Παρασκευή 20 Μαρτίου 2026

Παντρεμένη καθηγήτρια στις ΗΠΑ είχε συνευρέσεις με 16χρονο μαθητή: Από σχολικές αίθουσες μέχρι και σε θάμνους


 Συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα, μια 29χρονη παντρεμένη καθηγήτρια εν ονόματι Μαντλίν Γκρέγκορι, η οποία είχε σεξουαλικές συνευρέσεις με 16χρονο μαθητή της, ακόμη και απέναντι από το Sprague High School στην πολιτεία της Ουάσινγκτον των ΗΠΑ, όπου δίδασκε.

Μάλιστα, η 29χρονη περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι έκανε σεξ με τον ανήλικο τόσο σε ντουλάπα σχολικής αίθουσας όσο και μέσα σε θάμνους κοντά στα γήπεδα τένις του σχολείου.

Την αστυνομία ενημέρωσε η μητέρα του αγοριού μία ημέρα μετά την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αφού βρήκε μηνύματα στο κινητό του γιου της — συμπεριλαμβανομένου, όπως φέρεται, ενός στο οποίο η 29χρονη έγραφε «δεν θέλω να σε χάσω», όταν ο 16χρονος προσπάθησε να τερματίσει τη σχέση.

Η ανάρμοστη σχέση καθηγήτριας και μαθητή καταγράφηκε και από κάμερες ασφαλείας καθώς στα βίντεο φαίνεται ότι η Γκρέγκορι έμενε συχνά μόνη με το αγόρι μετά το σχολείο, παρόλο που εκείνος είχε καλούς βαθμούς.

Ο 16χρονος ήταν μαθητής της 29χρονης για δύο χρόνια και είχε γίνει ακόμη και βοηθός της αλλά, όπως είπε η μητέρα του, άρχισε να περνά περισσότερο χρόνο με την καθηγήτριά του από τον Σεπτέμβριο.

Η ίδια υποστήριξε ότι οι δύο τους περνούσαν χρόνο μαζί μετά το σχολείο — ακόμη και τα Σαββατοκύριακα – με τις υποψίες της να φουντώνουν όταν αντιλήφθηκε ότι ο ανήλικος έστελνε συνεχώς μηνύματα μέχρι αργά τη νύχτα.

Από τα μηνύματα προέκυψε ότι η δασκάλα εκμυστηρευόταν στον ανήλικο προσωπικά προβλήματα στον γάμο της, αναφέροντας πιθανό διαζύγιο.

«Ξέρω ότι μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά δεν θέλω να σε χάσω» έγραφε η 29χρονη σε ένα από τα μηνύματα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία η καθηγήτρια είχε «διατάξει» τον ανήλικο να μην βγει ραντεβού με καμία άλλη από το σχολείο ή την πόλη που έμεναν με τον 16χρονο να ισχυρίζεται ότι είχε προσπαθήσει να βάλει τέλος στη σχέση τους, αλλά η 29χρονη είχε απειλήσει ότι θα βάλει τέλος στη ζωή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις