Υλικά
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1πακέτο Λιγκουϊνι
1 κιλό κιμάς
1 φλιτζάνι κόκκινο ξηρό κρασί
3/4 φλιτζανιού πλήρες γάλα
1 κουτί ντοματάκια ολόκληρα κονσέρβα κομμένα σε κύβους
1/8 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
αλάτι και μαύρο πιπέρι
2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
1/2 φλιτζάνι φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι. Προσθέτουμε τον κιμά και ανακατεύουμε για 5 έως 7 λεπτά. Σβήνουμε με το κρασί και μαγειρεύουμε μέχρι το υγρό να εξατμιστεί για περίπου 4 έως 6 λεπτά.
Προσθέουμε το γάλα, τις ντομάτες, το μοσχοκάρυδο, 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και ½ κουταλάκι πιπέρι και αφήνουμε να πάρει βράση.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε μέχρι η σάλτσα αρχίσει να πήζει, για περίπου 15 έως 20 λεπτά. Προσθέτουμε το μαϊντανό.
Εν τω μεταξύ, βράζουμε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Στραγγίζουμε, τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε με τη σάλτσα. Σερβίρουμε με την παρμεζάνα.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Ο Αρχιμανδρίτης Σεβαστιανός τα “έψαλλε” στον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη για την ψήφιση του γάμου ατόμων της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.
-
H Kami Girl στο facebook: EΛΑ ΝΑ KANOYME ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ....
-
Σε μια συγκλονιστική ανάρτηση προχώρησε μια γυναίκα που έχει χάσει τον άνδρα της από οξεία μυελογενή λευχαιμία στο Αττικό νοσοκομείο,
-
Κασσινα Βασιλικη Eίναι η γνώμη μου ΛΕΕΙ Ο ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΤΗΣ :
-
Συνεχίζονται τα προειδοποιητικά βίντεο για την Συνθήκη της Πανδημίας, η οποία επιδιώκεται να ψηφιστεί τον Μάιο και κατά πολλούς θα επιφέρε...
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου