Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023

Tσίπρας: Παρών στην ομιλία Κασσελάκη ο πρώην πρωθυπουργός


 Παρόντος του Αλέξη Τσίπρα πραγματοποιήθηκε η ομιλία του Στέφανου Κασσελάκη στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, το απόγευμα της Πέμπτης.

Για πρώτη φορά από την ανεξαρτητοποίηση έντεκα βουλευτών (2+9) και συρρίκνωσή της σε 36 (από 47) μέλη συνήλθε το απόγευμα της Πέμπτης (30/11) η κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, υπό τον Στέφανο Κασσελάκη.

Μπροστά σε μισοάδεια έδρανα, απόρροια των διαδοχικών αποσχίσεων της Ομπρέλας και των 6+6, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κλήθηκε να υπερασπιστεί τον εαυτό του και τους συνεργάτες του, επιμένοντας πως «η αλήθεια είναι με το μέρος μας».

Μεταξύ των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ που παρακολούθησαν την ομιλία του κ. Κασσελάκη ήταν και ο Αλέξης Τσίπρας.

Ο πρώην πρωθυπουργός ήταν πρόσχαρος κατά την άφιξή του στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Κοινοβουλίου και χαιρετήθηκε με πολλούς από τους παρευρισκόμενους συντρόφους του, προτού πάρει τη θέση του στα πίσω έδρανα προκειμένου να παρακολουθήσει σιωπηλός τον διάδοχό του να μιλά από το βήμα. Δίπλα του καθόταν ο ευρωβουλευτής, Κώστας Αρβανίτης.

Ορισμένες από τις αντιδράσεις του κ. Τσίπρα στη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟ του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατεγράφησαν από τον φωτογραφικό φακό.

Μετά το τέλος της εισήγησης του Στέφανου Κασσελάκη, οι φωτορεπόρτερς αποχώρησαν προκειμένου να συνεχιστεί η διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις