Παρασκευή 10 Μαΐου 2024

H διοίκηση του ΣΚΑΪ αρνείται να σχολιάσει το σκάνδαλο γύρω από την εκπομπή της "Πρωινό μας"


 Κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης της εκπομπής "Πρωινό μας", ξέσπασε σοβαρό σκάνδαλο μεταξύ του οικοδεσπότη Φαίη Σκορδά και του καλεσμένου Ράνια Θρασκιά. Κατά τη διάρκεια της έντονης συζήτησης, η Φαίη Σκορδά αμφισβήτησε την ειλικρίνεια των λόγων της Ράνια Θρασκιά, αποκαλώντας την ψεύτρα μπροστά στα μάτια χιλιάδων ζωντανών τηλεθεατών. Με αφορμή το περιστατικό, η διοίκηση του τηλεοπτικού καναλιού αποφάσισε να αφαιρέσει τη συνέντευξη από τον αέρα, αρνούμενη να σχολιάσει την κατάσταση και τη συμπεριφορά της παρουσιάστριας Φαίη Σκορδά.

Παρ' όλες τις δυσκολίες, η σύνταξή μας αποφάσισε να δημοσιεύσει αυτή τη συνέντευξη:

Φαίη Σκορδά: "Δεν θα πιστέψω ποτέ ότι ζείτε με έναν μισθό! Πριν από ένα χρόνο οδηγούσες ένα παλιό αυτοκίνητο και ζούσες σε ένα μικρό διαμέρισμα. Πώς καταφέρατε να τα αλλάξετε όλα αυτά;"

Ράνια Θρασκιά: "Μόλις πριν από ένα χρόνο; Και για μένα ήταν σαν μια προηγούμενη ζωή! Τώρα ζω σε ένα εξοχικό σπίτι, πριν από ένα μήνα αγόρασα ένα διαμέρισμα για να το νοικιάσω, και ξεφορτώθηκα το παλιό μου αυτοκίνητο εδώ και πολύ καιρό - τώρα οδηγώ ένα καινούργιο Land Rover. Αλλά εργάζομαι πολύ, οπότε μην με κατηγορείτε ότι είμαι τεμπέλης. Καταλαβαίνω την έκπληξή σας, αλλά σας συμβουλεύω να αρχίσετε να ζείτε διαφορετικά".

Φαίη Σκορδά: "Είναι εύκολο για σένα να δίνεις συμβουλές! Κι εγώ πρέπει να υποφέρω κάθε μέρα στη δουλειά για να θρέψω την οικογένειά μου. Και ξέρετε κάτι; Έτσι κι αλλιώς μου λείπουν πάντα τα χρήματα".

Ράνια Θρασκιά: "Ποιο είναι το πρόβλημα με το να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά; Απλά δεχτείτε την ιδέα ότι η εργασία δεν είναι ο μόνος τρόπος για να βγάλετε χρήματα. Όταν κάποιος μου λέει ότι είμαι απλώς τυχερός - γελάω στα μούτρα του γιατί σήμερα υπάρχουν τα πάντα στο Διαδίκτυο που κάνουν εύκολο το να γίνεις πλούσιος χωρίς να σηκωθείς από τον καναπέ".

Φαίη Σκορδά: "Δηλαδή λες ότι όλοι μπορούν να βγάλουν λεφτά όπως εσύ; Δεν πιστεύω αυτά που λες..."

Μετά από αυτή τη φράση, η Ράνια Θρασκιά έγινε έξαλλη. Άρχισε να διαφωνεί με τον Φαίη Σκορδά, ενώ έδειχνε κάτι στο τηλέφωνο.

Ράνια Θρασκιά: "Δεν με πιστεύεις; Δώστε μου 250 ευρώ και θα βγάλω ένα εκατομμύριο με αυτά σε 3-4 μήνες! Όλα εξαρτώνται από εσάς - αν το θέλετε ή όχι".

Φαίη Σκορδά:"Όλοι οι τηλεθεατές είδαν ότι μου έδειξες την ιστοσελίδα όπου βγάζεις χρήματα, η κάμερα κατέγραψε τον σύνδεσμο! Γιατί το κάνατε αυτό σε ζωντανή μετάδοση; Θα μπορούσε να βλάψει την οικονομία του κράτους!"

Ράνια Θρασκιά: "Θέλω να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ και να ανοίξω τα μάτια των ανθρώπων στην αλήθεια. Γιατί να ενοχληθεί κάποιος από το επιπλέον εισόδημα;"

Φαίη Σκορδά:"Σκεφτείτε το - αν όλοι αρχίσουν να γίνονται πλούσιοι, ποιος θα εργάζεται στα νοσοκομεία, τα σχολεία και τα εργοστάσια; Τι θα λέγατε γι' αυτό;"

Ράνια Θρασκιά: "Δουλεύοντας σκληρά όλη τους τη ζωή ή περνώντας μια ώρα την ημέρα καθισμένοι στο κρεβάτι. Αν δεν πιστεύετε αυτά που λέω, δείτε τα μόνοι σας. Δώστε μου το τηλέφωνό σας και θα σας εγγράψω στο Immediate Vault στην πλατφόρμα. Αφήστε τους θεατές που παρακολουθούν ζωντανά να καταλάβουν ότι αυτή η μέθοδος λειτουργεί πραγματικά και το παθητικό εισόδημα είναι διαθέσιμο σε όλους".

Η Φαίη Σκορδά παρέδωσε το smartphone της, οπότε η Ράνια Θρασκιά καταχώρησε λογαριασμό για τη Φαίη Σκορδά στην πλατφόρμα σε αυτόν τον σύνδεσμο. Πέντε λεπτά αργότερα, η Ράνια Θρασκιά παρέδωσε το τηλέφωνο πίσω στη Φαίη Σκορδά.

Ράνια Θρασκιά: "Μόλις σε καταχώρησα στο Immediate Vault πλατφόρμα και έκανα μια ελάχιστη κατάθεση - είναι μόνο 250 ευρώ. Ας ελέγξουμε σε μισή ώρα πόσα χρήματα μπορέσατε να κερδίσετε παθητικά σε αυτή την πλατφόρμα".

Φαίη Σκορδά: "Εντάξει, ας το ελέγξουμε. Αλλά πόσα μπορείτε πραγματικά να κερδίσετε από αυτό; Και τι γίνεται με τους ανθρώπους για τους οποίους τα 250 ευρώ είναι ένα μεγάλο ποσό; Ή μήπως πιστεύετε ότι όλοι έχουν αυτά τα χρήματα;"

Ράνια Θρασκιά: "Όταν έμαθα για Immediate Vault, δεν είχα κι εγώ καθόλου επιπλέον χρήματα, επειδή περνούσαμε μια πανδημία και δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου μισθοί. Έπρεπε να χρησιμοποιήσω την παλιά μου πιστωτική κάρτα και από εκεί ξεκίνησαν όλα".

Η επόμενη μισή ώρα της συνέντευξης αφιερώθηκε στη συζήτηση και την ανάμνηση της εργασίας στην τηλεόραση κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Μετά από μια μακρά συζήτηση, η Ράνια Θρασκιά επέστρεψε στο θέμα του παθητικού εισοδήματος.

Ράνια Θρασκιά: "Ας ελέγξουμε τον λογαριασμό σας! Πόσα κατάφερες να κερδίσεις σε αυτά τα 30 λεπτά που κουβεντιάζαμε;"

Η Φαίη Σκορδά άνοιξε λογαριασμό στο Immediate Vault πλατφόρμα και έμεινε έκπληκτος. Σε μόλις 30 λεπτά το πρόγραμμα πραγματοποίησε 3 συναλλαγές: η μία από αυτές απέφερε ένα μικρό εισόδημα, αλλά οι άλλες δύο έφεραν καλά κέρδη. Το υπόλοιπο αυξήθηκε από 250 ευρώ σε 348 ευρώ.

Φαίη Σκορδά: "€98 καθαρό κέρδος! Αυτό είναι απίστευτο!"

Ράνια Θρασκιά: "Φανταστείτε τώρα πόσα χρήματα θα υπάρχουν στον ισολογισμό σε ένα μήνα. Μέσα σε ένα μόνο μήνα, αυτά τα 250 ευρώ μπορεί να μετατραπούν σε 10.000 ή και 12.000 ευρώ! Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εγγραφείτε μέσω αυτού του συνδέσμου, να περιμένετε μια κλήση από τον διαχειριστή της πλατφόρμας Immediate Vault για την ενεργοποίηση του λογαριασμού σας και να καταθέσετε 250 €".

Φαίη Σκορδά: "Αυτό ακούγεται ενδιαφέρον! Αλλά δεν είμαι ακόμα σίγουρος ότι αυτές οι πληροφορίες πρέπει να είναι διαθέσιμες σε όλους...".

Ράνια Θρασκιά: "Αυτή είναι απλά η γνώμη σου, κράτα την για τον εαυτό σου. Δεν αισθάνομαι άσχημα που μοιράζομαι αυτές τις πληροφορίες αν μπορούν να βοηθήσουν άλλους ανθρώπους".

Αν έχετε την τύχη να διαβάσετε αυτό το άρθρο, σας ενημερώνουμε ότι μπορεί σύντομα να διαγραφεί, όπως συνέβη με αυτή την εκπομπή. Γι' αυτό, αποθηκεύστε το συντομότερο δυνατό τον επίσημο σύνδεσμο Immediate Vault, τον οποίο παρείχε η ίδια η Ράνια Θρασκιά για τη συντακτική μας ομάδα.

Ένας από τους συντάκτες των ειδήσεών μας αποφάσισε να δοκιμάσει αυτή την πλατφόρμα και έγραψε μια λεπτομερή αναφορά που περιγράφει την εμπειρία του.

Ανδρεάς Ιορδανίδου - Συντάκτης ειδήσεων

Ημέρα 1:

"Η πρώτη μου εντύπωση ήταν ότι δεν θα ήταν τόσο απλό. Παρόλα αυτά, ήθελα πραγματικά να το ελέγξω. Έπρεπε να χρησιμοποιήσω την πιστωτική μου κάρτα, επειδή δεν είχα αρκετά χρήματα για να κάνω την ελάχιστη κατάθεση κατά τη στιγμή της έρευνας. Επένδυσα με επιτυχία 250 ευρώ και περίμενα να δω τι θα συμβεί.

Όταν δεν συνέβη τίποτα, σκέφτηκα ότι με εξαπάτησαν. Ωστόσο, ο αλγόριθμος άρχισε να λειτουργεί μετά από λίγα λεπτά. Ήμουν πανευτυχής, αλλά στη συνέχεια είδα τα στατιστικά στοιχεία - η πρώτη μου συναλλαγή ήταν ζημιογόνος κατά 22 ευρώ!
Στα πρώτα λεπτά εργασίας με αυτή την πλατφόρμα , υπήρξαν κάποιες απώλειες. Αλλά η επόμενη συμφωνία, καθώς και 4 μετά από αυτήν, με βοήθησαν να κερδίσω περισσότερα χρήματα. Μέσα σε λίγα λεπτά, το υπόλοιπό μου αυξήθηκε από 250€ σε 410€!".

Ημέρα 2:

"Το πρώτο πράγμα που έκανα το πρωί ήταν να ελέγξω το υπόλοιπό μου, το οποίο έδειχνε 840 ευρώ! Μέσα σε μία μόνο ημέρα, το υπόλοιπό μου διπλασιάστηκε. Παρά το γεγονός ότι ήθελα να αποσύρω το κέρδος μου, αποφάσισα να περιμένω μια εβδομάδα".

Ημέρα 7:

"Δεν έχω ελέγξει το υπόλοιπό μου στην πλατφόρμαImmediate Vault όλη την εβδομάδα. Ήταν κάπως δύσκολο γιατί φοβόμουν ότι τα χρήματά μου δεν υπήρχαν πλέον.

Μόλις επέστρεψα στο γραφείο μου, είδα ότι σχεδόν το 85% όλων των συμφωνιών ήταν κερδοφόρες. Υπήρχε άλλο ένα 15% που δεν απέδωσε. Παρόλα αυτά, η δουλειά απέδωσε. Τώρα έχω 5420 ευρώ στο λογαριασμό μου! Έκανα ανάληψη 4.000 ευρώ για να αγοράσω ένα δώρο για τη γυναίκα μου. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα, μέσα σε μια ώρα, και τα υπόλοιπα χρήματα συνέχισαν να μου φέρνουν εισόδημα".

Έχω επισυνάψει το τραπεζικό εκκαθαριστικό σημείωμα:

1621A101

Ανδρεάς ΙορδανίδουΛεωνίδου 63-65,Αθήνα 104 35, Ελλάδα
Εθνικός κωδικός
ταξινόμησης
93-14-13
Όνομα λογαριασμού
Ανδρεάς Ιορδανίδου
Τηλέφωνο
+916742548050
Αριθμός λογαριασμού
17845-21

IBAN: GR67 ABKI 9313 1418 4910 81
Ημερομηνία08.05.2024
ΣυναλλαγήImmediate Vault Platform
Χρέωση4000
Πίστωση-
Υπόλοιπο7129
Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την τράπεζά μας!

Επίσημη δήλωση της EUROBANK

"Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από Immediate Vault! Αν δεν είχα αποσύρει τα κέρδη μου, τα 250 ευρώ θα είχαν μετατραπεί σε ένα εκατομμύριο μέσα σε 11 εβδομάδες".

    Σύντομες οδηγίες για το πώς να αρχίσετε να κερδίζετε στο Immediate Vault

  • 1. Χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο που παρέχεται από το Ράνια Θρασκιά.
  • 2. Συμπληρώστε το υπόλοιπό σας. Η ελάχιστη κατάθεση για να ξεκινήσετε το πρόγραμμα είναι €250.
  • 3. Σε λίγα λεπτά, το πρόγραμμα θα ξεκινήσει τις συναλλαγές.
  • 4. Η ανάληψη των χρημάτων μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή. Πιστώνονται στο λογαριασμό εντός 2-3 ωρών (ανάλογα με την τράπεζα).
  • 5. Μέχρι 11.05.2024, η εγγραφή λογαριασμών θα είναι δωρεάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις