Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Λαχταριστή τάρτα με μοτσαρέλα και τοματίνια

Οι τάρτες είναι μία γευστική απόλαυση στην οποία κανείς δε μπορεί να αντισταθεί. Η παρακάτω συνταγή είναι εύκολη, γευστική και καλοκαιρινή. Δοκιμάστε τη άφοβα.

Υλικά
Λίγο αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Έτοιμη ζύμη τάρτας (1/2 φύλλο)
1 κούπας τοματίνια
1 κούπα τριμμένη μοτσαρέλα
1 κουταλιά ελαιόλαδο
αλατοπίπερο


1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
2. Σε μία επιφάνεια ρίξτε λίγο αλεύρι και απλώστε τη ζύμη ώστε να πάρει σχήμα ορθογωνίου.
3. Βάλτε τη ζύμης στο ψυγείο για μισή ώρα.
4. Βγάλτε το ταψί από το ψυγείο και τρυπήστε τη τάρτα με ένα πιρούνι.
5. Ρίξτε τα τοματίνια από τα κόψετε στη μέση και τη μοτσαρέλα.
6. Ρίξτε το ελαιόλαδο και το αλατοπίπερο από πάνω.
7. Ψήστε στο φούρνο για 20 με 25 λεπτά.

 
Εκτέλεση

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις