Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Κρίση και στα... “ροζ” κυκλώματα


Οι σωματέμποροι μιλούν για μείωση της πελατείας τους ως 80%. Μειώθηκε η...πελατεία στα γραφεία με ερωτικά ραντεβού.

Η οικονομική κρίση κτύπησε και τα... «ροζ» κυκλώματα! Οι περικοπές σε μισθούς και τα μεγάλα ποσοστά ανεργίας μείωσαν την πελατεία στα γραφεία με ερωτικά ραντεβού και τα έσοδα των σωματεμπόρων κατά τουλάχιστον 80% .


Αυτό το συμπέρασμα προκύπτει από το περιεχόμενο της δικογραφίας για τη δράση του νέου κυκλώματος σωματεμπόρων που εξαρθρώθηκε πριν από μερικές μέρες από την Ασφάλεια Αττικής αλλά και από αναφορές αρμόδιων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Στα δικαστικά έγγραφα καταγράφονται μαρτυρίες μελών του κυκλώματος που... διεκτραγωδούν την κακή οικονομική κατάσταση των γραφείων «ερωτικών συνευρέσεων», τις μειωμένες εισπράξεις τους και τον κύκλο των «χαμένων πελατών».

Σύμφωνα με το “Βήμα” και όπως φαίνεται από τα στοιχεία των διωκτικών και δικαστικών αρχών μέχρι πριν από δύο χρόνια στην Αττική λειτουργούσαν περίπου 15 μεγάλα γραφεία ερωτικών ραντεβού που το κάθε ένα από αυτά είχε έναν κύκλο δεκάδων χιλιάδων πελατών και έκλεινε καθημερινά περίπου 120 έως 150 ραντεβού. Ο μέσος όρος εσόδων, κάθε ημέρα, από τη σεξουαλική εκμετάλλευση γυναικών προσέγγιζε τις 8.000 έως 10.000 ευρω ενώ σε κάθε γραφείο εργάζονταν τουλάχιστον 20 ως 30 γυναίκες.

Ύστερα και από ορισμένες εξαρθρώσεις κυκλωμάτων σωματεμπόρων από την ΕΛ.ΑΣ αλλά κυρίως λόγω της οικονομικής δυσπραγίας τα γραφεία που κλείνουν ερωτικές συναντήσεις έχουν μειωθεί σε 4 έως 5, με μειωμένο «προσωπικό» και τα οποία κάθε ημέρα κλείνουν πέντε έως επτά ροζ ραντεβού. Τα έσοδα των σωματεμπόρων σε καθημερινή βάση είναι, περίπου, 200 έως 600 ευρώ ή ακόμη λιγότερα...

Στην πρόσφατη υπόθεση μαστρoπείας -με την συμμετοχή 15 ατόμων- που διερεύνησε η Υποδιεύθυνση Δίωξης Οργανωμένου Εγκλήματος περιέχεται η κατάθεση ενός μέλους του κυκλώματος που φέρεται να συγκέντρωνε τα χρήματα από τους μεταφορείς των γυναικών στις συναντήσεις τους, με τους πελάτες. Εκεί λοιπόν ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι «τα έσοδα του κυκλώματος ήταν μέχρι προ μερικών μηνών 600 έως 800 ευρώ όμως λόγω της κρίσης τα ποσά αυτά μειώθηκαν στα 250 έως 300 ευρώ ημερησίως».


Στη δικογραφία βρέθηκε λίστα πελατών του κυκλώματος με 6.500 περίπου ονόματα πελατών εκ των οποίων οι περισσότεροι -λόγω οικονομικής δυσπραγίας- ήταν ανενεργοί. Επιπλέον φέρεται να υπάρχει δυσκολία στην άφιξη και στη σεξουαλική εκμετάλλευση αλλοδαπών γυναικών από τη Ρωσία. Κι αυτό λόγω απροθυμίας των αλλοδαπών γυναικών να έλθουν στην Ελλάδα αλλά και λόγω διάλυσης, ύστερα από πρόσφατες αστυνομικές έρευνες, των τοπικών γραφείων «τροφοδοσίας» των ελληνικών κυκλωμάτων.
newsit.gr
 
 
Eυχαριστούμε για την επίσκεψή σου στον ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ.
Μας βοηθάς αν κάνεις ένα κλικ  στις διαφημίσεις της σελίδας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

.

.

Δημοφιλείς αναρτήσεις