Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ο μαλάκας και οι "μαλάκες"





Ο Θεόδωρος Πάγκαλος έχει την δική του ιστορία στα πολιτικά δρώμενα της χώρας και οι απόψεις του έχουν...μεγάλο βάρος και καθοδηγούν τις πολιτικές εξελίξεις.

 Είναι ίσως το αντιπροσωπευτικότερο παράδειγμα της ποιότητας και του ήθους των ανθρώπων που μας κυβέρνησαν και που συνεχίζουν να μας κυβερνούν μέχρι σήμερα.

 Πάντα εριστικός, προκλητικός και υπερόπτης.
 
 
 
 
 
 
 
 
Δεν ξέρουμε αν οι συγκεκριμένες μορφές επιθετικότητας, οφείλονται σε κάποια ψυχολογική εκτροπή ή απλά προέρχονται από την βεβαιότητα του, πως κανείς δεν πρόκειται να τον αγγίξει ότι και να πει. 

Όπως και να χουν τα πράγματα ο...κύριος που πρόσφατα προανήγγειλετην κυκλοφορία βιβλίου με τίτλο «Όλοι μαζί τα φάγαμε» και υπότιτλο, όπως είπε «ποιοι, πώς, που και πότε», με την τελευταία δήλωσή του ξεπέρασε κάθε όριο.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης μιλώντας στο γαλλικό κανάλι France 5 και στην εκπομπή Lemonde en marche, ("Ο κόσμος εν κινήσει"), όπου είχε αφιέρωμα για την Ελλάδα και την κατάσταση της χώρας μετά τα μέτρα λιτότητας, ενώπιον μερικών εκατομμυρίων τηλεθεατών είπε μεταξύ άλλων πως, οι... «Αγανακτισμένοι» που κατέβαιναν στις πλατείες όλης της χώρας, ήταν ένα «μείγμα από κομμουνιστές, φασίστες και…μαλακές»,«sont des communistes-είναι κομμουνιστές, sont des fascistes-είναι φασίστες, et est sont des con-είναι μαλάκες!!!». 

Και όλα αυτά μια μέρα πριν την Πανελλαδική Απεργία της 1ης Δεκέμβρη, όπου εκατοντάδες χιλιάδες "Μαλάκες" θα ξαναγεμίσουν δρόμους και πλατείες για να διεκδικήσουν μια ζωή με αξιοπρέπεια, ενάντια στις πολιτικές του μαύρου μπλοκ εξουσίας-ΔΝΤ-ΕΕ.

wwwaristofanis.blogspot.com

Eυχαριστούμε για την επίσκεψή σου στον ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ.
Μας βοηθάς αν κάνεις ένα κλικ  στις διαφημίσεις της σελίδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις