Δευτέρα 1 Ιουλίου 2024

Ατύχημα για την Ελένη Μενεγάκη: H αποκάλυψη της παρουσιάστριας


 Με μπαταρισμένο το αριστερό πόδι της εμφανίστηκε η Ελένη Μενεγάκη στη σημερινή (1/7) της εκπομπή. Όπως αποκάλυψε η παρουσιάστρια, το μεσημέρι της Παρασκευής (28/6) έπεσε και γλίστρησε.

Συγκεκριμένα, η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπή της ανέφερε: «Υπάρχουν φορές που αυτοθαυμαζόμαστε, που λέμε: “Τι καλά που τα έχω κάνει”… Και νταν πάρε ένα πόδι! Μωρέ αν είμαστε όρθιοι όλα τα άλλα περνάνε. Έφαγα ένα γλυστριματάκι την Παρασκευή, γι’ αυτό δεν με είδατε στην έναρξη! Γιατί μέχρι να βγάλω το ένα πόδι, να βάλω το άλλο πόδι, ξεκίνησε η εκπομπή, δεν λέτε καλά καλά που δεν τέλειωσε κιόλας. Όλα εντάξει, τέλεια! Λίγο φυσιοθεραπείες, λίγο το φλατάκι μου, λίγο διάθεση να έχουμε… Καλά που γελάω μόνη μου και με τα χάλια μου και με το μπαταρισμένο πόδι, όλα καλά όμως, όρθια η Ελενίτσα!».

Ακόμα, η παρουσιάστρια είπε: «Με ρωτούσε ο γιατρός αν πονάω και του έλεγα: “Όχι!”. Αυτό έλεγα και εγώ από μέσα μου, κοίτα να δεις που έχω γίνει και λοκατζής, δεν πονάω, αλλά το πόδι τόσο! Όλο το Σαββατοκύριακο ήμουν με το ένα πόδι όρθιο, το άλλο εντάξει. Εγώ στη ζωή μου δεν έχω χρειαστεί γιατρό, μόνο τον γυναικολόγο μου. Από τότε που γνωρίστηκα με τον ορθοπεδικό, όλο κάτι συμβαίνει, τι να πω. Η σχέση μας έχει έρθει πολύ κοντά με τον γιατρό!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις