Δευτέρα 29 Απριλίου 2024

Τα 3 ζώδια που βιώνουν μια βαθιά αλλαγή στις σχέσεις τους αυτή την εβδομάδα (29 Απριλίου – 5 Μαΐου)


 Η εβδομάδα από τις 29 Απριλίου έως τις 5 Μαΐου 2024 προσφέρει σε όλα τα ζώδια πολλές ευκαιρίες για να ανεβάσουν το επίπεδο στις ερωτικές σχέσεις τους.

Αν ο στόχος είναι εσείς και ο σύντροφός σας να έχετε μία κινηματογραφική ιστορία αγάπης τότε μπορεί και να τα καταφέρετε.

Δεν είμαστε μόνο στην εποχή του Ταύρου τώρα, αλλά έχουμε επίσης την Αφροδίτη στον Ταύρο μαζί με το τετράγωνο της Σελήνης με την Αφροδίτη που συμβαίνει αυτή την εβδομάδα. Αυτές οι διελεύσεις θα λειτουργήσουν ως βάση για να αναπτυχθεί η αγάπη.

Τρία ζώδια θα επηρεαστούν περισσότερο από τη θετική ερωτική ενέργεια που λαμβάνει χώρα αυτή την εβδομάδα. Με τον ανάδρομο Πλούτωνα στις 2 Μαΐου, θα δούμε πώς ο ρυθμός και ο συγχρονισμός πραγματικά φέρνουν αποτέλεσμα.

Ναι, είναι ανάδρομος, αλλά για έναν πλανήτη τόσο μακρινό όσο ο Πλούτωνας, η επίδρασή του μοιάζει με μια στοχαστική διαδικασία που περιστρέφεται γύρω από την ιδέα της αλλαγής. Είμαστε σε θέση να αξιοποιήσουμε τη μαζική επιρροή του Πλούτωνα μέσω της υπομονής, της συμπόνιας και της ιδέας να ακούμε τους συντρόφους μας όταν μιλούν.

Ταύρος

Η ενέργεια της Αφροδίτης είναι πάρα πολύ έντονη κατά την πρώτη εβδομάδα της εποχής του Ταύρου που δεν γίνεται να μην νιώσετε την αγάπη και τη δύναμη της θετικότητας. Δεν περιμένετε από κανέναν άλλον να κάνει το όνειρό σας πραγματικότητα. Είστε ένας επίμονος άνθρωπος και αν υπάρχει ένα όνειρο που αξίζει να το κυνηγήσετε, είστε εκεί, έτοιμοι, πρόθυμοι και ικανοί.

Θα πάρετε αυτή τη στάση και θα την εφαρμόσετε στην ερωτική σας ζωή αυτή την εβδομάδα και θα δείτε ότι αυτό που έχετε – αυτή η έντονη δύναμη της θετικής σκέψης – είναι στην πραγματικότητα αρκετά μεταδοτική, καθώς διαπερνά την ψυχή του ατόμου που αγαπάτε και το κάνει να «αγοράζει» πραγματικά ό,τι κι αν είναι αυτό που «πουλάτε».

Και αυτό που «πουλάτε» είναι η ιδέα ότι αν οι δυο σας μπορέσετε να είστε ανοιχτοί και ειλικρινείς σχετικά με τις αλλαγές που απαιτούνται στη σχέση σας, θα είστε ευτυχισμένοι για το υπόλοιπο της κοινής σας ζωής.

Αυτή η εβδομάδα σας δείχνει ότι όλα είναι δυνατά σε έναν κόσμο όπου οι άνθρωποι πιστεύουν. Με δεδομένο ότι οι μόνοι άνθρωποι με τους οποίους πρέπει να ασχοληθείτε αυτή την εβδομάδα είστε εσείς και ο σύντροφός σας, θα συνειδητοποιήσετε ότι αν δουλέψετε και οι δύο για έναν στόχο, τότε είναι πολύ εύκολο να πραγματοποιηθεί.

Μπορείτε να τα καταφέρετε. Αυτή η εβδομάδα φέρνει σας κινήσεις αγάπης και τρυφερές χειρονομίες.

Παρθένος

Έχετε συνειδητοποιήσει ότι οι άνθρωποι έχουν ελαττώματα αλλά νιώθετε τυχεροί που έχετε τον σύντροφό σας. Πάνε οι μέρες που το μόνο που ψάχνετε τα ελαττώματα που έχει το άτομο που αγαπάτε.

Ο σύντροφός σας, σας έχει αποδείξει, με την πάροδο του χρόνου, ότι δεν υπάρχει κανείς στον κόσμο τόσο καλός όσο εκείνος. Δεν χρειάζεται ούτε να κάνει πολλά πράγματα για να επιδεικνύεται. Το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να είναι εκεί για εσάς, και αυτό τα λέει όλα.

Μπορεί να μην είστε παράφορα ερωτευμένοι, αλλά αυτό δεν είναι το είδος της αγάπης που σας κάνει καλό. Αυτό που χρειάζεστε στη ζωή σας είναι κάποιος που δεν σας λέει ψέματα και σας συμπαραστέκεται στα δύσκολα. Θέλετε να είναι συνεργάτης σας στην ζωή και αυτό το πρόσωπο πραγματικά σας αγαπάει, όπως είστε.

Ο ανάδρομος Πλούτωνας σας βοηθά να επιβραδύνετε, καθώς συνήθως έχετε την τάση να θέλετε τα πράγματα να γίνονται αμέσως, και αυτό καλύπτει και ορισμένα πράγματα στην ερωτική σας σχέση.

Θα δεις ότι κατά τη διάρκεια της εβδομάδας από τις 29 Απριλίου έως τις 5 Μαΐου, είσαι σε θέση να καταλάβεις τι ακριβώς χρειάζεται για να συνεχίσεις την υπέροχη σχέση σου, αλλά πρέπει να προχωρήσεις βήμα προς βήμα. Αυτό είναι αρκετά εύκολο να γίνει αν μπεις στην ιδέα του ρυθμού και του συγχρονισμού.

Ζυγός

Η ισορροπία είναι το κλειδί όταν πρόκειται για την αγάπη και τη στοργή στη ζωή σας. Αυτό στην πραγματικότητα σημαίνει ότι μπορεί να είστε τόσο ερωτευμένοι με το σύντροφό σας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας 29 Απριλίου έως 5 Μαΐου που κυριολεκτικά θα πρέπει να σας ξεκολλήσουν από πάνω του.

Υπάρχει χρόνος και χώρος για τα πάντα. Αν και είναι πολύ συναρπαστικό το γεγονός ότι έχετε κάποιον στη ζωή σας που σας ελκύει τόσο πολύ, στην πραγματικότητα έχετε άλλα πράγματα που πρέπει να φροντίσετε, οπότε βγείτε έξω και κάντε τα δικά σας πράγματα, Ζυγοί!

Όλα αυτά είναι πραγματικά πολύ ωραία αλλά μπορεί να διαπιστώσετε ότι αυτή η σαρωτική αγάπη σας έχει εγκλωβίσει αυτή την εβδομάδα και το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να νιώθετε ρομαντικοί.

Το να είστε ερωτευμένοι σας κατακλύζει συναισθηματικά κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας. Ο ανάδρομος Πλούτωνας μπορεί να βοηθήσει τη ζωή σας, καθώς σας δείχνει ότι εδώ χρειάζεται ισορροπία.

Μακροπρόθεσμα, η κύρια ουσία της εβδομάδας είναι να είστε ερωτευμένοι και ταυτόχρονα να συμβιβαστείτε με το γεγονός ότι και άλλα τμήματα της ζωής σας χρειάζονται την προσοχή σας.

Όλα είναι καλά, Ζυγέ, και κανείς δεν θέλει να σου στερήσει την καλοπέραση. Απλώς να έχετε κατά νου τις ισορροπίες, ώστε να μην χάσετε προθεσμίες για κάποια σοβαρά πράγματα, όπως λογαριασμούς, ή έργα που σχετίζονται με τη δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις