Μια νόστιμη κοτόπιτα εμπνευσμένη από την ταϊλανδέζικη κουζίνα!
Τι χρειαζόμαστε:
1 φύλλο σφολιάτας
1 μεγάλο φιλέτο κοτόπουλο
1 κρεμμύδι
2 μεσαία κολοκυθάκια
1 κόκκινη πιπεριά
4-5 μανιτάρια
200 γρ κρέμα γάλακτος (ότι λιπαρά θέλετε)
2 γεμάτα κ.γ. κάρυ
1 κ.γ. πάπρικα
αλάτι, πιπέρι
ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Πως το κάνουμε:
Αφού ψιλοκόψετε το κρεμμύδι, τα κολοκυθάκια, την πιπεριά και τα μανιτάρια, τσιγαρίστε τα σε ένα βαθύ τηγάνι με αλατοπίπερο μέχρι να μαλακώσουν.
Ταυτόχρονα κόψτε σε μικρά κομμάτια το κοτόπουλο και τηγανίστε το ξεχωριστά μέχρι να ψηθεί. Προσθέστε το στο μίγμα με τα λαχανικά.
Προσθέστε την κρέμα γάλακτος, το κάρυ και την πάπρικα και αφήστε το μέχρι να ρουφήξει αρκετά και να μην έχει πολλά υγρά. Σε αυτό το σημείο μπορείτε να προσθέσετε παραπάνω από τα μπαχαρικά αν θέλετε πιο έντονη γεύση.
Απλώστε το φύλλο σφολιάτα σε ένα ταψί μεσαίου μεγέθους, γεμίστε το με την γέμιση και διπλώστε τις γωνίες.
Ψήστε την πίτα για 30-40 λεπτά στους 200 βαθμούς έως ότου να πάρει χρώμα το φύλλο.
Ο ΠΑΡΛΑΠΙΠΑΣ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
.
Δημοφιλείς αναρτήσεις
-
Η PFIZER, που η όρεξη της άνοιξε από το (επιτυχημένο για εκείνη, ολέθριο για τον πληθυσμό)
-
Σε κλίμα βαρύ πένθους το Άργος Ορεστικό αποχαιρετά τον 15χρονο Γιώργο Ολοκτσίδη, ένα παιδί ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία,
-
Συνταρακτική αποκάλυψη από τα κορυφαία ευρωπαϊκά ΜΜΕ για τον πράκτορα Χανάν και τη δράση της ισραηλινής εταιρίας του που επηρεάζει εκλογέ...
-
Πρόκειται για κινήσεις που πολλές γυναίκες κάνουν μετά από τη σeξουαλική επαφή, χωρίς να σκέφτονται ότι μπορεί να βάζουν σε κίνδυνο την υγ...
-
ΑΠΟ ΤΟ Kefalonia Focus ΓΡΑΦΕΙ ΟΜΑΚΗΣ ΛΕΚΑΤΣΑΣ Υπάρχουν στιγμές που μια εικόνα δεν απλώς σε αγγίζει — σε συνταράσσει, σε διαλύει, σε αφήνε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου