Δευτέρα 8 Απριλίου 2024

Τα Yπερόπλα Σημάτων του «Ισραήλ» CiaΣιώνα Cern που δεν φαντάζεστε και η μοίρα των εχθρών του….


 Το πλήγμα των κορυφαίων αξιωματούχων της Περσίας από το «Ισραήλ» είναι πρωτ’ απ’ όλα έναν εμφανές περιπάιξιμο !

Η Περσία δεν πρέπει να προσέλθει σε πόλεμο. Να διασπείρει τη πρεσβεία της στην Συρία και οπού δή δυνατόν έτερη χώρα πέρα δώθε. Να επικοινωνεί με τα «αρχαία» τηλεγραφήματα μέσω λαβυρινθώδων επαναλήψεων και ψευδομηνυμάτων συνεχώς, ούτως ώστε ο εχθρός της να μην γνωρίζει πότε και τι και εάν δύναται να υπερφαλαγγίσει τον εναέριον χώρον της Συρίας με αντιαεροπορία η οποία να κτυπάει τα εχθρικά αεροσκάφη σε κάθε παραβίαση του εναέριου χώρου, με τη Συρία να λέγει δεν είμαι εγώ και τη Περσία να λέγει είμαι εγώ αφού πρωτίστως σιωπηλά εγκαταστήσει τέτοιον αντιαεροπορικό δίκτυο και σε κάθε απόρριψη να επικαλείται το γεγονός βομβαρδισμού της πρεσβείας της. Δύναται να το πράξει;

Προσωπικώς πιστεύω ότι η ισχύς της Περσίας είναι ως επί τω πλείστον ένας μύθος και ιδιαίτερα προς μακρυνές αποστάσεις. Διατηρώ την εντύπωση ότι φίλοι & εχθροί το γνωρίζουν και η ίδια καλύπτει τον τρόμο της όπισθεν του μύθου του ΔΗΘΕΝ !

Η Περσία πρέπει να φανεί ψύχραιμη όπως τη Ρωσσία όταν της σκότωσαν αξιωματούχο στην Κωνσταντινούπολη & η εκδίκηση της ήταν να φιλέψει με τρόπον έστω κάπως ευνοϊκό για την ίδιαν με την Τουρκία. Τούτον έπραξε και άλλες φορές και παλαιότερα στην Ιστορία μέχρι βαθμού να φανεί προδότρια, αλλά το θέμα τούτον χρίζει περαιτέρω λεπτομερούς αναλύσεως, αναλόγως εάν στην εξουσία ευρίσκοντο Ρώσσοι όπως στην Βασιλεία της ή ψευδόρωσσοι όπως στην περίπτωση του κομμουνισμού και ούτω καθ’ εξής. Συνεπώς, τα γρήγορα συμπεράσματα είναι για τους αφελείς και εμπαθείς αλλά και τα καθόλου συμπεράσματα αποτελούν βλακεία.

Ο Σιωνιστικός Νατοϊκός Παγκόσμιος Συνασπισμός προσπαθεί να ανοίξει τέτοια μέτωπα ούτως ώστε να αραιώσει με διάσπαση πέρα δώθε τα Ρωσσικά στρατέυματα επισκοπώντας σε σύγχυση, μιζέρια, γογγυσμός, αυτομωλισμό, ανατροπή, εκνευρισμό έως και παραίτηση και προδοσία από μέρος αξιωματικών και στρατιωτών σε όλα τα όπλα, από τα πιο νευραλγικά έως τα πιο πεζά. Ήδη υφίσταται δυσφορία στα ρωσσικά στρατεύματα ένεκα του Ουκρανικού πολέμου και τούτον είναι φυσικό επόμενο, αφού οι στρατιώτες λένε: «άλλοι τρώνε, πίνουν και γ@μούν και εμείς κερατωνώμαστε και μαλακιζόμαστε». Αυτή είναι η πικρή αλήθεια όταν βασανίζεσαι και κινδυνεύεις για το τίποτε και επειδή στην εποχή μας τα ύψιστα ιδεώδη είναι φάε, πιες, γ@μα, εκμεταλλεύτου και μην υπολογίζεις κανέναν. Δηλαδή τα ιδεώδη της pushτιάς γενικότερα….

Η Ρωσσία φοβάται ότι εάν επέμβη στην Μέση Ανατολή με αποδυναμωμένα τα σύνορα σε Ευρώπη και αλλού είναι ευάλωτη και η χρήση ισχυρότερων όπλων είναι αναγκαία αλλά και καταστροφική για ολόκληρους λαούς περιλαμβανομένης της ιδίας και της οικονομίας, αφού ραδιενέργεια και χυμικά δεν κάθονται μονότοπα….

Υπάρχει όμως & μία άλλη ανησυχία. Το θέμα δεν είναι εάν έχεις ατομικές βόμβες, αλλά εάν έχεις τη δύναμη να τις προσγειώσεις εκεί που θέλεις ως βόμβες ή πυραύλους.

Αφής στιγμής τιθασεύτηκε το Σήμα όλο και περισσότερο καταλαμβάνει την εξουσία σε πόλεμο, οικονομία & πληροφορία έως κατασκοπεία. Πώς θα σταματήσεις το φως, είπα και άλλοτε….

Ας υποθέσουμε ότι η Περσία διαθέτει πυρηνικά όπλα, το θέμα είναι πόσον αργές είναι οι καρότσες που τα κουβαλούν και τα μεταφέρουν !

Έναν άλλον που δεν υποψιαστήκατε, είναι η δυνατότητα αχρήστευσης των πυρηνικών όπλων μέσω Σημάτων και ταυτόχρονη εχθρική εκπυρσοκρότηση τους σε μικρότερη εμβέλεια, το πολύ ως μία ισχυρή βόμβα, αλλά όχι στο ωφέλιμο βρώμικο βεληνεκές της άκαμπτης και απρόσκοπτης εκδήλωσης της πυρηνικής διάσπασης του ατόμου και του ουδετερονίου !

Μήπως αυτά τα δύο τα παίζουν στα δάκτυλα τους οι Σιωνιστές και σούζουν το αππαρίν τους !

Είσαστε με την ιδέα ότι περσικός πύραυλος δύναται να εκτοξευτεί από το Ιράν και να φθάσει στο «Ισραήλ» χωρίς να αναχαιτιστεί και δη πυρηνικός;  

Ή μήπως είσατε ακόμη πιο αφελείς, για να μην κατανοείτε αυτό που χιλιοείπα. Ότι μία εκ των ασπίδων του «Ισραήλ» είναι οι ίδιοι οι συντηρούμενοι Άραβες και Χριστιανοί εντός χώρας και πέριξ. Μήπως μία πυρηνική βόμβα προσγειωμένη εντός «Ισραήλ» θα έκανε εξαίρεση δηλητηριάσεως των Λιβανέζων, Παλαιστήνιων, Σύριων, Κύπριων και άλλων; Η τεχνητή Ομηρεία προστασίας της που εφαρμόζει το «Ισραήλ» μέσω αλλόθρησκων, αλλοδαπών και Ιστορικών ναών εντός χώρας είναι ΥΠΕΡΔΕΔΟΜΕΝΗ !

Συνυπολογίζοντας το προηγούμενον δεδομένον και Σήματα που αχρηστεύουν πυρηνικές και άλλες βόμβες και πυραύλους και παντός είδους οχήματα και άλλα σήματα, κάνει το «Ισραήλ» και γενικότερα τη ΣιώΝατο αήττητη, δεδομένης και της εξάπλωσης της με όπλα, βάσεις, πράκτορες, πωλειτικούς και οικονομίας σε όλη τη υφήλιου μη εξαιρουμένης της Ρωσσίας. Αναλογιστείτε πόσοι Ρώσσοι, Έλληνες και Άραβες θέλουν να ζήσουν μίαν ζωή Αμερικάνικα και πόσοι Αμερικανοί θέλουν να ζήσουν μίαν ζωή Ρώσσικα, Ελληνικά και Αραβικά ! Μόνον & μόνον να το συνειδητοποιείσετε τούτον, αντιλαμβάνεστε σε τι βαθμόν η τεχνητή νοημοσύνη της αμέρικα σιώνα προπαγάνδα από την κακό καλό αναψυκτική εκστρατεία καθορίζει πώς να σκέπτεστε ως τεχνητές ανοημοσύνες & να βλασημείτε Ιερές Παραδόσεις Άκτιστου Θείου Κάλλους….

Εάν υποθέσουμε ότι Η ΠροΦυτεία πώς 100 εκατομμύρια Ανατολίτες & «Ανατολίτες» στρατιώτες θα διανύσουν χιλιάδες χιλιομέτρων διά να επιτεθούν εις το «Ισραήλ» είναι αληθής, τότε επαληθεύομαι σε όσα λέγω και είναι λογικό βάσει των όσων προείπα και μετεξηγώ….

Εάν μία ασπίδα χιλιομέτρων επικαλύψει εναέριους χώρους με Σήματα που ό,τι περάσει από μέσα κατά τη ώρα ενεργοποιήσεως της να αλλάσσει τα δεδομένα, εντολές ή και να εκκενώνει από εντολές οιονδήποτε αεροσκάφος και πύραυλο, τότε ακόμη και εάν ένας πύραυλος τρέχει με μεγαλύτερη ταχύτητα από το ραντάρ τους, η συνεχής πηκτή εξαπόλυση γραμμών Σημάτων σε συγκεκριμένες περιοχές κάνει τον πύραυλο άχρηστο, καθότι για να εντοπισθεί δεν χρειάζεται να εκτοξευτεί Σήμα από κάπου αλλά καραδοκεί ως Τείχος το Πολυσήματα που αναχαιτίζει πολυτρόπως τον πύραυλο, έστω & εάν δεν είχε εντοπισθεί από το ραντάρ !

Είναι δηλαδή σύγχρονος τρόπος παραφύλαξης, καραουλιού, ενέδρας κατά πυραύλων που δεν εντοπίζονται. Στην Πεζική Παραφύλαξη, δεν γνωρίζεις πότε έρχεται ο εχθρός, είσαι εκεί έτοιμος να τον αντιμετωπίσεις κατά μέτωπον ό,τι ώραν & αν αποφασίσει να εμφανιστεί & εάν τούτον αντικατασταθεί με συνεχή εξαπόλυση Σημάτων, τότε ότι ώραν φανεί ο πύραυλος θα προσκρούσει εις την Ενέδρα των Δυνατοτήτων Σημάτων, που μπορεί μεν να μην τρέχει όσον ο πύραυλος, αλλά στην ενέδρα ο λέων αρπάσσει το γρηγορότερον του μηρυκαστικόν !

Ως εκ τούτου, μία επίθεση κατά του «Ισραήλ» πρέπει να γίνει με χερσαίες δυνάμεις Πεζικού ή και Πολυπεζικού και Πολυμεταπεζικού σε Συνδυασμόν, όπως λέμε στην ΠροΦυτεία 100 εκατομμύρια αρματωλοί !

Δηλαδή, το γρηγορότερον αντιμετωπίζεται με τη διάρκη Ενέδρα απ’ εκεί που θα περάσει & επειδή δεν γνωρίζεις από πού θα περάσει, Ενεδρεύεις σε κάθε Σημείον του Ορίζοντα και όχι μόνον. Ήτοι στήθηκε Τείχος Ασφαλείας σε κάθε εκατοστόμετρον !

Οι Αμερικάνοι τούτον το παρουσίασαν χιλιάδες φορές σε έργα κινηματογραφικών ταινειών. Το τέρας είχε τη ισχυρότερη πυγμή να ρίψει τοίχον αλλά η ταχύτητα του αντιπάλου ήταν τόσης εμβέλειας που εξουδετέρωνε το πλεονέκτημα του τέρατος μέσω της αργής κινήσεως του. Αντιστρόφως, όταν η ταχύτητα του αντιπάλου είναι ατιθάσευτη, στήνεις έναν τέρας από λαβές, ενέδρες & Σηματοδοτικές Πυγμές από έκαστον εκατοστόμετρον. Αστροφυσικώς το λέγω: «εάν εσύ έχεις το φως στήνω έναν τείχος σε όλη τη έκταση του Ορίζοντα Μαύρης Τρύπας και τελειώνω με την απειλή της ταχύτητας σου, αφού το Τείχος μου απορροφάει τη ταχύτητα σου»……

Συλλογιστείτε & το εξής. Ας υποθέσουμε ότι ένας πυρηνικός πύραυλος τρέχει 1000 φορές τη ταχύτητα του Ήχου και δεν έχει άλλο πέρασμα από το να διαπεράσει από τον ποταμό που ενεδρεύουν οι Κροκόδειλοι Σημάτων, δηλαδή περιοχές Συνεχής Επανατροφοδότησης Καινούργιων Αλλοπρόσαλλων Σημάτων. Περνάει διά μέσω ο πύραυλος και του αλλάζουν τα Φώτα! Σβύνονται, συγχύζονται και καίγονται υφιστάμενες εντολές και ταυτοχρόνως ανατροφοδοτείται με καινούργιες εντολές εξ’ εχθρού. Ώστε ο εχθρός να ελέγξει τη τεχνητή ανοημοσύνη του πυραύλου προς το συμφέρον του και είτε να εξουδετερώσει τον πύραυλο είτε να του δώκει εντολή προς νέα κατεύθυνση !

Σε έναν τέτοιον πόλεμο αχρηστεύονται & τα πυρηνικά αφού αποτελούν επίδοξα αυτοπροδοτικά όπλα. Όλα τούτα έχουν σχέση με τους υπερεπιταχυντές της Κέρνης, Ιαπωνίας, «Ισραήλ» ΗΠΑ & αλλού & με τις Φωτο+Δεσμο+Μηχανικές Πολυδιαδικτυακές Εγκαταστάσεις. Προσέξετε, το Κλειδί Πολυδιαδικτυακές !

Όταν ειπείς ως φωνή «σημα» έχει τρεις έννοιες τουλάχιστον. Το σήμα. Σιμά ήτοι κοντά και σημίτης ήτοι πλατομύτης, οι μάγοι φημίζονται για την όσφρηση τους και τούτον αληθεύει κυριολεκτικώς αν και νομίζετε ότι αποτελεί σχήμα λόγου, αλλά δεν θα το αναπτύξω σε τούτο το άρθρον περαιτέρω…..

Θυμίζω ότι ο υπερσατανιστής Αλβέρτος Πάϊκ γράφει στις επιστολές του από τον Εμφύλιον Αμερικάνικον Πόλεμον ότι θα φέρουν εις σύγκρουση τους άθεους με το «Ισραήλ» και πάσα θρησκεία, ώστε να επέλθει η νέα τάξη σατανά.

Ώστε τόσον οι άθεοι όσον και οι υφιστάμενες θρησκείες να φαίνονται μετά [& meta] του παγκόσμιου αιματοκυλίσματος Πταίκτες για να εμεπδώσουν τη ψευδοειρηνική παραπλανητική θρησκεία του Αντίχριστου.

Παναγιώτης Δίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις