μετά από δύο εβδομάδες, τα οποία προάγουν το Αλτσχάιμερ και πολλές νευρολογικές διαταραχές.

ΕΝΑ Τεράστιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας

Στον άνθρωπο, τα ίδια αποτελέσματα συμβαίνουν μετά από ενάμιση χρόνο, προειδοποίησε ο Fleming.

Ο καρδιολόγος είπε επίσης ότι είδαμε μια υπερβάλλουσα θνησιμότητα μόνο μετά την εκστρατεία εμβολιασμού. Και αυτό είναι ένα τεράστιο έγκλημα κατά της ανθρωπότητας».

Θέλετε και άλλες αποδείξεις κύριοι και κυρίες ξανά, μετά τόσα αποδεικτικά βίντεο που έχουμε ανεβάσει στο KORAKAS NEWS για να σας ανοίξουμε τα μάτια;

Στείλτε το βίντεο σε φίλους και γνωστούς για να μάθουν τι τους έβαλα μέσα με το εμφόλιο μπας και προλάβουν να σώσουν την ζωή τους.
Ολα είναι δυνατά, εαν φυσικά ζητήσεις βοη-θεια από την Πηγή των Πάντων, αποδειχτείς την βλακεία που έκανες και ζητήσεις συγνώμη για την προσβολή προς την ΠΗΓΗ να κάνεις τις ενέσεις με τα οφέλη των θρόμβων…

korakas-news.gr

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις