Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

«Πονοκέφαλος» Α.Μπέος στο Μαξίμου: Οι δηλώσεις που «καίνε» τον Κ.Μητσοτάκη μετά τη μπουνιά κατά πλημμυροπαθή (βίντεο) - Από τη ΝΔ λένε ότι δεν τάχθηκε ποτέ στο πλευρό του Α.Μπέου, ωστόσο πριν δύο ημέρες ο πρωθυπουργός έλεγε άλλα

 


«Πονοκέφαλο» έχει δημιουργήσει στο Μαξίμου το θλιβερό περιστατικό με τον δήμαρχο Βόλου Αχιλλέα Μπέο να κτυπά πλημμυροπαθή πολίτη, ο οποίος εξοργισμένος για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, λόγω της κυβερνητικής ανεπάρκειας, τον έβρισε.

Άμεσα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης ζήτησε από τον Κυριάκο Μητσοτάκη να άρει τη στήριξή του και να ζητήσει αμέσως την αποχώρηση του Αχιλλέα Μπέου από την εκ νέου διεκδίκηση της δημαρχίας Βόλου.

Η Νέα Δημοκρατία απάντησε λέγοντας μεταξύ άλλων, ότι ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης συνεχίζει την παράδοση των ψεμάτων και σημείωσε ότι ποτέ δεν τάχθηκε στο πλευρό του κ. Μπέου ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.


Ωστόσο μόλις πριν δύο μέρες, την Πέμπτη, είχε γίνει σύσκεψη στο Βόλο με τη συμμετοχή του υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Κλιματικής Αλλαγής Βασίλη Κικίλια και του υφυπουργώ παρά τω πρωθυπουργό Γιάννη Μπρατάκου.

Εκεί, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του δήμου Βόλου, «μετά από πρόταση του ίδιου του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, το γενικό συντονισμό για την αποκατάσταση των ζημιών από τη δεύτερη αλλεπάλληλη θεομηνία, πλην των παρεμβάσεων σε χειμάρρους και ποτάμια που είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας, και την επαναφορά της πόλης στην κανονικότητα, αναλαμβάνει ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος, καθώς έχει πληρέστερη άποψη και γνώση της πόλης και των προβλημάτων της».

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, «με βάση την απόφαση αυτή και σε ό,τι αφορά τις εργασίες για τον καθαρισμό της πόλης και την αποκατάσταση των ζημιών όλες οι υπηρεσίες που μετέχουν στην δύσκολη αυτή επιχείρηση θα συντονίζονται αποκλειστικά και μόνο από τον κ. Μπέο».

Μάλιστα τοπικά ΜΜΕ απέδωσαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη τη φράση «δεν υπάρχει καταλληλότερος από εσένα», όταν συνομίλησε με τον Αχιλλέα Μπέο.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις