Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2023

Kλιματικές προειδοποιήσεις Tύπου Tσιγάρου για να μην τρώμε Kρέας!!! Άγριες καταστάσεις (video) - Το αναφέρει ο Guardian...


 Με βάση την παραληρηματική πεποίθηση ότι η κατανάλωση κρέατος σκοτώνει τον πλανήτη, οι διεθνιστές απαιτούν τώρα κλιματικές προειδοποιήσεις τύπου τσιγάρου στα προϊόντα κρέατος, για να εμποδίσουν τους ανθρώπους να τρώνε κρέας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον Guardian: «Οι κλιματικές προειδοποιήσεις τύπου τσιγάρου στα τρόφιμα θα μπορούσαν να μειώσουν την κατανάλωση κρέατος, σύμφωνα με μελέτη! Έρευνα του Πανεπιστημίου Durham διαπίστωσε ότι οι προειδοποιήσεις για περιβαλλοντικές επιπτώσεις ή επιπτώσεις στην υγεία μείωσαν την επιλογή γευμάτων που περιέχουν κρέας κατά 7-10%».

Όπως αναφέρουν στην Βρετανία:

«Υπάρχει μια μελέτη η οποία έχει ανακαλύψει ότι ”Αν στο κρέας βάλετε μια προειδοποίηση όπως στα τσιγάρα,” επομένως μια εικόνα συκωτιού σε αποσύνθεση ή του πνεύμονα που έχει υποστεί διάτρηση ή ό,τι τύχει να ‘ναι αυτό, ”όπως γίνεται με τα τσιγάρα, αυτό θα μπορούσε να βοηθήσει να μειωθεί η ποσότητα κρέατος που καταναλώνεται και να σώσουμε το περιβάλλον.

Γνωρίζουμε ότι τέτοιες ετικέτες πάνω στα τσιγάρα πραγματικά αποτρέπουν τους ανθρώπους απ’ το να καπνίσουν καθώς έχουν πρόσβαση στις πληροφορίες σχετικά με όλη την ζημιά που προκαλεί το κάπνισμα στην υγεία τους.

Έτσι, φαντάζει λογικό να προσθέσουμε παρόμοιες ετικέτες στο κρέας επειδή οι άνθρωποι δικαιούνται να έχουν αυτήν την πληροφόρηση και οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν πολύ ενημερωμένες επιλογές αν αγοράζουν κάτι που ενδεχομένως προκαλεί κινδύνους στην υγεία τους».

Περαιτέρω λόγια περισσεύουν!

photo freepik

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις