Κυριακή 16 Ιουνίου 2024

Το ξέσπασμα γυναίκας για τον σύζυγό της – «Εδώ και 2 χρόνια δεν θέλει να κάνουμε σεξ και η δικαιολογία του με πλήγωσε ακόμη περισσότερο»


 Πληγωμένη αισθάνεται μία γυναίκα, όταν ο άνδρας της είπε ότι δεν θέλει να κάνει πλέον σεξ μαζί της, χρησιμοποιώντας μια δικαιολογία που έκανε την κατάσταση ακόμη χειρότερη.

Η σεξουαλικά ισορροπημένη ζωή για μια παντρεμένη γυναίκα με παιδιά δεν είναι πάντα εύκολη. Όπως είναι γνωστό, η ερωτική ζωή πολλών ζευγαριών παίρνει την «κατιούσα», όταν αρχίζουν και αυξάνονται τα προβλήματα της καθημερινότητας. Η διατήρηση μια υγιούς σεξουαλικής ζωής με τον σύντροφό σου δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, ενώ είναι φυσιολογικό να παρατηρείται περιστασιακά κάποια ύφεση στην ερωτική ζωή των ζευγαριών.

“Έχουμε πάνω από δύο χρόνια να κάνουμε σεξ”

Η γυναίκα της ιστορίας βλέπει την ερωτική της ζωή να μαραζώνει τελείως, αφού έχει πάνω από δύο χρόνια να κάνει σεξ με τον άνδρα της.  Ο λόγος γι’ αυτό, την πληγώνει ακόμη περισσότερο.

Σε μία ανάρτησή της σε ένα blog για μαμάδες, η γυναίκα έγραψε πως, όταν ρώτησε τον άνδρα της τον λόγο για τον οποίον πλέον δεν κάνουν σεξ, εκείνος της απάντησε στεγνά: «δεν με ελκύεις πλέον».

“Τώρα πλέον μου λέει ότι δεν του αρέσω”

«Πάντα μου έλεγε ότι το πρόβλημα είναι δικό του, ότι με βρίσκει ελκυστική και ότι δεν είναι δικό μου θέμα. Σταματήσαμε να αγκαλιαζόμαστε στον καναπέ και το κρεβάτι, ενώ πλέον τον αισθάνομαι απόμακρο. Έχω πληγωθεί και νιώθω ότι μου έχει πει ψέματα».

Οι αναγνώστες της ανάρτησης έσπευσαν να προσφέρουν συμβουλές και συμπαράσταση. Πολλοί την έκαναν να αναρωτηθεί αν θέλει να σώσει τη σχέση της και της πρότειναν να βασιστεί σε φίλους και οικογένεια, όποια και αν είναι η απόφασή της».

Κάποιος άλλος την συμβούλευσε: «Φρόντισε να αισθάνεσαι σέξι εσύ πρώτα και αν δεν αποκριθεί, τότε άρχισε να σκέφτεσαι και άλλες επιλογές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις